2777
2789
یچهاکسی ویپاد نگرفته یعنی چرا جواب نمیدین پدو روز تومرحله اعتبارسنجی چک صیادمونده ی تومنیشو گرفتم تس ...

عزیزم معمولا زودتر اعتبارستجی انجام میشه اینکه گیر کرده اختمالا مشکل از برنامه اس. حتما یا ب پشتیبانی اش پیام بده یا زنگ بزن تا زودتر بررسی کنن و جواب بدن بهت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یچهاکسی ویپاد نگرفته یعنی چرا جواب نمیدین پدو روز تومرحله اعتبارسنجی چک صیادمونده ی تومنیشو گرفتم تس ...

ویپاد من الان میخوام ۴ میلیون قسط بریزم باز نمیشه یکهفته س. اینم ترفندشونه مهلتش بگذره جریمه بخوره

سلام به معصومه جان خواهر عزیزم و رویای زندگی و تموم دوستانم🌹 روز بخیر 

معصومه جان @masumehjoon   بهت گفتم حسابی داریم با یکی که قراره تمومش کنیم دیروز قرار بود واریز کنه برام طرفمون پول‌واریز نکرد ماهم از شریکش گرفتیم پولمون رو.. 

15 تومن رو زد ب حسابمون و خودمونم دستمون هست یه 4 5 تومنی ، با همسرم تو راهیم داریم میریم خرید جهیزیه 😍 بالاخره آرزوی دو ساله ام داره برآورده میشه خیلی خوشحالم وقتی اومدم براتون از امروز مینویسم ♥️ 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
رفقا چند تا چای خوشمزه هم آموزش بدید لطفا. به خریدم و خشک کردم با چای سیاه بزارم دم بکشه؟؟

آره عزیزم . به بیشتر برای خوش رنگ شدنشه هل هم بریز با گل محمدی خیلی خوشمزه میشه

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
سلام دوستان عزیزشما برای خرید طلا تنها میرید؟نمیدونم چیکارکنم کسی نیست باهام بیادمیترسم سرم کلاه بزا ...

من یبار تنها رفتم عزیزم خونسرد باش و سعی کن زیاد استرس نگیری از طلا فروش هم میتونی کمک بگیری چند بار بری عادی میشه از اون ببعد دیگه نیاز ب کسی نداری 🌸

سلام به همه ی خانم های کاربلد وزیرک الان چند وقتی هست با نینی سایت آشنا شدم وخدارو شکر که این تایپیک زود پیدا کردم دیدگاهم خیلی خیلی بهتر شد من اوایل ازدواجم نه پول ‌درخواستی از شوهرم داشتم نه پس اندازی اصلا خجالت میکشیدم درخواست چیزی کنم اگر هم هر چند ماه یکبار می خواستم چیز های ضروری بخرم مادرم جلوم رو میگرفت ومیگفت می خوای چیکار داری دیگه !!! مادر من فقط پول نقد نگه میداشت ‌از منم می خواست همین کارو کنم الان بعد ۴۰ سال فهمیده اشتباهه اونم من آنقدر گفتم مادر جان ببین ارزش پولت چی بود چی شد!!! کاش حداقل خودش به خرید طلا عادت داشت ومارم مجبور می‌کرد به طلا خریدن .. مادر شوهرم برعکس همیشه به دخترا وعروساش میگه طلا بخرین ‌تشویقمون میکنه…همسر من توانایی مالی بسیار زیادی دارن ولی من نزدیک سه یا چهار سال به همین شکل گذروندم یعنی نهایت سال نو لباس میگرفتم ‌وسط سال هم شاید واژه چیزی لازم داشتم ‌حتی همسرم می خواست پولی بده میگفتم نمی خوام دارم یه جوری بود که ۵۰ هزار ته کیفم بود بهش میگفتم گذشت وتوی همه ی این سالها هر وقت حرف از ولخرجی خانم ها می‌شد شوهر منم بدو بدو شروع می‌کرد که اره لباس زیاد می‌خرن وخرج زیاد می‌کنن ‌منم جمع میزد منم چون اوایل رابطه امون بود ناراحت میشدم وگریه میکردم که چرا قدر قناعت منو نمی‌دونم.. تا اینکه فهمیدم اگه مردا توانایی خرج کردن داره وتو خرج نکنی خرج کس دیگه ای میشه بنده جاری های بسیار لارح خرج کنی دارم ‌خواهر شوهر هایی که طلاهای اساسی می‌خرن برا خودشون وخرجیشوتو می‌گیرن از شوهره .. منم که امسال حسابی به خودم اومدم ‌گفتم تو خواستی واون نداده اول گفتم یه قرعه کشی می خوام ماهی ۴تومن بعد هم ماهی ۲تومن برا لیزر وارایشگاهم گرفتم فصل هم که عوض میشه نگاه می‌کنم لباس های قدیمی تر ولی نو رو میبخشم تا جا باز شه ونگه کمد که جا نداره برا لباس از این ماهی ۲تومنی که برا لیزری میگیرم معمولا ۱ ونیم میزنم به کارت پس انداز مخفی در طول ماه هر بار که رام میفته به عابر بانک پول نقد برداشت می‌کنم ومیزازم تو کیف ‌میگم برا صدقه و ‌تاکسی نیازه اینطورمی ام ماهی ۱تومن معمولا میره تو باکس پس انداز مخفی لباسی هم بخوام میبینم یه قیمت روند رو به بالا میگم بعد اگه امکانش بود پارچه اش رو می‌گیرد میدم دست خیاط میدوزه معمولا نصف  میشه هزینه لباس برای پوستم خودم بخور میدم ولایه برداری وماسک می‌زنم ولی هزینه فشیال رو می‌گیرم ازش باز در طول ماه پول اینترنت ‌خرج های یه هویی رم می‌گیرم همون اول کار نصف می‌زنم تو پس انداز هام وقتی هم خرید خونه انجام میدیم حتمن بیسکویت واجیل ‌شکلات های پذیرایی می‌گیرم که اگه کسی سرزده اومد خونمون ومیوه نبود بشه پذیرایی کرد چون معمولا شغل همسرم طوریه که خونه نیست واصلا دور ریز ندارم همیشه غذا به اندازه درست می‌کنم ‌اگه سیب ‌هویج باشه که در حال خراب شدن باشن مرباشو میزنم …خلاصه که امسال من هم درخواست هامو به جا خواستم هم کمد لباس هام شارژ شدن هم هر عروسی ای رفتیم ارایشگاه ولباس مناسبش رو گرفتم گاهی که لباس داشتم ومجدد پوشیدم پولشو از همسرم گرفتم ‌گذاشتم تو پول مخفی ها امسال تا الان من حدود ۲۰۰ تومن هزینه کردم برای طلا وبه گوشی آیفون ولباس و ‌حدود ۳۰ تومن پس انداز مخفیم شد که باز دادم به طلاهای مینمال و دونستم هر چیزی رو به جا ‌اندازه وبه جا بخوام ‌ارزشش خودم رو در کنار پس انداز وغنائت پایین نیارم .. 

