2777
2789
[QUOTE=362011560]از راهم دور شدم😫داشتم خوب پيش ميرفتم دستم ول شد باززز😩😩😩😣😣[/QUOTE چی شده ؟

سلام عزيزممم تا چندماه پيش خيلي خوب داشتم پيش ميرفتم با تاپيكككك خيلي رو برنامه شده  بودم ديگه ولخرجي نميكردممم. الان مدتيه اصلا قدر پولمو نميدونم باز برگشتم به قديم😖 

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
عزیزم من پدرم مرد حسابگر متمایل به خساست هستن مامانمم هم اصلا اهل ولخرجی و خرید زیاد نیست وقتی خیلی ...

دیگه همه چیز رو با خرج خودم میخرم نت لوازم آرایشی و لباس اینا هفته پیش یه مغازه اف زده بود لباس خریدم کارتش رو نداد با کارت خودم خریدم اصلا براش مهم نبود این ماه کلن ۱۰۰ تومن داده اونم میگه خرج چی کردی

چند روز پیش تو کارت خودمم پول نبود بچم برای صبحانه خامه میخواست نسیه خریدم گفتم باباش می یاد میده اصلا به غیرتش بر هم نخورد

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزممم تا چندماه پيش خيلي خوب داشتم پيش ميرفتم با تاپيكككك خيلي رو برنامه شده بودم ديگه ولخرج ...

اشکال نداره یبار زیر ابی رفتن یه تنفسی دادی عذاب وجدان نداشته باش مهم اینکه خودت بدونی کجا از دستت در میره و تکرارش نکنی

یه وسیله خریدیم قیمت سیزده تومن شوهرم از یارو تخفیف گرفت پونصد هزار بعد می‌ره در عابر یه تومن اضافه میزنع براش 🤐😒

تازه یارو ب سختی راضی شده بود 

شانسش خیلییییی خوب بوده 

خلاصه پرید 

عزیزم مهربونی وسیاست ومظلوم نمایی جواب نداد کولی بازی جوابهبعضی مردا دچار سوتفاهم میشن یه تایمی زن ...

کولی بازی هم در آوردم اصلا انگار نه انگار میدونی میگه کلن کلفت خونم باش بدون اینکه چیزی بخوای حتی برای خونه 

مثلا وسایل صبحونه نخوام مرغ نخوام 

همین امشب شام خورشت یا چیزی که بشه روی برنج ریخت نداشتیم گفتم سوسیس بخر خودم پیتزا بپزم گفت هم گرونه هم خاصیت نداره

سیب زمینی هم ندارم الان مجبور شدم کتلت بپزم نگو چرا الان چون دیر اومدیم خونه

غذای بیرون هم میگه خوب نیست

گفتم جوجه خودت بپز میگه کی حال داره بپزه 

خب چ کنم الان من ؟؟؟؟

عزیزم همین چند روز تا پیش فروش بیاد کل پول تون رو به نظر من بزارید ویپاد بالاخره یه امتیازی جمع میشه ...

ویاد اصلا حساب ندارم.

صد و ده تومنی رو بابام دادم حدودا یک ماه هم نمیشه.

بیست هم برای خودمه.

تو رسالت بودن همون برای امتیاز ...

من ماه های پیش کل حقوقم می رفت اقساط تا همین آبان حدود ۱۴ میلیون قسط میدادم .

حالا که دقیق این ماه حدود ۱۱ تومنش صاف شد خداروشکر.

و ی پاد ندارم ...

اصلا پولم انقدر میره برای قسط وفلان که هیچ جمع نمیشه اینم دوسال پیش به پدرم برای خرید خونه پول کمک کرده بودم  بهم برگردوند.

اکثرا میریزم رسالت که  قسط واام هام کم شه

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
سلام عزیزم من سایتش چک کردم پک محصولات مراقبت پوستی کلینیک داره ۵۶۰۰ میده قیمت قبلش ۱۰۶۰۰ بوده به ن ...

سلام عزیزم 

بله من خرید قبلیم سه روز پیش رسید فوق‌العاده هم عالی بود

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام سلام شب همه گی خوب وخوش دوستان🌺

امروز همسرم یه بز خریده بود برای قربانی کردن به مبلغ ۱۰ ملیون ماهم تقریبا۲۰تا تکه گوشت پخش کردیم به آشنا ها ‌نزدیک ۲۰ نفر هم مهمون برا شام داشتیم که آبگوشت مشتی بار گذاشتم ‌دل ‌جگر بز رو هم پختم همراه پیاز با سیب زمینی سرخ شده که مجلسی تر شد وکنارشم کاهو وفلفل دلمه ای پیاز وترشی ‌دوغ بود واقعت همه چیز عالی وخوشمزه شد 😋جاتون خالی دوتا رون موند که یکیش دادم مادر شوهرم یکیشم موند برا خودمون 😜 کله وپاچه اش گذاشتم کنار ببریم باغ کز بدیم که عالی میشه والان دیدم سیرابیش مونده گفتم حیفه خودم آوردم تمیزش کردم ‌حسابی شستم وتمیز شد گذاشتم که بعدا بار بزارم حسابی امروز از کت وکول افتادم ..🙃 من نمیذارم ذره ای از متعلقات گوسفندی حیف بشه 😅 

