2777
2789

سلام دوستان عزیزم صبح آدینه تون بخیر ❤️🌺

خانوما همسرم قراره یه کار جدید شروع کنه کار قبلیشون موفقیت آمیز نبود

یه عزیزی اینجا میگفت که همسرش وانت باری داره و تو اسنپ بار کار میکنه یادم نیست کدوم کاربر بود راستش همسر من چند روزیه حرفش رو میزنه که طلاهای من رو بفروشه و باهاش پرایدوانت بخره 

هرکس تجربه ای تو این کار داره ممنون میشم نظرش رو بگه اینکه درآمدش چطوره سختی کار داره؟همسرم دیسک کمر داره یسریا میگن بار رو باید خودت جابجا کنی

یا راجب مشاغل پردرآمد اگه اطلاعات دارید ممنون میشم دراختیارم بزارید

من خودم دوست داشتم یه مغازه بزنیم حالا چی باشه رو نمیدونم 

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم صبح آدینه تون بخیر ❤️🌺خانوما همسرم قراره یه کار جدید شروع کنه کار قبلیشون موفقیت ...

صبح ادینه تو هم خوش گلم

اولین نکته که بنظرم اومد : شوهرت اهل کار کردن زیاد هست؟؟ یکی از دوستای من طلاهای خودش و خاهر زاده و خاهر و مادرش رو فروخت برای شوهرش دوسال پیش ماشین سنگین خرید . کلی هزینه کردن ولی حقوقشون در حد بخور و نمیره . چون شوهرش اهل کار نیست . یکی دگ از دوستام شوهرش یک مغازه ۹ متری اجاره کرد ۵ سال پیش الان میلیاردره از بس زرنگه و کاری . پس مهمترین نکته اینه ک شوهرت چجور ادمیه؟؟ دومم اینکه شوهرت قدردان تو هست یا نه؟؟ فردا درامدش بیشتر بشه اخلاقش بد نمیشه؟؟بقولی جنبه داره میفهمه داری کمکش میکنی؟ سوم خونه ، زمین چیزی بنامت هست؟ یا طلاهات تنها چیزیه ک داری؟؟ اگ یک روز بخای جدا بشی و هیچی نداشته باشی ؟؟؟ منم شرایطم مثل شماست منتهی شوهرم اول اهل کار نیست ، دوم اصلا قدردان نیست و سوم کارت جدایی همیشه تو دستمه . چون مردی ک مطمئن بشه هیچ وقت ازش جدا نمیشی هر بلایی بخاد سرت میاره . قبلا صد بار فروختم طلا بهش دادم ولی الان دیگه نمیدم . بخام سرمایه کنم پول دربیارم بنام خودم باز میکنم کار میکنم

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

مامان سبحان جون لطفا پاسخ منو بفرمایید🥰

فقط وام برآیند یا قرعه کشی سکه ها کم میشه

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام دوستان

صبح بارونی پاییزیتون بخیر

یه گزارش بدم از این چند روز

این هفته ۶۰۰ خرج غیر منتظره ویزیت دکتر پیش اومد،توقع انقدرو نداشتم ولی سلامتی باشه مهم نیست.

یکبار از اسنپ ساندویچ گرفتم ۷۰ تومن و یکبارم ۶۰)این دو بارو مجبور شدم بخاطر یه شرایط از بیرون غذا بخرم چند بار که یکبارشو با همسرم بودم حساب کرد...

نسکافه ۶۰ تومن

حلوا ارده ۷۰ 

۲۸ تومن دو تا بوته سیر خریدم برای آش تو هوای سرد😍

درسته سیر رو این مغازه خیلی گرون میداد ولی چون میشد مقدار کم بخرم به نظرم به صرفه بود،وانتی ها کمتر از نیم کیلو نمیدن.

دیروز که داشتم از سرکار میومدم  دیدم وانتی وایساده سبزی میفروشه،کیلویی ۵۰😶 چقدر یهو گرون شد سبزی...

۳۳ تومن سبزی خوردن که گفتم یه کوچولو جعفری هم بزاره 

‌دیشب پاک کردم و نصفشو شستم نصف دیگشو گذاشتم داخل کیسه و قابلمه روحی.امیدوارم سالم بمونه یک هفته...

