2777
2789
معصومه جان بنده خدا یک پیام گذاشت گفت رفتم ناخن درست کردم کلی ازش انتقاد کردندتوروخدا عقاید شخصی تون ...

کاش مردم انقدر اعتقاد شخصی خودشون رو به مردم تحمیل نکنن

برای ناخن آدم هم دیگران تصمیم میگیرن؟🤦🏼‍♀️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
میدونی این تاپیک تنها تاپیکیه که میخونم آدم حسودی نیستما از خرید دیگران خوشحال میشم بچه ها چیزی خرید ...

عزیزم امیدوارم بتونم راهنماییت کنم . منم ۲۱ ساله ازدواج کردم ، شوهرم درآمدش کمه و ازون بدتر تو این سالها هیچ وقت من نفهمیدم کی حقوق میگیره یا یارانه . خیلیم بددله . یکسره جنگ و دعوا داشتیم . هردفعه میگفتم طلاق میگیرم ، میترسید یک مدت خوب میشد دوباره از اول . مهمترین نکته ک من خودم نمیفهمیدم ترسم از طلاق بود . هر دفعه میبخشیدم اونم فهمیده بود دیگه کلا بیفایده بود . عزیزم اول از همه واقعا باید تکلیفتو با خودت معلوم کنی . من بعد از ۲۱ سال زندگی بهت میگم اگ ادم نخاد هرچقدرم طرفش تلاش کنه تغییر ایجاد نمیشه . من واقعا ترسم رو از طلاق کنار گذاشتم . چندباراخر مدارک رو برداشتم ، اماده شدم برم دنبال کارام . خاستم زنگ بزنم خانوادش بیان ک تحویلش بدم ببرنش😂 خلاصه دید جدیم یکم کوتاه اومد . این داستان چند بار تکرار شد . الان خرید خونه کلا دست منه . پول تموم میشه فقط پیام میدم پول بریز . حساب کتابم پس نمیدم اگ بپرسه دعوا راه میندازم . خلاصش ازون خانوم آروم مودب محترم تبدیل شدم به یک سلیطه بتمام معنا . واقعا برام فرقی نداره دیگه اگه بخام جدا بشم . حساب کتاب درامدم و هزینه هام رو کردم . تو این سالها طلا خریدم پنهان ، البته الان میدونه ولی وقتی بهش گفتم ک مطمین شدم اونقدر قوی هستم که نتونه از چنگم در بیاره! حالا ک میبینه من از پس خودم و هزینه هام برمیام و محتاجش نیستم دست پایین رو گرفته . تازه میرم ناخن میکارم ، مژه و هزینه هایی ک عمرا حاضر میشد بده . حالا شما هم عزیزم اول با خودت کنار بیا . ببین اگ تغییر نکرد میخای ادامه بدی یا میخای جدا بشی . تصمیمت رو بگیر و برو جلو . اگ ب این نتیجه رسیدی ک با همه ی خساستش میخای ادامه بدی پس باید روش زندگیتو عوض کنی . شوهر خاله منم خسبس و بد اخلاقه دست بزن هم داره ولی خالم با این داستان کنار اومده . اونقدر صبر میکنه شوهرش گشنه بشه بره نون بخره یا سیب زمینی یا هررررچیز دیگه بعدش غذا درست میکنه . صداشم در نمیاد . یا اگر میبینی واقعا نمیتونی بگو میخام جدا بشم اگه ترسید و درست شد که چه عالی . اگرم گفت به سلامت که دیگه تموم کن . هرچی دودل وایستی اون وسط ب حق خودت و بچه هات ظلم کردی

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جان بنده خدا یک پیام گذاشت گفت رفتم ناخن درست کردم کلی ازش انتقاد کردندتوروخدا عقاید شخصی تون ...

مگه میتونن کاری نداشته باشن🤪

این جماعت اگه صبحشون به شب برسه و به کسی گیر نداده باشن و سر تو امورات شخصیش نکرده باشن نمیتونن لالا کنن😉

یکی میگه مخفی پس انداز میکنم یه گیر بهش میدن که دزدی میکنی و فلان🤐

یکی میگه صبحانه خوردم میگن ای وای مگه روزه نمیگیرید شما 🤔

یکی میگه ناخن کاشتم کلی براش آسمون و ریسمون میبافن که برو نمازهاتو یادداشت کن بعدا بخون و فلان کن 🙄

بابا ول کنید دیگه چه خبره به خدا همه رو بیزار کردید با عقاید زوریتون😐

سلام خب فرمودین میرید سرکار پس خودتون در آمد دارید و میتونید نیاز هایی مثل خوراک و.. برطرف کنیدببخشی ...

میدونه میگه نرو سرکار خرجت رو بدم اما ۳ سال اول سرکار نرفتم اوضام دیدنی بود

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
عشقم من برندهای خارجی رو گفتماما چک کردم چرم مشهد و اینا هم تخفیف دارن اما نسبتا کم

متوجه منظورت شدم لیلیث عزیز من سایت های داخلی اپلیکیشن های معروف ایرانی و میگم ...دیگه اسم نمی‌برم 

سلام خانوما خوبید 🌷مناسفانه بدون اینکه هیچ حرف و حرکتی بزنم کاربری منو نی نی سایت تعلیق کرده ونمیدونم چیکارکنم😭 تا اینو دوباره ساختم

لطفا میشه بگید اجرت و.... طلایی که گرفتم چقدر میشه مرسی

سه گرم طلا

قیمت روز۴/۵۷۰/۰۰۰

۱۶/۵۰۰/۰۰۰حساب کرد؟

لطفا بگید چقدر اجرت و... گرفته؟

تشکر میکنم

سلام خانوما خوبید 🌷مناسفانه بدون اینکه هیچ حرف و حرکتی بزنم کاربری منو نی نی سایت تعلیق کرده ونمیدو ...

