2777
2789
سلام دوستان عزیزمیه مشورت میخواستم ازتون بدجوری بین دوراهی گیر کردم قبلاً هم گفتم همسرم اصلأ بفکر پس ...

سلام به نظرم ب مادرت بگو دیگه برای بچه هات لباس ندوزه،، چون همسرتون از این جهت خیالش راحته، باز حداقل ببینه از این جهت ساپورت نمیشه انشاالله ی حرکتی میزنه.

عه خداروشکر

این مبلغ قسط امسال بنظر زیاده. دوسال دیگه واقعا عددی نمیشه. تورم کشور زیاده.

شما به مبلغ بازپرداخت نگاه نکن. به این. نگاه کن که با این مبلغ الان میتونی چندمتر بیشتر خونه بخری. 

این مبلغو هیچکس بهت نمیده و کم کم ازت پس بگیره ولی بانک این کارو میکنه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روکین جان من از خیلی قبل تر ها در جریان مسائلی که با خانواده داری هستم.یک‌چیزی که به ذهنم اومد بگم ب ...

فدات شم دختر شکالی عزیز 

اره کلا با عصبانیت و ناراحتی جواب نمیدم اما برام کدورت اصلا مهم نیست پیش بیاد چون من قصدم اینه که باهاشون قطع ارتباط بکنم و این ناراحتی هم مربوط به الان نیست مربوط به سالها قبله که بابام من رو از بقیه بچه عاش بیشتر دوست داشت و خوب بالاخره ته تغاری خرفش رو میخوندن، باعث شده خواهر برادرام کلا از من بدشون بیاد و همیشه یه حس منفی به من دارن.... دیگه الان چندان برام مهم نیست که خس مثبت توی قلبشون به وجود بیارم

اما ممنون از تذکرت، چشم، از باب احترام به بزرگتر سعی میکنم مراعات کنم

روکین جانم 🥰🌹چقدررر برات خوشحالم که قدر خودتو میدونی و اولویت زندگی خودت شدی ♥️اما یه جای کارت کام ...

مستانه جان ممنونم از توجهت به ارتباط خانوادگی، اتفاقا دختر شمالی هم یه همچین نکته ای رو گفتن من دیگه پاسخ رو دادم.... حالا ان شاالله به چشمت بخوره ببینی 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

2805
عزیزم ضامن فقط باید کسی باشه که داخل بانک ملی حساب داشته باشه و رتبه اعتباری اش a یا b باشه .مدارک چ ...

عزیز من الان افتتاح حساب کردم ۱۰۰تومن ریختم نوشت افتتاح حساب موفق ولی توی اپیکیشن بام نیست 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
بله عزیزم خداروشکر هفتم کمه هنوز سونو نرفتم ولی بتا مثبته تشکر از شما و همه دوستانی ک منو تو خلوتشو ...

خداروشکر عزیزم ان شاالله بخیروسلامتی برات بگذره

الهی ربی ومن لی غیرک💖
۶ ،۷ ماه؟!واسه من دو هفته ای خراب میشه؟چقدر بزاریم تو یخچال بمونه،؟یخچال معمولی یا فریزر بزاریم

ببین چون زود خراب میشه به خاطر این که بیرون گذاشتی هر وقت طرف شستنت تمام شد بزار یخچال معمولی هروقت لازم داشتی بردار دوباره کارت تمام شد خشک کن بزار داخل یخچال همیشه باید داخل یخچال باشه لازم شد استفاده کن دوباره بزار یخچال ماله من فقط موقع استفاده در میارم بیرون دوباره خشک میکنم می‌زارم یخچال امتحان کن خیلی ماندگاری داره من در سال شاید دوباره بخرم 

سلام عزیزم لطف داری به من😍😍😍😍عزیزم من سحرم ٣٢ سالمهمن هم باشگاه کار میکنم هم حسابدارمهم توی فروش ...

چ جالب منم حسابدارام 🥰😅 تو ی ارگان کار میکنم 

دنبال کار دوم بودم 

ک دیگه برا همیشه از فکرش اومدم بیرون

دوستان یارانه ها چهارم تا نهم. واریز شد 

ولی برا من نیومد 

واقعا چرا فکر کردن من دهک دهممم 

بدون خونه بدون ماشین 

با کلی قسط 

اینترنتیمم e عصبیم 

هر لحظه فکر کنم دیگه از این جا مهاجرت کنم 

برم ی جا ک کار میکنم ب همون اندازه رفاهیات داشته باشم

فدات شم دختر شکالی عزیز اره کلا با عصبانیت و ناراحتی جواب نمیدم اما برام کدورت اصلا مهم نیست پیش بیا ...

دوکین جان عزیزم قطع رحم عمر رو کوتاه می کنه، حد و حدود رو حفظ کن و همینطوری قاطعانه اجازه سو استفاده نده ولی با حفظ روابط محترمانه

میدونم خسته ای و هیچ وقت نمی تونی فراموش کنی اما به نظر من آدمای بد دور و بر ما یه امتحانن برای رشد کردن ما حتی اگر اونها نباشند مسائل دیگه ای پیدا میشه که ما رو اذیت کنه پس رشد پیدا کردن لازمه که بتونیم تو این شرایطی که همیشگی تو زندگی هممون هست با آرامش و اعتدال پیش بریم

امیدوارم موفق و سربلند باشی

فدات شم دختر شکالی عزیز اره کلا با عصبانیت و ناراحتی جواب نمیدم اما برام کدورت اصلا مهم نیست پیش بیا ...

خب اگه اینطوره که بهتر😅همین فرمون برو جلو

بعضی وقتا نیازه ببری بندازی دور ارتباط سمی رو هرچند سخت هرچند که انگ بی رحمی بزنن بهت،ولی روح روان خودت از همه مهتره

2810