شب دلم فست فود میخواست نه پنیر پیتزاداشتیم،نه کالباس و... نه نان باگت که فلافل درست کنم ۳ بارم این هفته از بیرون غذا خریده بودم

کلی فکر کردم اومدم با جعفری و پیازچه و سیب زمینی و یکم گوشت چرخی و قارچ و فلفل دلمه دو مدل سمبوسه درست کردم،عالی شد...

البته کلی روغن جذب کرد😁نصفشم موند برای ناهار امروز

آخر هفته ها رو گذاشتم روز پاکسازی یخچال

برم ببینم چه چیزی داریم تو یخچال که در حال خراب شدنه اونو استفاده کنم.

دیشب دیدم یه مقداری شلغم خریدیم و اگر بمونه خراب میشه سریع پختم و بعد شام خوردیم بجای هله و هوله موقع فیلم دیدن

شیر نیاز داشتم و خیار شور.از اکالا خریدم شیر ۳۱ و خیار شور ۱۵۰۰ گرمی تخفیف خورده بود ۸۷ 

تمام پولهایی که از تخفیفها هست رو هم نقدی میزارم تو یه جعبه داخل کمد...

@masumehjoon   باجی جان چرا نمیای منتظر چالش تمیزی و روزای بی خرجیم

یه خبر هم برات دارم 😍

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

سلام دوستای عزیزم😍😍

من تقریبا ۵ماهی میشه با تاپیک شما آشنا شدم و اول تاپیک اول رو کامل خواندم و فک کنم جز نفرات اول بودم که فهمیدم تاپیک برگشته خیلی خیلی  چیز ها یاد گرفتم 🍃🍃

من متاهل هستم و دوتا پسر دارم و خونمون روستا هست و همیشه از اول ازدواج با کمک هم و فروش طلا های من ی وانت خریدیم و همسرم باهاش کار می‌کنه و خدارو شکر درآمدی داریم و تونستیم از درآمد مون پسنداز کنیم و اول من همه طلا های که فروختیم رو تیکه تیکه قسطی خریدم بعد فروختیم همه رو تبدیل به پراید کردیم باز من طلا خریدم قسطی و فروختیم و با پول پراید تونستم پارس صفر بخریم🤩🤩اینم بگم همسر من ی مرد کاملا کاری هست و دلش میخواد همه جور خرجی کنه الا طلا خریدن😂😂😂ولی بقول معصومه جون من با زورررررر میرفتم طلا میخریدم .

جونم براتون بگه که من سبزی داخل حیاطم کاشتم هم برا مصرف هم نعنا ها رو خشک میکنم میفروشم و باهاش ادویه میخرم یعنی هنوز بعد ده سال زندگی پول بابت ادویه ندادم😁

چون اینجا همسایه مون گاو داره ماست و پنیر خودم درست میکنم اما مدتی هست تنبل شدم دیگه میخرم از مغازه که فهمیدم خیلی خیلی کارم بد و ب خودم قول دادم باز شروع کنم و خودم درست کنم😉

رب گوجه و رب انار خودم درست میکنم و ....

اگه دوست داشتین بهم بگید بازم براتون تعریف کنم از خودم😂😂😂

خیلی اقتصادی فکر میکنم و بفکر بچه هام هستم که آینده شون تامین باشه ولی متاسفانه همسرم فقط ی روز بین هستن و دلشون میخواد هرچی هست رو همین امروز خرج کنند

و مدتی هست من ب این نتیجه رسیدم که کاراهام و قناعت هایی که انجام دادم اصلا در نظر همسرم دیده نمیشه و فقط فکر می‌کنه کار خودش هست 🥲🥲که تونسته کار انجام بده حتی طلا های ک اول زندگی مون فروختیم نصف بیشترش رو بابام شب عروسی بهم کادو داد و همش رو ایشون نخریدن 

دیگه من خیلی کار ها رو مثلاً خرید فصلی لباس مثل بقیه جاری ها یا رستوران رفتن و کارای اینجوری رو خیلی خیلی کم کردم فقط درصورت نیاز و پولش رو بجای قسط طلا هام دادم و الان اگه درخواست کنیم بریم خرید یا رستوران همونجور که قبلاً من نه میگفتم الان همسرم میگن نه با این وجود که می‌دونم پول داره و اینجا یاد گرفتم خودم عادتش دادم متأسفانه 😑😑😑

ادامهههههههه

ادامههههه

راستی من 27سالمهه 

الان دارم باز روی خودم کار میکنم تا چیز های جدید که یاد گرفتم رو کامل در زندگیم ب کار ببرم ...

