2777
2789
سلام عزیز میشه لطفاً بگین چند گرمه و چند قیمت؟

عزیزم این النگوها رو من امروز ۱۰ درصد خریدم .

۲ تا هست ۷.۲۸ گرم

قیمتش شد ۳۶ میلیون و ۲۲۰ هزار تومان .

در حالت عادی اجرت طلاهاش بیشتر هست .

امروز داخل بلک فرایدی بود .

سلام سلام به همه عزیزان امیدوارم پرروزی باشید و اول ماه با حقوقتون حرکت عالی بزنید منم گزارش هفتگی ا ...

روکین جان من از خیلی قبل تر ها در جریان مسائلی که با خانواده داری هستم.

یک‌چیزی که به ذهنم اومد بگم ببخش البته دخالت میکنم،اینکه داری تغییر میکنی و بفکر خودت هستی عالیهههه ولی اگه در مواجهه با درخواست های خانوادتون یکم ملایم تر صحبت کنید فکر میکنم بهتره،چون از اونجایی که خودتون هم خیلی حساس هستید خواستم بگم .اینکه مثلا اگه میگن یک تومن پول داری بهمون بده،بگی شرمنده مثلا پونصد دارم فقط و یا اینکه گفتن دنبال املاکی باش برام بگید وقت ندارم ..کلا منظورم اینه یکم ملایم تر و مهربونتر ولی قاااااطع جواب بدید،که بعدها از طرف خواهر برادرهاتون کدورتی پیش نیاد.بازم شما بهتر میشناسید خانوادتون رو شاید ملایم و مهربون حرف زدن تاثیر نداشته باشه روشون .

رو پیام قبلی تون هم که برای برادرتون بود چندوقت پیش فرستاده بودید خواستم این مورد رو بگم که گفتم شاید ناراحت بشید.

بازم عذرخواهی میکنم دخالت کردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درست میگید خیلی وقتها بالاتر هست ولی اگر بگردید مناسب هم پیدا میشه .و اینکه برای طلای نو بیرون هم اج ...

سلام مامان سبحان جان خوبید

یه سوال داشتم ازتون راجب بام من وام اعتباریش یاهمون کالاکارتشوگرفته بودم الان هرماه یه مبلغ اعتباری میده ماه قبل یه تومان که تااخرماه بهم میگه یجاپرداخت میکنی یاقسط بندی؟این ماه هم 1800دادبهم بهش دست نزدم هنوزراستش خواستم بدونم قضیه اش چیه؟؟بصورت اعتبارهم هست نه نقدی

سلام مامان سبحان جان خوبیدیه سوال داشتم ازتون راجب بام من وام اعتباریش یاهمون کالاکارتشوگرفته بودم ا ...

سلام عزیزم ، کارت اعتباری رو وقتی قسطش رو پرداخت میکنید دوباره شارژ میشه و میتونید خرج کنید و دوباره ماه بعد قسطش رو حالا یا یکجا یا ماهیانه پرداخت کنید .

ولی اگر خورد خورد خرج کنید خیلی حساب و کتابش قاطی میشه به نظرم چند ماه که قسط دادید و اعتبارتون دوباره زیاد شد اون موقع اگر خواستید خرید کنید و دوباره قسطی پرداخت کنید .

2805
دختر من خیلی از شخصیت شما خوشم شایدم ب خاطر اینکه دختر مستقل مث خودمیو قوی میتونم بپرسم چند سالته و ...

سلام عزیزم لطف داری به من😍😍😍😍

عزیزم من سحرم ٣٢ سالمه

من هم باشگاه کار میکنم 

هم حسابدارم

هم توی فروشگاه کار میکنم

هم از خواهرزاده‌ام نگه‌داری می‌کنم

کلا شغل‌های زیادی دارم😂😂

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
وام فوری بانک مهرهم اگه بشه یه توضیح بدین من الان افتتحاح حساب کردم کارتم فردادستم میرسه بدون اینکه ...

عزیزم بانک مهر هم باید پول بگذارید بمونه و امتیازدهی اش هم خیلی کند هست فقط اینکه میگن وام فوری اگر میانگینتون رسیده باشه و رتبه اعتباری a یا b داشته باشید تا سقف ۵۰ میلیون رو بدون ضامن و بدون رفتن به بانک وام میده .

