2777
2789
عزیزم ویپاد رو به روز رسانی کنید احتمالا درست بشه و اینکه شاید هم به خاطر این باشه که از تاریخ قسط گ ...

مامان سبحان عزیزم اگر وام رسالت قسطش رو سوم باید پرداخت میکردم ولی یادم رفت امروز پرداخت کردم الان برای اعتبار سنجی بانکی مشکل بوجود میاد

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من سالی یکبار خرید اصلیم رو میذارم تو بلک فرایدی میخرمبا پول محصول ایرانی محصول با کیفیت میگیر ...

عزیزم قرص امگا تری رو از کدوم سایت یا پیج خریدید.و به چه قیمتی

همینطور کتونی 

یا امام رضا
عزیزم من سالی یکبار خرید اصلیم رو میذارم تو بلک فرایدی میخرمبا پول محصول ایرانی محصول با کیفیت میگیر ...

مبارک باشه❤️❤️

امیدوارم با دل خوش ازشون استفاده کنی

عزیزم میشه بگی این مدل خریدها رو از چه سایت هایی انجام میدی؟

کتونی و لباس هم بگو از کجا و چند خریدی

مبارکت هم باشه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه و اوضاع بر وقف مرادتون باشه🌹

من دیشب مامانم پول تو جیبی مو داد که 850ت بود ، من حدود 1950ت هم توی صرافی داشتم امروز صبح 1م از اون صرافی رو برداشتم که یه پارسیان بخرم😁

من ظهر که اومدم خونه حقیقتش یکی از دندونام درد میکرد و وقتی توی اینه نگاه کردم دیدم که سیاه شده، با مامانم حرف زدم و عصری رفتیم بیرون، اولین دکتری که رفتیم گفت باید عکس بگیرین ماهم رفتیم عکس برداری و از سمت راست دهنم عکس گرفتم که شد 100ت(که خودم پرداختش کردم) از اون طرف از دکترای زیادی پرس و جو کردیم و قیمت پرسیدیم و همه بالای 2م میگفتن تا اینکه تو یه درمونگاه گفتن هزینش میشه بین 700 تا 1.200 😅گفتیم بهمون نوبت بدن و قرار شد چهارشنبه برم دندونمو درست کنم، از طرفی میدونستم مامانم دستش خالیه و سختشه اگه بخواد پرداخت کنه واسه همین گفتم خودم میدم تو حسابم مونده بود 1750 که 1200 شو گذاشتم کنار واسه دندونم اگرم کمتر ازم گرفتن که تو حساب میزارم بمونه. 🥲

کلا موند واسم 550 از طرفی نمیخواستم دست خالی از بازار برگردم پس رفتم توی صرافی و موجودیم مونده بود 950 از اون مبلغ 550ت برداشتم که 5 دیقه ای واریز شد از همون طرف رفتم طلا فروشی و یه پارسیان 200 سوتی گرفتم 950ت و موند واسم 150ت که فردا میخوام برم اردو که احتمالا خرج شه🫠 تو صرافی هم موند واسم 400ت

....💖!
عزیزم مبارکه ایشالا به خوشی از خریدات استفاده کنی اگر امکان داره میشه محبت کنید مارک کتونی چیه از بل ...

فدات شم

عزیزم پوما گرفتم نه من از آنلاین شاپ میخرم انگلیس هست

الانم آدیداس پوما نایک ریباک توی ورزشی‌ها تخفیف خوبی خریدن

من تقریبا نصف قیمت اصلیش خریدم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
دستورشومیگی عزیزم

اولا خیار رسمی بخر یا خیار گلخونه ای نمیشههه 

خیارها رو میخورم خشک میکنم بعد سوراخ سوراخ میکنم با سوزن تمیز و استریل شده بعد آب میزارم بجوشه نمک میریزم بجوشه میزارم کنار خنک بشع بعد خیار رو میچینم تو دبه آب نمک میریزم و روش سبزی شوید و ترخون  میریزم و سیر هم از وسط نصف میکنم عطرش دربیاد ۳ لیوان هم سرکه ریختم دومین باری هست که با این روش درست کردم خوب شد برای کسی با خیار گلخونه ای درست کردم افتضاح شد 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام عزیزم برای نقد کردن اعتبار دی.جی پی میتونی بری تو برنامه طلاسی قسمت خرید اعتباری مبلغ ۲.۰۰۰.۰۰۰ ...

میشه لطفا با اسکرین شات نشون بدی؟طلاسی رو نصب کردم ولی همچین چیزی پیدا نکردم

عزیزم قرص امگا تری رو از کدوم سایت یا پیج خریدید.و به چه قیمتیهمینطور کتونی

عزیزم من از آنلاین شاپ خریدم 

چند وقت پیش یکی از دوستان معرفی کرد که متاسفانه اسمشون رو فراموش کردم که خیلی ازشون تشکر میکنم برای معرفی❤️

اسمش هست تیتیش بریتیش از انگلیس می‌فرسته

امگا ٣ ۶ ٩ مارک مای ویتامینز ١٢٠ عددی خریدم ۴٧٠ تومن برای ۴ ماه اگه ایران اصلش پیدا بشه بالای یک و پونصد هست

کفش هم پوما گرفتم حدودا دو و پونصد

البته در نظر بگیرین که پول باربری هم بعد باید پرداخت بشه اما باز خیلی ارزون‌تر میوفته

این چندمین بار هم هست خرید میکنم ازشون سفارش قبلیم هم رسید دستم عالی بود

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزم وقتت بخیر🌸حالت چطوره؟ بهترین کار اینه که حقوق همسرت رو ب دست بگیری یعنی 20 تومن رو کامل ...

سلام عزیزم مرسی شما خوبی؟ ممنون از توضیحات خوبت  قدیما همسرم حقوقش میداد به من که برای هر دومون پس انداز میکردم چون خیالش راحت بود که منم حقوق دارم‌ ولی متاسفانه الان به سختی میتونم ازش پول بگیرم. همش نگران اینه که کم بیاد و خودش هم حساب کتاب بلد نیست. میره همه رو خرج شکم میکنه. فکر کنم باید یک کاری رو خودم شروع کنم چون ازش آبی گرم نمیشه. عزیزم جایی میشناسی نیرو بخواد برای همین کار ادمین؟ متاسفانه برای کار تو رشتم باید خودم رو ارتقا بدم و چند تا نرم افزار جدید یاد بگیرم میخوام تا اون موقع از یک کاری حداقل یک درآمد کمی برای خودم داشته باشم.