و من اصلا پسنداز مخفی ندارم🥲🥲🥲

و ی سوال الان همسرم ی مقدار پول داره میخواد به دوستش باهاش کار کنه ب نظرتون منم بهش بگم پول رو بزارن ویپاد باهاش وام 100یا 200میلیونی رو بگیریم و بریم طلا بخریم؟؟

اینم در نظر بگیریم که واسه قسط ها هم چون آقای همسر اگه پول داشته باشند زورشون میاد بدهی بدن من باید ب زور پول رو واریز کنم🤭🤭🤭

به نظرتون ویپاد مطمئن هست که ی میلیارد پول رو بخوابونم ب حساب و وام بگیرم؟؟

قبلا حدود ۶ماه پیش مبلغ700میلیون واریز کردم و سکه گرفتم ولی تردید دارم آخه کل درآمد چند سالمون همین پول هست و میترسم برش دارن😱😂

سلام عزیزم ، ممنون که زحمت کشیدی و اینهمه تایپ کردی ولی من با احترام با نظرتون مخالفم ، عزیزم وقتی خ ...

سلام عزیزمممم. چند بار خواستم روی پست های شما ریپلای بزنم ولی باز با خودم گفتم حیفه حتی به اندازه یه پست موضوع تاپیک منحرف بشه، ولی واقعا از پست هاتون لذت میبرم و ازتون یه خواهش دارم که با دل پاکتون برای من مخصوص دعا کنین به سختی باردار شدم ، 

میخواستم به خانم های این تاپیک یک نکته رو بگم من خیلی پس انداز کردم ولی الان مجبور شدم بخش زیادی رو صرف هزینه های درمان ناباروری ام کنم ، پس قدر سلامتی و بچه هاتون رو بدونین و  شکرگذار باشین. ببخشید اگه موضوع منحرف شد.

سلام دوستان عزیزم صبح آدینه تون بخیر ❤️🌺خانوما همسرم قراره یه کار جدید شروع کنه کار قبلیشون موفقیت ...

عزیز درخواست دوستی میدم قبول کن اینجا نمیشه صفحات جلو میره 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

عزیزم برای بار باید یه شاگرد داشته باشه که اون هم حقوق ثابت میگیره و شاگرد کمک می‌کنه خود شوهرتون هم باید بار بلند کنه اصلا این‌جوری نیست که دست نزنه

طرف وانت میگیره که بار رو براش جابجا کنن

خیلی جاها پله داره خیلی بارها سنگینن

برای شوهر شما اصلا شغل مناسبی نیست بنظرم موافقت نکنین

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم با این افکار فقط خودت رو شکنجه میدی . هروقت این چیزا میاد سراغت سریع حواس خودت رو پرت کن . مید ...

دقیقاً همینکارا رو میکنم نزدیک ب عادت ماهیانه این افکار میاد سراغم 

با نظر دوستان هم که میگن برو آتلیه برو لباس عروس بپوش مخالفم ایتکارارو همون موقع هم میتونین انجام بده نداد،،، چون اینا زیاد هزینه ای نداشت بعد هم الان نه ذوق اون موقع رو دارم نه طراوتشو ....

بعد هم من ی آدم معمولی ام نه بلاگر بخوام برم سالگرد عروسی کلیپ بگیرم و ...

بیخیال 

اینارو در جواب پست دوست عزیز مون گذاشتم که می‌گفت فداکاری کردم و اشتباه 

گفتم همه ما همچین اشتباهاتی داشتیم 

سلام خانما روز و روزگارتون خوش🌺عزیزان من میخام بدونم اگه بخام خونه بخرم و از وامی که روی سند خونه میدن استفاده کنم(۹۶۰ملیون میدن)چند ماهه باید اقساطشو پرداخت کنم ؟کسی اینجا روی سند خونه وام گرفتع؟چند درصده بنظرتون

عزیزم برای بار باید یه شاگرد داشته باشه که اون هم حقوق ثابت میگیره و شاگرد کمک می‌کنه خود شوهرتون هم ...

سلام عزیزم میشه راهنمایی کنید وام ۳۰ تومنی دی پی بهم تعلق گرفته میخام طلا بگیرم از کدوم طلا فروشی بگیرم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
2810