و اینکه باز مطمئن بشید بعضی از دوستان که شاغل نبودن میگفتن وام رو بهشون نداده .

من خودم با بانک مهر اصلا کار نمیکنم امتیازدهی اش رو دوست ندارم .

میدونم عزیزم وقتی بچم یکسالش بود میخواستم بیارم اما گفتم یسالم بمونه و از شیر بگیرم ورفته رفته سختت ...

لجوج جان پیشنهاد میکنم حتما مشاور برو.

ویتامین هایی که احتیاج داری دکتر برو تهیه کن و استفاده کن.

اصلا و ابدا روی فشار اطرافیان و حرفهای دیگران که میگن بچه تنهاس و اینا بچه بیار، تا موقعی که امادگیشو پیدا نکردی لطفا  بچه دوم نیار که جز اینکه حالت بدتر بشه و چالش های بچه ها بیشتر بشه ،چیزی نداره.

منم بچم تنهاس و کاملا تنهایشو حس میکنم بعضی وقتا برای تنهاییش گریه میکنم😢ولی اینکه من روان سالم و توان  درست نداشته باشم بتونم از پس هر دو بچه بر بیام، بچه دوم بیارم صرف اینکه بچه اولم فقط تنها نباشه رو نمیتونم اینقدر خودخواه باشم و انجام بدم.

من اگر برگردم به عقب قطعا اصلا بچه نمیارم  چون تربیت و اموزش بچهای الان بسیار سختتههههه.مثل زمان قدیم نیست دیگه

من خودم الان مشاور رو شروع کردم واقعا بهش احتیاج داشتم.

دکتر داخلی رفتم و یک چکاب کامل انجام دادم و دارم ویتامین هارو مصرف میکنم.

سلام بله تنها میرم حتی همسرم گاهی میگه نرو باهم میریم خیلی شیک میپیچونمش چرا میترسی سرت کلاه بره ال ...

باردارشدی عزیزم؟

الحمدلله

خدامیدونه چقدرخوشحال شدم

اونروزکه توی خصوصی کلی برات نوشتم همراهش کلی دعات کردم

خدابهت ببخشه وخیرش را ببینی

ببخشیددوستان نمیتونستم جلوی ابراز خوشحالیموبگیرم🫠

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزم بانک مهر هم باید پول بگذارید بمونه و امتیازدهی اش هم خیلی کند هست فقط اینکه میگن وام فوری اگر ...

سلام مامان سبحان عزیز

یه سوال تکراری اما برای کسی که نیازداره میپرسم

این بنده خدا۲۰۰پول داره اگربزاره حساب مهربانی ملی چندماه بمونه میتونه ۱۰۰وام بگیره؟

اقساطش چندماهه است؟

وبعدازاینکه تاییدبشه کدملی ضامن بایدمدارک حضوری ببره بانک؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزم این النگوها رو من امروز ۱۰ درصد خریدم .۲ تا هست ۷.۲۸ گرمقیمتش شد ۳۶ میلیون و ۲۲۰ هزار تومان .د ...

سلام مامان سبحانِ خوش قلب

دلم براتون تنگ شده بود، ان شالله هر جا هستین شاد و سلامت باشید❤️🤲🏼

الان منوتوصیف کردیاصلاخواب ندارم ،روحیه ام کمه،ازنظراقتصادی هم واقعا بایدهزینه کنید برای بچه سال بعد ...

من تا همین دو سه روز پیش تصمیم به تک فرزندی داشتم 

یهو هوس کردم ولی من به غیر از تمام این چیزا برای یه مشکلی که دارم دارو مصرف می کنم نمی دونم اصلا چه جوری میشه اون دارو رو قطع کرد یا تو بارداری عوض کرد 

ویپاد من الان میخوام ۴ میلیون قسط بریزم باز نمیشه یکهفته س. اینم ترفندشونه مهلتش بگذره جریمه بخوره

ن من راحت پریروز قسطو دادم زودتراز موعد دادم الان تو بررسی چک گیره

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
2810