2777
2789
عنوان

بدون بی حسی عصب کشی کرد😭

267 بازدید | 32 پست

یه دندونم درد میکرد،دکتر گفت باید عصب کشی شه،

جلسه اول بی حس کرد ویه مقدار عصب کشی و پانسمان 

جلسه دوم بازم شروع کرد عصب کشی همون دندون،هر چی بهش اشاره میکردم دندونم بی حس نشده،درد داره،انقد این دکتر آشغال غرق حرف زدن با یه خانمه بود که اصن توجه نمی کرد،دست شو گرفتم،باز این داشت با زنیکه حرف میزد

آخه دکتر نادون،تو چرا در ازای پولی که میگیری موقع کار حرف میزنی،

بماند که تفش پخش میشد موقع حرف زدن

حالا باز پانسمان کرد

گفت دو روز دیگه بیا

عادیه سه جلسه بشه یه عصب کشی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا یه دندون دیگه م رو مثلا خواس پین و روکش کنه ،

فعلا لثه رو پاره کرده،هرچی بخورم میره توش،سه روزه فقط شیر میخورم،ضعف کردم،

بااینهمه آنتی بیوتیک و مسکن تزریقی و خوراکی

از زیر دستش بلند میشدی.منم سرم اومده دکتره نمیتونس تموم کانالای دندونم رو پیدا کنه بی حس نشد دندونم گریه میکردم میگفت چته گریه میکنی ی عصب کشیه.گفت ی جلسه دیگه بیا .پولم گرفتم نرفتم

عصب کشی یه جلسه پر کردنم یه جلسه چه خبره اخه یه همچین بلایی سر کنم اومد یه دفعه

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

من عصب کشی کردم اصلا درد نداشت.برام عجیبه میگن درد دارن.دکتر خوب میرفتی دخترجان.شنبه دندونمو جراحی کردم.آنتی بیوتیک خوردم بدنم ضعف گرفته‌موندم بخیه بکشم راحت شم.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان