سلام
من اومدمممم بقول یکی از دوستان خسیس خانمای من چطورن؟؟
🩷قلب صورتی با گزارشش وارد میشه
🩷خب دوستای گلم ماه پیش ما کل درآمد شوهرم تو چند ماه اخیر رو دادیم۴۲گرم طلای آبشده که همین خرید باعث شد شوهرم با طلافروشه دوست بشن ایشون هم از محصول ما خرید کردن یه مشتری جدید اضافه شد که معامله هامون همیشه دوسر سود بشه
🩷وام دوازده تومنی خانگی واریز شد دو و نیم هم خودم دارم عصر قراره مخ همسرجان بزنم بریم پیش دوست جدید طلافروشش🤣🤣
🩷همسرم یه محصول جدید داره تولید میکنه که اولین باره انجام میده و مطمئنم سود خوبی بهمون میده
🩷قسط های آینده ماه واریز شد
🩷خبر خوب اینکه بدون مطرف حتی یه قرص این ماه سرتایم پریود شدم و خیلی خوشحالم
🩷کتاب بادبادک باز رو کامل خوندم و سووشون رو امروز شروع کردم
🩷از محل کارم بن لباس کار بهمون دادن که عصر باید برم بگیرمش چون تایمش محدوده
🩷بابام اومد خونمون همسرم زحمت کشید بردشون دکتر و چکاپ و بابام متوجه شد توی اتاق خوابمون بخاری نداریم یه بخاری کوچولوی خیلی خوشکل بهمون هدیه داد عصر قراره بریم بیاریم بشوریم و نصبش کنیم
🩷یه چربی زدای نانو خریدم ۶۰تومن هرچی بگم از قدرت پاک کنندگیش کمگفتم گازمو حسابی برق انداخته😍
🩷چند تا خرید ریز مورد نیازمه که ایشالله عصر بعد خرید طلا باید انجام بدم مثل کاور گوشی و شلوار مشکی و اسپری برای محل کار
🩷روز یکشنبه با همسرم رفتیم یکشنبه بازار و نگم براتون از ارزونی تره بار سیب زمینی و پیاز و هویج و خیار کیلویی۱۵ قارچ کیلویی۶۰که من آوردم خونه فریز کردم و ذرت دونه شده شیرین کیلویی۷۰ راستی چند تا ذرت هم گرفتم برای خانواده همسرم چون عاشق ذرت بلالین و فرستادم براشون چقد خوشحال شدن
🩷مادر همسرم برام دوکیلو نخود فرستادن که باید یکروزی بپزم برای نخود داغ و آش دوغ امادشون کنم
🩷دیشب که تازه پریود شده بودم از سر کار برگشتم دیدم همسرم یه جعبه چیزکیک خریده خیلی برام ارزشمند بود که یادش مونده روز اول خیلی ضعف میکنم کلی تشکر کردم
🩷جمعه کهرفتیم خونه پدر ماشینمون یه مشکل ریزی پیدا کرد و شد با نی خیر من و همسر همونجا کلی ماشینو برق انداختیم و سرویس کردش
خب منم منتظر گزارشاتون هستم امروزم به خودم استراحت دادم فقط یه دوش گرفتم و یه نهار گذاشتم اینم صبحونه که جناب همسر زحمت کشیده بود