2777
2789
رفقا چند تا چای خوشمزه هم آموزش بدید لطفا. به خریدم و خشک کردم با چای سیاه بزارم دم بکشه؟؟

بستگی به ذائقه  داره. من به رو با سیب و چند پر گل محمدی دم میکنم.

به، به تنهایی یبوست میاره ولی در کنار سیب و گل محمدی این حالتش خنثی میشه

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
رفقا چند تا چای خوشمزه هم آموزش بدید لطفا. به خریدم و خشک کردم با چای سیاه بزارم دم بکشه؟؟

و یه نکته اگه به خوب تفت داده بشه نیازی به چای سیاه نیست، خودش مثل چای سیاه رنگ میندازه

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان سبحانِ خوش قلبدلم براتون تنگ شده بود، ان شالله هر جا هستین شاد و سلامت باشید❤️🤲🏼

سلام عزیزم ، من هم دلم برای همه دوستان تنگ شده .

ان شا الله برسم پنجشنبه و جمعه ها یک سر میزنم خیلی دوست دارم بیشتر بیام ولی واقعا نمیرسم . ❤❤❤❤

سلام مامان سبحان عزیزیه سوال تکراری اما برای کسی که نیازداره میپرسماین بنده خدا۲۰۰پول داره اگربزاره ...

سلام عزیزم ۲ ماه بمونه میتونه ۱۰۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام بگیره .

ماه اول ۴ میلیون کارمزد کم میشه و بعد تقریبا ۱۱ تا قسط ۹ میلیون و ۱۰۰ .

اگر هم بیشتر بمونه بازپرداختش طولانی تر میشه .

و اینکه اصلا نیازی به بانک رفتن نداره .

هیچ مدرکی از ضامن و وام گیرنده نمیخواد فقط آدرس و شماره تلفن و اینطور چیزها بعد از تایید اعتبارسنجی باید وارد بشه .

یعنی من روزی ۱۰۰۰ بار کسانی که این وام های الکترونیکی رو راه انداختن دعا میکنم خیلی این مدت کار من راه افتاده با هم مهربانی و هم اعتبار ملی و هم وام بانک رسالت و ویپاد . 

2805
من هم چند روز به بچه دوم خیلی فکر می کنم ولی خیلی مسائل دارم که باید حل بشه پسرم که به دنیا اومد ماد ...

عذر میخوام که دخالت میکنم ولی گفتین فکرتون درگیره نظر خودمو میگم 

در نهایت تصمیم قطعی رو بنا به مصلحت زندگی خودتون میگیرین 

منم دوتا بچه دارم با فاصله سنی ۸ سال  

آدم خیلی حساسی ام و بچه دوم به اصرار دخترم بود که گفت تنهام ،همش می‌گفت میشه فلانی خواهرم باشه؟ 

خییییلی آرمان گرا بودم 

ولی الان خدا رو هزار مرتبه شکر میکنم که دختر دومم رو دارم 

میتونم بگم بهترین اتفاق زندگیمه  

دختر بزرگم دانشگاه قبول بشه و بره ،کوچیکه پیشمه ،مونس و رفیقمه 

شما خدا رو شکر کرایه خونه داری پس دغدغه هزینه شخصی ندارین .بقیه هزینه ها هم همسرتون وظیفه داره تمام و کمال و بهترین هزینه رو انجام بده 

اصصصلا معذب نباش بااااید بهترینها رو فراهم کنه 

درسته مادرتون سنشون بالاست ولی باز هم می‌تونه کمک حال باشه ،من اتاق خصوصی گرفتم مادرم راحت بود  

سه سال کار نکن در عوض یه بچه نازنین داری که گنج تمام نشدنی یه   

من سر دومی از حساسیتم کم کردم هم خودم آروم بودم هم بچه 

سلام دوستان صبح همگی بخیر باشهانشالله اگر خدا بخواد تصمیم دارم یه واحد کوچیک بگیرم،صبح رفتم بانک مسک ...

منم که رفته بودم راجب وام زوجین سوال کنم کارمند بانک چنان با اخم جواب میداد و خودشو الکی داشت مشغول پرونده و اینا میکرد که مثلا سوال های منو جواب نده،ولی من ریلکس نشستم رو صندلی دفترچمو اوردم بیرون تمووم سوالایی که از قبل نوشته بودم رو ازش پرسیدم،کارمند هم تعجب کرده بود هم اینکه یجوری به منو دفترچم نگاه میکرد ولی من اصلا اهمیت ندادم بهش😅.

تازه همین اول رفتم گفتم راجب وام زوجین میخوام شرایطشو بپرسم گفت شاغلید؟خانوم شاغله؟؟؟اگه شاغل نیست توضیح ندم😏گفتم شما بگو شرایطشو بله من شاغلم(حالا شاغل نیستما)فقط نخواستم کم بیارم🤭

وام زوجین بستگی به شهری که داری زندگی میکنی داری مبلغش.

