2777
2789
عزیزم پیامتو دوباره خوندم🌱اول ب کمد لباس خودت و بچه ها و همسرت نگاه کن مطمئن باش خیلی لباس های نویی ...

عزیزم ممنون که وقت گذاشتی خوندی و جواب دادی   کلا از اون ۶.۵ ، ۵.۵ مهد دخترم میشه. یعنی فقط یک تومن میمونه که اونم یک موقع خرج لباس خودم یا لباس و وسایل دخترم یا سوپرمارکت میشه در عمل هیچ پس اندازی باهاش نمیتونم داشته باشم. بیشتر الان دنبال یک کار بدون تخصص هستم تا چند ماه دیگه بتونم تو رشته خودم کار بگیرم و درآمد داشته باشم. نمیدونم کسی اینجا از اسنپ درآمد داره یا همین کار ادمین. کاری که بشه فوری ازش یک حقوق معمولی داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پول باربری چقدر میشه؟

بستگی داره عزیزم وزن میکنن به میزان وزن پول باربری محاسبه میشه هر کیلو دو میلیون پول بار میشه

بخوام دقیق بگم

من آبرسان سیمپل، پیرهن منگو، خریدم باربریش شد ٨٠٠ تومن

این دو تا هم قیمتش شد ۶۵٠ جمعا شد ١۴۵٠

که خب خیلی مبلغ خوبی هست و خیالم هم راحته که اصله سیمپل تو ایران تقلبی زیاد داره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
مامان سبحان عزیزم اگر وام رسالت قسطش رو سوم باید پرداخت میکردم ولی یادم رفت امروز پرداخت کردم الان ب ...

عزیزم فکر نمیکنم با یک بار اتفاقی بیفته ولی اصلا این کار رو تکرار نکنید .

خود بانک رسالت خیلی روی به عقب انداختن اقساط حساس هست و اگر تکرار بشه ممکن هست تا مدت زیادی دیگه نتونید ولم بگیرید .

بستگی داره عزیزم وزن میکنن به میزان وزن پول باربری محاسبه میشه هر کیلو دو میلیون پول بار میشهبخوام د ...

قیمت 1450 برای دو تا محصول خارجی شوخیه 

چقد عالی میشه اگه بشه اصل خرید اما مناسب 

مغازه های ایران دولا پهنا حساب میکنن

من خانه دارم 

درآمدی ندارم 

و یه برنامه ریزی دارم برای آخر سال 

حالا همه رو روی کاغذ نوشتم 

اون کادر های خالی برای اینکه اگر توی اون ماه پولی دستم اومد بهش اضافه کنم 

حالا من این برنامه رو روی این حساب چیدم که پولی دستم نمیاد 

وفقط با وام ها میتونم جمعش کنم 

به نظرتون این برنامه خوبه ؟؟

یهو آخر سال برم یه انگشتر سنگین و خوشگل بردارم 

یا هربار پول دستم اومد طلای ریز ریز بگیرم و وام هم تسویه نکنم بزارم اردیبهشت سال دیگه ۲۰ تومن وام رو بگیرم 

الهی خدا به زودی یه جفت نی نی خوشگل و گوگولی بزاره تو دلت فدات شم من این ماه در بیخیالی ترین حالت مم ...

خدا رو شکر میکنم بابت این حال قشنگت عزیزم🙏🏻

خیلی به دعات احتیاج دارم عزیزم🙏🏻

💙😘

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
بله ولی خب تو یک ماه هست دیگ ۶قسط

شما وقتی بازپرداخت اقساطی انتخاب میکنید حالا چهارماها تومبالغ پایینتر و شیش ماهه تو مبالغ بالاتر 

ماه هاش هم تمدید میشه.اینطور نیست که توی یکماه شیش بار پرداخت کنید..

وقتی قسط اول رو بدین قسط دومش میزنه ۳۰ روز مهلت پرداخت قسط بعدی

قسط بعدی رو هم میتونید یکجا بزنید یا دوباره قسطی رو انتخاب کنید و پرداخت کنید و بعدی دوباره ۳۰ روز بعد

یعنی چهارماه مهلت دارین برای وام های تا ده میلیون تومن وام های پلکانی

و برای ده میلیون به بالا ۶ ماه مهلت دارین

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
حالا یه سوال شما بودین میفروختین ظرف مسی قدیمی و بی رنگ و رو هستن؟لگن و‌پارچ هست و‌دیگ قدیمی

سلام عزیزم من جای شما بودم میفروختم یک پولی روش میذاشتم یک تیکه طلا میگرفتم