2777
2789

سلام رفقا. امشب تخفیف های بزرگترین حراجی ساله در دیج_یکالا.  واقعا قیمتاش تخفیف واقعی هستن؟؟ ما چون توی خونه همه چیز داریم قیمت خیلی از لوازم خونه رو ندارم. فقط قیمت خوردنی ها رو دارم. خرید زدین  ؟ بعدا فهمیدید احیانا سرتون کلاه رفته یا نه

عزیزم من تمام وسایل برقی رو تو جهازم داشتم ، از غذاساز و پلوپز و آرام پز گرفته تا چایساز و اسپرسوساز ...

سلام  مریم جونم خوبیییییییی منم چای فقط تو سماور میخورم هر کسی منو میبینه میگه بهت می یاد اهل کتری برقی هستی  اما سماور یه چیز دیگه ست

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام رفقا. امشب تخفیف های بزرگترین حراجی ساله در دیج_یکالا. واقعا قیمتاش تخفیف واقعی هستن؟؟ ما چون ...

سلام عزیزم ، من چند وقته برا بلک فرایدی دی جی کالا قیمتا رو زیر نظر دارم و چون برام مهمه پولی که با زحمت پس انداز کردی به راحتی و با کلاهبرداری خرج نکنید تصمیم داشتم بیام و تجربم رو براتون بگم❤️  

من قراره یه آتشدان برا حیاط بگیرم که تو نمایندگی قیمتش ۴/۷۰۰ تو دی جی کالای گران فروش ۵/۶۰۰ بود و منتظر بودم ببینم تو تخفیفاتش چند میزنه که در کمال تعجب دیدم امروز قیمتش رو کرده ۸ میلیون تا فردا تخفیف بزنه😡 الان در صورت یاری نت براتون عکساش رو میذارم

این قیمت نمایندگی 

این هم قیمت امروز قبل از تخفیفات بزرگ بلک فرایدی😡

اینم عکس سبدکالای دی جی که قبلأ ذخیره کرده بودم و روش توضیح داده قیمت از ۵/۵۷۰ به ۸ تومن افزایش یافت 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
2805
سلام عزیزم ، من چند وقته برا بلک فرایدی دی جی کالا قیمتا رو زیر نظر دارم و چون برام مهمه پولی که با ...

منم یک موردی از دیج_ی کالای دزد کشف کردم. سه تا شامپو به سبد خرید اضافه کردم. چشمی محاسبه کردم دیدم  جمع مبلغ ۳تا شامپو بالاتر زد. دونه دونه از تعداد شامپو کم کردم دیدم اره حدسم درست بوده. حواستون،باشه

دوستان گلم من یه سوال داشتم خدمتتون چون تو این تاپیک خانمای معلم هم زیاد داریم خواستم کمکی کنید به م ...

سلام عزیزم

من ترم یک رشته علوم تربیتی دانشگاه پیام نور هستم من خودم ۲۹سالمه

به نظرم هیچ وقت دیر نیست واسه شروع

فقط یه نکته اینکه پیام نور خودخوان و تقریبا اساتید چیزی تدریس نمیکنن اگه حوصله و تایمشو داری حتما شروع کن به قول خودت یه مادر لیسانسه بهتر از یه دیپلمه است(به کسی برنخوره لطفا) 

سلام خانوماخوبین؟من میخوام یه کار خیر انجام بدم انشالله خداقبول کنهمتاسفانه پولم کافی نیست ... البته ...

حتماااا میتونی برو یجا کارآموزی حتی اگه رایگان هم بود شروع کن سریع تجربه‌ات بره بالا

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

خواهرا

من خیلی سالها پیش کلاسهای کامپیوتر، زبان، دانشگاه و ... رفته ام. الان بااینکه سنم حدود ۴۰ هست دوست دارم باز دوره آموزشی شرکت کنم ولی از مغزم و حافظه ام مطمئن نیستم که بتونم از عهده اش بربیام یا نه؟! راستش از وقتیکه متاهل شدم Level مو آوردم پایین. همسرم سوادش خیلی از من کمتره و تقریبا تعطیله. گاهی برای خودم ناراحت میشم و گریه میکنم. خودمو حیف کردم واقعا. نمیدونم چرا ۹۹٪ متاهلا از ازدواجشون پشیمونن....

خواهرامن خیلی سالها پیش کلاسهای کامپیوتر، زبان، دانشگاه و ... رفته ام. الان بااینکه سنم حدود ۴۰ هست ...

عزیزم یوتیوب به شما خیلیییی کمک می‌کنه هرچی که میخواین یاد بگیرین رو سرچ کنین آموزشش هست

بعدم شما برای رشد شخصی خودتون قدم بردارین نگاه به شوهرتون نکنین❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
اینه عزیزم

گلم من تازه تیبا خریده بودم. میخواستم برم شیشه هاشو دودی کنم. داشتم ماشینو دستمال میکشیدم تمیز میکردم که ببرم دودی کنم. دیدم ای وای شیشه هاش نه بالا میره و نه پایین. گفتم اینکه تا دیروز سالم بود. خلاصه بردم باطری ساز و فیوز رو دستکاری کرد و گفت درست شد. هزینه ش گرفت. 

چندروز بعدش فهمیدم همونجا که شما نشون دادی قفل کودک داره وقتی فشار بدی شیشه های عقب بالا و پایین نمیرن.

بقرآن نصف درآمد این مردم از حرامه. به اینا ناراحت نشدم. به زن بودنم ناراحت شدم که الان اون باطری سازه میگه زن ها فلانن و ....

برنجتون که خیلی خوب حتی کم مصرف عست ولی هشت کیلو گوشت در یک ماه برا سه نفر زیاد نیس؟

عزیز میشه بگی شما چقدر مصرف دارین و چند نفرین؟ من به خودم باشه دوست دارم هفته ای ۲ یا ۳ روز گوشتی بخورم ولی دخترم که سه سال و نیم داره فقط غذای گوشتی میخوره. عدسی درست میکنم نمیخوره. تخم مرغی نمیخوره. کوکو دوست نداره. زرشک پلو میذارم مرغ بیشتر میخوره برنج میریزه همش. کباب دیگی دوست داره برنج نمیخوره. منم حوصلم نمیکشه دو مدل غذا درست کنم. همش هم به خاطر اینکه موقع بارداری من غیر گوشت نمیتونستم چیزی بخورم ویار شدید داشتم که اینطوری شده

2810