2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چرا عزیزم اون بالا یک شماره حساب جدید به حسابهاتون باید اضافه بشه .

آره فدات شم الان دیدم اضافه شده الان میتونم ۱۵۰ میلیون بریزم برای وام دوماه بعد وام رو بگیرم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
مامان سبحان عزیزم توی جزئیات حساب اسم ونام خانوادگی نیست تاریخ افتتاح حساب هم زده دیماه ۱۳۴۸

عزیزم من برای خودم رو الان رفتم نگاه کردم درست بود ، شاید چون شما امروز حساب باز کردید و تعطیل بوده اینطوری نشون میده .

احتمالا شنبه که به روز رسانی بشه درست میشه .

میخوان اول تا شنبه صبر کنید بعد پول رو واریز کنید .

بله عزیزم میتونید این کار رو انجام بدید ‌.

عزیزم میشه سوال منم جواب بدی؟؟ وامی میشناسی تا ۲۰۰-۳۰۰ تومن ک ضامن باشغل آزاد قبول کنه؟ مامانم چک صیادی داره . یکی دونفر دگ هم هست ولی همشون شغل ازاد با چک صیادین . 

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

عزیزم من برای خودم رو الان رفتم نگاه کردم درست بود ، شاید چون شما امروز حساب باز کردید و تعطیل بوده ...

مچکرم عزیزم خیلی محبت کردید💜❣️

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
عزیزم میشه سوال منم جواب بدی؟؟ وامی میشناسی تا ۲۰۰-۳۰۰ تومن ک ضامن باشغل آزاد قبول کنه؟ مامانم چک صی ...

عزیزم همین طرح مهربانی و اعتباری بانک ملی رو میشه با شغل آزاد هم گرفت فقط باید پول سپرده کنید و کلا بانک های دیگه هم فکر نمیکنم برای شغل آزاد که مدارک شغلی داشته باشه مشکلی داشته باشن . 

به نظرم بهترین راه اینه خودتون سلفون برای اسباب کشی بگیرید و دور همه چی بزنید که تو جابجایی خراب نشن ...

توی اسباب کشی مون، دیدم کارگر یخچالو مثل چی به روی زمین میکشه. قلبم خراشیده شد. تا دید دارم نگاه میکنم مثل آدم بلندش کرد. وسایلات بخوای نخوای اسیب میبینه مگر اینکه جلوجلو خیلیاشو خودت ببری شکستنی هارو

2810