2777
2789
راستی سند رو بهمون تحویل دادن و هیچ فرقی با سند عادی نداشت.فقط رفته تو رهن بانکعلاوه بر همه اونا دفت ...

بغیر 900 دیگه هزینه ای نگرفتن؟ چون وام میگیرین یه مبلغ زیادی هم دفتر خونه میگیره. 

رتبه اعتباری رو از کجا بگیرم؟ برای بانک معتبره؟

خودشون میبینن. 

ببین وام مسکن گرفتن اصلا کار سختی نیست خیلی اسونه اتفاقا. فقط اگه واسه ضامن اذیت کردن باید چونه بزنی تا چیزی که تو میخوای رو قبول کنن. 

یبار که بری بانک همه چیو بهت توضیح میدن. 

اوراق هم از کارگذاری بخری بهتره و زودتر میشه. 

نصف مبلغی که واسه اوراق لازمه باید حساب شما باشه. نصف هم حساب همسرت. چون کارگذاری میگه هرکس جدا باید کارت بکشه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها راجب گرفتن این وام اگر واقعا قصد گرفتنشو دارید مداومت کنید چون قانونه باید بدن بانک سنگ میندازه و جواب نمیده و... که شما پشیمون بشید ولی بدونن مصرید دیگه کنار میان باهاتون.

ما تنها راه خونه دار شدنمون همین وام بود به نظرم نا عادلانه بود چون ۹۶۰ وام دادن ولی چیزی حدود ۲۶۰ ما نقد بهشون پرداخت کردیم. و وامه شد ۷۰۰ و ما باید چیزی حدود ۲۲۰۰ پس بدیم😑

اگر اون ۲۶۰ رو نمیگرفتن من میتونستم حداقل ۵، ۶ متر خونه بزرگتر بگیرم که خیلی مهم بود برام.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2805
بغیر 900 دیگه هزینه ای نگرفتن؟ چون وام میگیرین یه مبلغ زیادی هم دفتر خونه میگیره.

تو پستای قبلیم گفتم عزیزم

۳۳ دفترخونه

۲۱۷ اوراق

۹۰۰ سند

۱۰ تومن برای ارزیابی

یه مقداریم برای افتتاح حساب و صدور کارت و تشکیل پرونده

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
بچه ها راجب گرفتن این وام اگر واقعا قصد گرفتنشو دارید مداومت کنید چون قانونه باید بدن بانک سنگ میندا ...

700 میلیون دستتونو گرفتت و دو میلیاردو دویست باید پس بدید به بانک؟؟ 🙄قسطی؟

سلام سلام به همه عزیزان امیدوارم پرروزی باشید و اول ماه با حقوقتون حرکت عالی بزنید منم گزارش هفتگی ا ...

روکین جانم 🥰🌹

چقدررر برات خوشحالم 

که قدر خودتو میدونی و اولویت زندگی خودت شدی ♥️

اما یه جای کارت کاملا غلط هست! 

مثال میزنم

بببین خانوادت با زبان چرب و نرم میان احساسات شمارو به بازی میگیرن 🥺

یه جوری که دلت نرم شه

با سیاست این کارو انجام میدن

شما هم پول رو میدی هم ذره ای ناراحتی برات پیش نمیاد و ازشون دلخور نمیشی ♥️

ممقصودم اینه کارت درسته اما سیاستت اشتباهه

ببگو خواهر خیلی دلم میخواست کمکت کنم، اما فقط 300 تو کارتم مونده! میدونم کمه و ب کارت نمیاد! 

ببگو داداش فدات بشم کاش داشتم بت پول بدم

اما اینقدر خودم مقروضم که حتی کسی دیگه حاضر نمیشه بهم پول قرض بده

تتا از گرونی گفت، تو هم شروع کن از گرونی بگو از سختی هات، از کرایه خونه، از خرج دارو ها و.... 

ققرار نیست خانوادتو از دورت پراکنده کنی، قراره به خودت ارزش بدی نه که دیگران رو بی ارزش کنی ♥️

آدم نمیدونه کی روز نیازش میشه، حتی نیاز عاطفی ♥️ حتی نیاز ب هم صحبتی 

ققدم هاتو محکم بردار اما آروم و شیرین

نزار کسی حس کنه تغییر کردی که همه میشن سنگ و میریزن جلوی پات تا بت ثابت کنن بدون اونا خیلی تنهایی

!!!! 

این خاصیت آدماست

700 میلیون دستتونو گرفتت و دو میلیاردو دویست باید پس بدید به بانک؟؟ 🙄قسطی؟

بله عزیزم

۴۴۰۰ و خورده ای ۵ ساله

۱۶۷۰۰ ده ساله

تقریبا ۲۲۰۰ میشه

همه واما همینن فدات شم.

برای وامای دیگه ما باید ۹۰۰ ملیون ۳ ماه میخوابوندیم بانک تا وام بگیریم.والا با این شرایط ما جراتشو نداشتیم

مسکن ملی هم همینطوره ۳ برابر باید پس بدی فقط ۲۰ سالس و اقساطش کمتر ولی سند نداری.

اونم طی ۳ سال ۸۰۰ تومن میدی و ۸۰۰ وام.یه خونه خارج شهر بهت بعد ۳ سال میدن

ما بین مسکن ملی و این وام،اینو انتخاب کردیم چون خونه تو شهره و تحویلمونه

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام عزیزم ۲ ماه بمونه میتونه ۱۰۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام بگیره .ماه اول ۴ میلیون کارمزد کم ...

عزیزم یعنی ضامن با فیش حقوقی نمیخاد؟ضامن باید چه شرایطی داشته باشه ممنونم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
بله عزیزم۴۴۰۰ و خورده ای ۵ ساله۱۶۷۰۰ ده سالهتقریبا ۲۲۰۰ میشههمه واما همینن فدات شم.برای وامای دیگه م ...

وای چقد سخت... میبینم الان خیلیا پا پس کشیدن برای همین طرح مسکن ملی و وام و اینا و میگن سخته برا همین چیزاشه پس... امیدوارم که شمام خیلی زود خونه دار بشید عزیزم ❤️

باردارشدی عزیزم؟الحمدللهخدامیدونه چقدرخوشحال شدماونروزکه توی خصوصی کلی برات نوشتم همراهش کلی دعات کر ...

بله عزیزم خداروشکر هفتم کمه هنوز سونو نرفتم ولی بتا  مثبته تشکر از شما و همه دوستانی ک منو تو خلوتشون با خدا از یاد نبردن 

2810