شهر ما نفری ۲۴۰وام میدادن ، ۱۶۰هم وام تعمیرات.

ضامن نمیخواست،ولی باید زوجین شاغلن باشن

،سندخونه میره رهن بانک، ۱۲ساله بود بازپرداختش، با وام جعاله کل مبلغ قسط میشد۱۵ میلیون.

۱۷۰میلیون هم باید اوراق بخری

فقط نمیدونستم که به بچه زیر بیست سال هم وام میدن که ،اینو نپرسیدم

بازم میگم شعبه به شعبه و شهر به شهر فرق میکنه شرایط وام زوجین.همینجا کاربرایی بودن که گفتن بانک شهرشون گفته نیاز نیست خانوم هم شاغل باشه.شما بازم یه شعبه دیگه برو بپرس

برای بانک سند کافیه؟ یا ضامن هم میخواد؟ من ضامن ندارم بدبختی

والله سه سال پیش که وام 200 بود و قسط 3750 بود همسرمو به عنوان ضامن قبول کردن چون حقوقش بیشتر از قسط بود. الان تلفنی که پرسیدم گفتن اگه بتونه کسراقساط بیاره قبوله اگه نه باید 1امن بیارید. 

زیاد سخت نمیگیرن. 

مثلا معصومه جون فکر کنم پارسال 20 تومن مسدود کردن بجا ضامن. بازم دقیقشو از خودش بپرسید. 

اگه گردش حسابتون خوب باشه و رتبه اعتباری A باشه قبولتون میکنن

دوستان راجب وام مسکن اینو هم بگم به ما گفتن ۸۰۰ تومن وام مسکنه.وام جعاله ۱۶۰ میلیون به ازای هر فرزند میدن دیگه وام تعمیرات و... چیزی نگفتن.ولی یکی از دوستای همسرم گفت تا ۱۰۵۰ هم وام مسکن رو میتونی بگیری که ما چون قسطاشو نداشتیم نرفتیم دنبالش اصلا.که اونجوری وام مسکن و جعاله ۱۲۰۰ میشه با یک فرزند

البته ما کلانشهریم

بانک انگار میخواست از ارث پدرش وام بده.یک شعبه رفتیم اصلا گفت این وام به درد نمیخوره و بیا پول بخوابون وام بگیر و...

این شعبه رو با آشنامون که دوست رییس بانک بود رفتیم.با این حال همش میگفت مطمئنی؟میخوای بگیری؟حالا صبر کن جواب استعلام شهرداری ملکت بیاد و...

ولی ما روزی که رفتیم تشکیل پرونده دادیم سریع رفتیم اوراق خریدیم خود اون اوراق خریدنه ۳ روز طول کشید.انقدر تند تند کارامونو انجام دادیم رییس بانک خودش گیج شد و موند تو عمل انجام شده کمتر از ۱۰ روز وامو گرفتیم.

و گفته بودن باید هر دو شاغل باشید یا بلاخره طوری باشه بانک مطمئن باشه میتونید اقساط بدید.از هر دوی ما فیش خواست و چک از همسرم...

اقساطش ۱۰ ۱۲ و ۱۵ ساله بود که تفاوت زیادی تو اقساط نداشت فقط بهره بانک بیشتر میشد.تفاوت قسط ۱۰ ساله و ۱۵ ساله حدود یک میلیون بود

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
دوستان راجب وام مسکن اینو هم بگم به ما گفتن ۸۰۰ تومن وام مسکنه.وام جعاله ۱۶۰ میلیون به ازای هر فرزند ...

راستی سند رو بهمون تحویل دادن و هیچ فرقی با سند عادی نداشت.فقط رفته تو رهن بانک

علاوه بر همه اونا دفتر خونه حدود ۹۰۰ هم برای سند گرفت چون دو تا بود🙄

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
از من هم نپرسیدن شاغلی یا نه. اگه این قانون جدید باشه به مشکل میخوریم.

ببین همیشه اولش یه چیزی میاد راحتره،بعد بودجه تموم میشه سخت میگیرن

به همسر من گفته بودن باید شاغل باشید هر دو.ولی ما تو رفت و آمد ها فهمیدیم که باید یه طوری باشه بدونن میتونی قسطو بدی...

حتی من به همسرم گفتم که اینجا بچه ها با شغل آزاد وامو گرفتن تعجب کرد

البته خود معصومه خانم هم شاغلن دیگه

رتبه اعتباری من A بود و همسرم C.ولی ازمون ضامن خواستن که ما با یه چک سر و تهشو جمع کردیم چون با کارمند بانک آشنا شده بودیم و رییسشم آشنا بود باز خیلی سخت گرفتن

رو پیام شما ریپلای زدم.دیگه جواب همه دوستانو یک جا دادم

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2810