فردا هم می خوام برم با پس اندازم یه نیم گرم پارسیان بگیرم البته میتونستم یک گرمی بگیرما ولی با خودم قرار گذاشتم تا بهمن ماه که تولدمه یه هدیه خوب به خودم بدم می خوام برم صورتم فیلر بزنم وموهامو کراتین کنم بنابراین هفتگی هم برای طلا هم برای زیبایی بودجه ی برابر در نظر گرفتم 🥰 همه آش وسوسه میشم طلا بخرم اینم از دوستی با آدمای این تایپیکه✌️ این ماه ماه بسیار خوبی بوده وهست فراوانی ‌ونعمت 🌺 خدای بزرگ همچنان در حال بارش بر سر بنده ی حقیرشه ❤️ ‌هر چیزی که دلم می خواد میشه راستی به همسرم گفتم به عنوان هدیه روز مادر بیمه سالیانه مادرم امسال ما پرداخت کنیم چون پارسال خواهرم زحمتش کشیده بود ‌ایشونم قبول کرد پنج تومن می‌شد داد🤩🤑 ‌منم شاد ‌خرامان دارم براتون مینویسم دوستون دارم و و‌ممنونم که باهاتون آشنا شدم💕🌺❤️

کولی بازی هم در آوردم اصلا انگار نه انگار میدونی میگه کلن کلفت خونم باش بدون اینکه چیزی بخوای حتی بر ...

خسیس پر ادعا😡 واقعا ناراحت شدم البته که هرزندگی مشترکی هر آدمی مشکلات خودشوداره ولی خساست هم واقعا غیرقابل تحمله بچه ها راهکاری دارین دوستمون بتونه حقش رو نفقه ش رو توزندگی مشترک بگیره؟ 

سلام خانوما یه مشورت لازم دارم

ما خونمون حاشیه شهر ولی چسبیده به شهره یعنی کلا سه دقیقه راه هست با ماشین

یه زمین کشاورزی داریم و یه زمین قابل ساخت یعنی دوتا زمینه

چند ساله میخوام از اینجا برم اما مشتری نیست زمینارو بفروشیم (خونمو نمیخوام بفروشم چون خوش نقشه و تروتمیزه و شخصی هست البته طبقه بالاس )

حالا یه بنده خدایی هنوز زمینای مارو ندیده گفته بیاین زمین منوببینید اگر خوشتون اومد منم میام زمینای شمارو میبینم معاوضه کنیم البته املاکی هستن اشنامون هم تقریبا میشه گفت هستن

ما باید یه زمین شالیزار ۱۰۰۰متری و یه زمین مسکونی ۲۰۰متری بدیم

یا یه زمین مسکونی ۴۰۰متری رو بدیم تو بافت روستایی محاسبه میشه

عوضش یه زمین ۱۰۰متری که گودبرداری شده قالبیت ساخت سه طبقه رو شایدم ۴طبقه رو داره داخل شهری هم حساب میشه زمینش ولی خب ستون اینا نداره فقط کف رو چیدن از طرفی خرج ساختش هم هست ک حالا حالاها خالی میشیم گفتم یه طبقه رو میسازیم دوطبقه دیگه رو بعدا برا بچها میزاریم کم کم میسازیم

بنظرتون اگر دو طرفه مورد پسند بود اوکی هست برا ما انجام اینکار؟

خسیس پر ادعا😡 واقعا ناراحت شدم البته که هرزندگی مشترکی هر آدمی مشکلات خودشوداره ولی خساست هم واقعا ...

میدونی این تاپیک تنها تاپیکیه که میخونم آدم حسودی نیستما از خرید دیگران خوشحال میشم بچه ها چیزی خریدنی انگار خودم میخرم

این نمونه های کوچیکش هست

خیلی چیزا هست

مثلا بازم هفته قبل از مدرسه برگشتنی بچم چیزی خواست من اون همه نداشتم بچم کلی غصه خورد

از پارسال فردا رو نشستیم کثیفه افتضاح شدن رنگشون روشنه ‌نجس هم شده از عید تا الان گفتم بشور نشسته بدیم بیرون نداده الانم که سرده اصلا 

تاید مصرف میکنم میگه کم بریز تموم میشه 

شیشه گازم ۵ سال پیش شکست عوض نکرده

همسن امشب گفتم بهش فرش آشپزخونه نخ نما شده بغلاش پاره شده میگم یه دونه بخریم میگه جهاز خوب میخرید جهیزیه  من مال ۱۳ سال قبله میگم ۱۳ سال زیر پاست بالاخره خراب میشه من چیکار کنم

من ۱۳ ساله یه دست قاشق نخریدم

روبالشی هااا کهنه کهنه شده ۶ سال قبل دوتاش رو عوض کردیم الان کهنه شده میگم پول بده ۲ متر پارچه بخرم نمیده

تشک تختم شستم میخواد نه میشوره نه می ه بیرون

تختم الان تشک نداره زمین میخوابیم خود تشک تخت سفته این تشک دونفره ست هم رویه اش خرابه هم آستر هم پشم داخلش

بازم بگم ؟؟؟؟؟

خسیس پر ادعا😡 واقعا ناراحت شدم البته که هرزندگی مشترکی هر آدمی مشکلات خودشوداره ولی خساست هم واقعا ...

صبحا با ماشین بچم رو می‌بریم مدرسه میگم خب تو داری میری ببرش میگه تو نیای من نمیبرمش فک کن زانو درد دارم ۲۵ پله میرم پایین می یام بالا

ظهر میرم پایین می م بالا

بعدش هم میرم سرکار دوباره همین پله ها زانوهام از کار افتادن