2777
2789
خانوما من ۱۳۰ میلیون نقدی دارم.۵۱ تومن هم از رسالت وام گرفتم قراره چندروز دیگه برام بریزن.ماشین رو ب ...

انشاالله که‌ جور میشه. سایپا ثبت نام داره یا ایرانخودرو ؟چه ماشینی ؟

انشاالله که‌ جور میشه. سایپا ثبت نام داره یا ایرانخودرو ؟چه ماشینی ؟

سایپا .

انشالله

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوست دارم تو چالشتون شرکت کنم اسم گروه تون چیه تو تلگرام سرچ کنم؟

برای گروه و کانال لاغری به آیدیم پیام بدید لینک میفرستم آیدیم: @del4r4m01

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
عزیزم صبوری پلاس تو اینستا پیج داره،باید انگلیسی تایپ کنم

آره اینستا پیج داره به فارسی سرچ بزن صبوری پلاس میاره بالا

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
ایتا کانال ندارید ؟؟

خیر عزیزم 🌱 فعلا که پیشنهادی از طرف دوستام دریافت نکردم در این مورد

سلام عزیزم توی لباس‌ها منگو، زارا، مایکل کورس، کوچ، پیرگاردینورزشی پوما، آدیداس، ریباک، نایکروتین پو ...

عزیزم 

محصول اون از کدوم سایت میخرین

چندسال ضدآفتاب اون استفاده می‌کردم مدل ضد آکنه یهو کلا ناموجود شد. ممنون میشم بگی از کجا میخری حضوری یا آنلاین؟

اریکه جایگزین کردم ولی ب سبکی اون نبود 

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

صبحا با ماشین بچم رو می‌بریم مدرسه میگم خب تو داری میری ببرش میگه تو نیای من نمیبرمش فک کن زانو درد ...

سلام خب فرمودین میرید سرکار پس خودتون در آمد دارید و میتونید نیاز هایی مثل خوراک و.. برطرف کنید

ببخشید اینو میگم ولی شما اینطوری میگید که اصلا  زندگی نمیکنید چرا تا حالا به فکر طلاق نیفتادی با این شرایطی که دارین ؟بچه ی بیچاره سوتغذیه میگیره

من مشکل رو از خودتون میبینم که اینهمه مطیع هستین 

میدونی این تاپیک تنها تاپیکیه که میخونم آدم حسودی نیستما از خرید دیگران خوشحال میشم بچه ها چیزی خرید ...

عزیز دلم مشاوره و مطالعه های قبل از ازدواج برای اینه که تا حدودی جلوی این انتخاب های اشتباه گرفته بشه. یادمه قبل از ازدواج که مشاوره میرفتم میگفتن 3 خصلت مردها هیچ وقت عوض نمیشه خسیسی، بددلی و هیز بودنشون حالا شاید درجش کم و زیاد بشه. با این مواردی هم که شما تعریف کردی امیدی به بهبود رفتار همسرتون نیست اگه برات مقدوره ازش جدا شو خداروشکر درآمد داری، همین الانم که اکثر هزینه ها با خودته حداقل اونجوری آرامش بیشتری داری. 

البته بهتره که از یه مشاور یا وکیل هم کمک بگیری 

برای اینکه پستم جنبه ی اقتصادی داشته باشه میگم یه سری مراکز هستن زیر نظر نیروی انتظامی که رایگان خدمات ارائه میدن همه نوع مشاوره ای هم دارن تحصیلی، ازدواج، خانواده حتی قضائی. آدرس اصفهانشون هم داخل میدان نقش جهانه اما بقیه شهرها رو اطلاع ندارم من هم مشاوره تحصیلی هم پیش از ازدواج ازشون گرفتم و راضی بودم

خدایا پشت و پناهم باش💕❤