سلام بله تنها میرم حتی همسرم گاهی میگه نرو باهم میریم خیلی شیک میپیچونمش چرا میترسی سرت کلاه بره ال ...

سلام بر همه دوستان ، آسمان آبی جان اتفاقی از داخل پست ها خبر بارداری شما رو خوندم .

خیلی خیلی خوشحال شدم ان شا الله به سلامتی فرزند عزیزتون رو در آغوش بگیرید . 😍😍😍😍

ممنونم دوستان که کامل توضیح دادید،انشالله منم باید برم بیوفتم دنبال کارای وام،میدونی من یه جا اشتباه ...

عزیزم اون ۱۲۰ رو هم به ازای هر فرزند زیر ۲۰ سال میدن .

دوستمون هم که گفتن به خاطر زیادتر شدن اقساطش اون رو نگرفتن .

سلام دوستان عزیزشما برای خرید طلا تنها میرید؟نمیدونم چیکارکنم کسی نیست باهام بیادمیترسم سرم کلاه بزا ...

نه بابا اونطوری هام نیست اولا یه چند جا برو سر بزن مثلا بگو یه گرمی ها شون رو بیارن ببین چند میگه وچند درصد از چند جا بپرسی قیمت دستت میاد بعدم برای طلاهای ارزون طلا فروشی های بزرگ ‌سنگین فروش نرو که اصلا تحویل نمیگیرن یادش بخیر منم اوایل قلبم بد جوری میزد می خواستم طلا بخرم اما الان اوکی شده😅

سلام عزیزم ترس نداره من همیشه تنها میرم و همسرم میدونه من طلا میخرم ولی اصلا نمیدونه چند گرم دارم و چند خریدم . 

ترس نداره فقط حتما خودتون هم قیمت رو حساب کنید قبلش و اینکه جای مطمئن برید .

من از د ی ج ی کالا هم زیاد طلا میخرم .

الان هم از بلک فرایدی ۲ تا النگوی آینه ای کم اجرت نو سفارش دادم . 

دیجی اجرت هاش واقعا بالاتر از بیرون

درست میگید خیلی وقتها بالاتر هست ولی اگر بگردید مناسب هم پیدا میشه .

و اینکه برای طلای نو بیرون هم اجرت کمی نمیگیرن و بعضی از طلاهاش هم واقعا شیک هست .

البته برای پس انداز همون اجرت پایین بیرون بهتر هست .

2810