2777
2789
خانمهایه راهنمایی میکنیدمن یه یخچال دارم براجهیزمه 10سال پیش ازاینهاکه بالاش یخچال پایین فریزربرام ج ...

عزیزم اگه روستا یخچال ندارین این رو بفرستین اونجا

یه ساید یخ‌ساز بخرین الان هم سرای ایران تخفیف و فروش قسطی داره

برین ببینین بسنجین

خوبی ساید اینکه یخ و آب داره قشنگ راحت میشین

یخچال جدید هک آپشن‌های به روز داره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
بخدا ک حق میگی بعد میان اینجا میگن سه تا هم کمههه والا گوه خور ک زیاده . میگی افغانی .مادرشوهر من می ...

عزیزم دوستان افغان بسیار انسان‌های خوبی هستند

لطفا به مردم توهین نکنیم❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه روستا یخچال ندارین این رو بفرستین اونجایه ساید یخ‌ساز بخرین الان هم سرای ایران تخفیف و فرو ...

عزیزم من اصلابه خونه روستامون نمیرم اگه بفرستمش اونجابخاطرکمبودجام هست 

خواهرم سایدداره بنظرم فریزرش خیلی کوچیکه 

عزیزم من هم مشکل شما رو داشتم و تقریبا از وقتی بچه دار شدم یعنی ۷ سال پیش مادرم یک فریزر کوچیک داشت ...

مامان سبحان جان فریزرپارس برفکی چیزیی نداره؟

واینکه دلتون یخچال جدیدنخواست بعدن🤭میترسم فقط فریزبخرم کاملاکارم راه میفته ولی میترسم بعدپشیمون بشم بخاطرظاهریخچال فریزرجدیدهاکه خیلی وسوسه برانگیزن

2805
مامان سبحان جان فریزرپارس برفکی چیزیی نداره؟واینکه دلتون یخچال جدیدنخواست بعدن🤭میترسم فقط فریزبخرم ...

نه عزیزم برفک نمیزنه .

و اینکه من خیلی یخچال فریزر جهیزیه ام رو که برای ۱۳ سال پیش هست دوست دارم .

بزرگ و جادار هست و ظاهر خوبی هم داره .

ال جی هست از اینها که بالا فریزر و پایین یخچال هست و یک گوسفند زنده هم داخل یخچالش جا میشه . 😂😂😂😂

رویا جان 

تاپیک شد کلا محفل درد و دل و بچه آوردن و.. نیوردن 

اونم با ادبیات بسیار زننده و

توهین  به ی قشر از جامعه ک شاید چندتا بچه داشته باشن ولی  با درآمد متوسط 

و تو همین تاپیک هم کم نیستن 

لطفا رسیدگی کنید

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

عزیزم شما از من پرسیده بودی بی بی کرم چیه پیامتو گم کردمیه نوع کرم پودر سبک روزانس من فقط همینو برای ...

ممنون عزیزم پس در واقع کرم پودره یه کرم ب اسم ب ب کرم ب من دادن ب شدت خشک هست و زیرش باید مرطوب کننده بزنم

سلام بله تنها میرم حتی همسرم گاهی میگه نرو باهم میریم خیلی شیک میپیچونمش چرا میترسی سرت کلاه بره ال ...

عزیزم کاش منم جرات پیدا کنم

قبلا یه انگشتر سنگین خریدم از بازار

موقع فروشش طلافروش آشنا بودبهم گفت سرت کلاه

گذاشته

میخوام تجربه دوستان و بخونم یه کمکی بهم بشه

👀😑
2810