2777
2789
عنوان

مردم چهارمحال و بختیاری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8047 بازدید | 302 پست
لردگان ببخشید ولی فکرکنم تو منطقه چهارمحال به آدمای وحشی میشناسنشون کلا یجور عجیبی هستن بقیشونو نمی ...

متاسفم برای طرز حرف زدنت خجالت خوب چیزیه 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روستای گلگلا داره لردگان؟🤨 ممنونم از توضیحاتتون عزیزم

عزیزم کار با قومیت نداشته باش اینا هرکدوم ی بدی و ی خوبی ازشون دیدن و تعریف میکنن اونایی ک بدی دیدن ب قومیت ربط میدن ن ب ذات طرف و میگن همشون بدن اوناهم ک خوبی دیدن میگن همشون خوبن اینجا سوال نپرس فقط برو درمورد خانوادشون پرس و جو کن اشتباه نکن شاید هر کی ی مشکل داشته باسه باشون براساس اون همرو مثل اون ادم میدونن .منم خودم بختیاریم ولی چهارمحال ن ولی باهاشون ارتباط داشتم مردم خوبی بودن .من این تجربه خوب رو ازشون داشتم شاید یکی تجربه بد داشته باسه

کاربری در دست دونفر می باشد .به دلیل کمبود شماره و 6بار تعلیق .دودختر خاله 16و23ساله .بیشتر دردست23ساله است.دینگ دینگ دنگ
از من چیزی نپرسید از مردم چهار محال و بختیاری نظر پرسید منم نظرمو گفتم 

اگه داشتی می گفتی معلوم خوب نام نیستن با خانم کم سواد دیپلمه بحث نمی کنم

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

سلام عزیزم خوبی 

من خودم چهارمحالی هستم 

لرها دو دسته میشن لر بزرگ و لر کوچک.

که بختیاری ها لر بزرگ هستن 

لر کوچک سمت لرستان کهکیلویه و ...اندیمشک و برخی نواحی خوزستان بخشی از همدان مثل ملایر و عده ای هم در ایلام 

شیدا 🤍🦋
غیرتی نیستن گیر میدن ، به زن گیر میدن مرداشون هر غلطی دلشون خواست میکنن

بهتره سواد اجتماعیتو ببری بالا و توهین نکنی

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم