2777
2789
خانما دختر من به تازگی نامزد کرده. خودش و شوهرش شاغلن؛ هرکدام حدود ۲۰ تومن حقوق میگیرند. میخواستم از ...

اصلا  پول دخترتون رو برای داماد هزینه نکنید هر چند برای پس انداز یا لوازم خونشون باشه .

کلا آقایون سریع پشتشون باد میخوره و حالا حالا درست نمیشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متوجه منظورتون نمیشم

بار از کجا میگیرن؟میرن میدان؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

خواهرای گلم. 

توی چند تا نظر دیدم که بعضیاتون گله داشتین از اینکه همسراتون اسنپ نمیرن. بهشون حق بدید... من یک مدت رفتم اسنپ اونم توی تایم هایی که میدیدم کرایه بالا میزنه. چند تا سفر قبول میکردم که هزینه خرده و ریزها رو دربیاره. بعدش تقریبا ۸۵٪ تایم ها کرایه ها خیلی خیلی پایینه. تازه اسنپ، کمیسیون زیاد کم میکنه. امروز از ۲۰۰ هزار تومنی که سفر رفتم ۶۰ تومنش به کمیسیون رفت. حالا من توی مسیر مسافر میزنم و اصلا و ابدا توی کوچه پس کوچه با اون چاله های جدید و قدیمش نمیرم. امروز دلم برای راننده های اسنپ خیلی سوخت. واقعا چطور از دلشون میاد ماشین شونو در این راه نابود کنند. دیگه الان دستمزد مکانیک با لوازم یدکی کمتر از ۷۰۰ هزار تومان درنمیاد. خواستم این تجربه را باهاتون درمیان بگذارم که اسنپ یک ساعتایی کرایه بالا و یک ساعتایی خیلی پایین میزنه که اصلا توی اون ساعت ماشینو تکون ندی بصرفه تره. 

باتشکراز چشمانتون.

ضمنا امنیت اسنپ نسبت به قبل بهتر شده، برای راننده نظرسنجی میاد که نظر مثبت یا منفی شو درباره مسافر ثبت کنه. اگه کدملی هم ثبت میشد که عالی میشد

دوستان سکه های ویپاد برای وام ۲۰۰میلیونی رو دیدید؟؟ اخه چرا همه چیز رو برامون تبدیل به ارزو کردن

ینی رسما ... بااین کارشون

نه که بازپرداختش ۶ ماه بیشتر از حالت عادیه

دوبرابر بانکهای بیرون و حالتهای عادی باید پول بخوابونیم

تاریخ عضویتم😅😅
میخام امروز کارایی که جمعه کردم و باعث شد که هزینه در جهت درست صرف بشه بگم :ما جمعه هایی که خونه هست ...

چه عالی.واقعا لذت بردم.یک سوال شخصی میپرسم اگر دوست داشتید جواب بدید.کنجکاو شدم ببینم درامد ماهانتون چقدره؟من حس میکنم خوب مدیریت نمیکنم.اصلا کافه و رستوران رفتن سنگین میشه برام.ماهی ۴۵ درآمدمونه حدودا

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️

سلام دوستان یه نگاهی هم به سوالاتم بیندازید❤❤

200تومن گذاشتم بانک براوام که میتونم 20/9بگیرمش ولی قسطش 13تومن میشه وسنگین میشه برامون میتونم هم بزارم ۲٠/۱٠بگیرم وامم قسطش میشه 9تومن وبهتره برامون 

براخریدماشین میخوام بعدواموکه گرفتم برم ازباراربخرم یاثبت نام کنم ازماشین های سایپا..کوییک بهتره یاساینا؟

بمونم تابرج 10خودروخیلی گرون نمیشه؟

سوالاتم زیاده مغزم خیلی درگیره ببخشیددیگه

سلام دوستان یه نگاهی هم به سوالاتم بیندازید❤❤200تومن گذاشتم بانک براوام که میتونم 20/9بگیرمش ولی قسط ...

اگه بخوام ثبت نامی بنویسم احتمالااطلس هم بشه اینم بذاریدجزوه گزینه هاونظراتتون بگید❤❤

اگه بخوام ثبت نامی بنویسم احتمالااطلس هم بشه اینم بذاریدجزوه گزینه هاونظراتتون بگید❤❤

ثبت نام که مشخص نمیشه اسمتون در بیاد یا نه

ما ساینا دوگانه داریم خوبه کوییک هم اطرافیان دارن راضی هستن یعنی فرقی نداره.

خانما دختر من به تازگی نامزد کرده. خودش و شوهرش شاغلن؛ هرکدام حدود ۲۰ تومن حقوق میگیرند. میخواستم از ...

همه چی بستگی به جنبه ی اقا داماد داره ولی خشت اول گر نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج

اول و اخر دختر شما باید طوری رفتار کنه که همسرش نتونه با حقوقش کاری داشته باشه

کارت حقوق همکارم دست شوهرش بعد از ۱۵ سال زندگی اختیاری از خودش نداره

الان که نامزد هستن پیشنهاد من اینه تحت هیچ عنوان دخترتون هیچ خرجی و گردن نگیره و از نامزدش پول تو جیبی و... بگیره

عه خب چه خوب خداروشکر.شماهم همزمان گرفتید وام هارو؟اگر بلهبرای خرید طلا از فروشگاههای اسنپ و دی جی ک ...

من نگرفتم عزیزم ولی اجرت طلاها کلا بالاس

مگر اینکه سکه امامی بگیرین از دی جی و سکه پارسیان از اسنپ

2810