تقریبا  ۲۰ درصد حساب کرده عزیزم اگه طلای نو باشه و مزد ساختش بالا تا حدی معقوله ولی طلای دوست دوم حدود ۴ درصد تا ۷ درصد سود می فروشند. 

حتما 😘 چجور می تونم عضو بشم؟

تلگرام پیام بدید برام عزیزم . @del4r4m01 این آیدیمه

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

سلام خانومای عزیز روزتون بخیر ایام به کامتون 

من خیلی وقت بود میدیدم اعتبار اسنپ پی بالا نمیره تا اینکه.  دیروز دی جی پی نصب کردم ببینم اون چقدر اعتبار میده که

اعتبار سنجی کرد شد  یک تومن اونم چیزی نگرفتم 

دیگه صبح بلند شدم دوباره رفتم اعتبار اسنپ و نگا کنم دیدم رفت رو 5 تومن 

حالا گفتم شمام امتحان کنید 

چون خیلی از دوستان بودن که اعتبارشون بالا نمی‌رفت 

راستی یه سوال دارم میخوام بر دخترم که 8سالشه یه زنجیر سبک و مقاوم بگیرم بنظرتون 

با اعتبار اسنپ یه پارسیان 1 گرمی بخرم بعد خودم ببرم تبدیل کنم با طلافروشی بیرون به زنجیر 

یا همون از خود اسنپ یه زنجیر بردارم 

ممنون میشم راهنمایی کنید

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

سلام

من اومدمممم بقول یکی از دوستان خسیس خانمای من چطورن؟؟

🩷قلب صورتی با گزارشش وارد میشه

🩷خب دوستای گلم ماه پیش ما کل درآمد شوهرم تو چند ماه اخیر رو دادیم۴۲گرم طلای آبشده که همین خرید باعث شد شوهرم با طلافروشه دوست بشن ایشون هم از محصول ما خرید کردن یه مشتری جدید اضافه شد که معامله هامون همیشه دوسر سود بشه

🩷وام دوازده تومنی خانگی واریز شد دو و نیم هم خودم دارم عصر قراره مخ همسرجان بزنم بریم پیش دوست جدید طلافروشش🤣🤣

🩷همسرم یه محصول جدید داره تولید میکنه که اولین باره انجام میده و مطمئنم سود خوبی بهمون میده

🩷قسط های آینده ماه واریز شد

🩷خبر خوب اینکه بدون مطرف حتی یه قرص این ماه سرتایم پریود شدم و خیلی خوشحالم

🩷کتاب بادبادک باز رو کامل خوندم و سووشون رو امروز شروع کردم

🩷از محل کارم بن لباس کار بهمون دادن که عصر باید برم بگیرمش چون تایمش محدوده

🩷بابام اومد خونمون همسرم زحمت کشید بردشون دکتر و چکاپ و بابام متوجه شد توی اتاق خوابمون بخاری نداریم یه بخاری کوچولوی خیلی خوشکل بهمون هدیه داد عصر قراره بریم بیاریم بشوریم و نصبش کنیم

🩷یه چربی زدای نانو خریدم ۶۰تومن هرچی بگم از قدرت پاک کنندگیش کم‌گفتم گازمو حسابی برق انداخته😍

🩷چند تا خرید ریز مورد نیازمه که ایشالله عصر بعد خرید طلا باید انجام بدم مثل کاور گوشی و شلوار مشکی و اسپری برای محل کار

🩷روز یکشنبه با همسرم رفتیم یکشنبه بازار و نگم براتون از ارزونی تره بار سیب زمینی و پیاز و هویج و خیار کیلویی۱۵ قارچ کیلویی۶۰که من آوردم خونه فریز کردم و ذرت دونه شده شیرین کیلویی۷۰ راستی چند تا ذرت هم گرفتم برای خانواده همسرم چون عاشق ذرت بلالین و فرستادم براشون چقد خوشحال شدن

🩷مادر همسرم برام دوکیلو نخود فرستادن که باید یکروزی بپزم برای نخود داغ و آش دوغ امادشون کنم

🩷دیشب که تازه پریود شده بودم از سر کار برگشتم دیدم همسرم یه جعبه چیزکیک خریده خیلی برام ارزشمند بود که یادش مونده روز اول خیلی ضعف میکنم کلی تشکر کردم

🩷جمعه کهرفتیم خونه پدر ماشینمون یه مشکل ریزی پیدا کرد و شد با نی خیر من و همسر همونجا کلی ماشینو برق انداختیم و سرویس کردش

خب منم منتظر گزارشاتون هستم امروزم به خودم استراحت دادم فقط یه دوش گرفتم و یه نهار گذاشتم اینم صبحونه که جناب همسر زحمت کشیده بود

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

کاش مردم انقدر اعتقاد شخصی خودشون رو به مردم تحمیل نکننبرای ناخن آدم هم دیگران تصمیم میگیرن؟🤦🏼‍♀️

دقیقا لیلیث عزیز 

من بخاطر کارم نه میتونم لاک بزنم نه ناخن بذارم ولی قضاوت کردن دیگران کار درستی نیست حالا به من برعکس تیکه میندازن میگن فلان قدر درآمد داری چرا ناخن نمیکاری🤣

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