2777
2789

سلام و خدا قوت به پولدارای عزیز😅😅 

یه دوستمون بود می‌گفت خسیس خانومها🤣🤣🤣  

من اومدم با یک گرارش کوچولو درباره جاهایی که میشده اشتباه پول خرج کنم اما تونستم نه بگم  

خوب دو تا موقعیت تو این هفته برام بوجود اومد.... یکیش این بود که به صورت اتفاقی داشتم اینستا میگشتم ناخوداگاه دیدم که دو تا پارچه سفارش دادم شده ۸۰۰ تومن..... اومدم شماره کارتشون را وارد کنم که پرداخت کنم یک لحظه با خودم گفتم دخترررررررر تو ده دوازده قواره پارچه ندوخته داری چرا اینها رو هم داری میخری 

دیگه پیام دادم گفتم منصرف شدم 

یک بارم خواهرم گفت اره ماه بعد باید خونه رو عوض کنیم الان بخاطر مالیات مغازه چیزی از حقوقم نمی مونه که برای ماشین و کارگر بدم....یه لحظه نگاه به حسابم کردم اومدم بگم ۵ تومن من بهت میدم .... بعد گفتم دخترجان مگه این همه تو جابجا شدی کسی به جات کارت کشیده که تو میخواهی حاتم بازی دربیاری 

دیگه در نهایت هیچی نگفتم فقط گفتم خدا بزرگه نهایتا از پسرات میگیری دیگه  

اینجوری شد که دیگه از دو تا موقعیت بحرانی نجات پیدا کردم و الکی پول هدر ندادم😊😊🤗🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بارداری ممکنه چشم لیزیک شده رو ضعیف کنه؟

شاید  برای همه اینطور نیست به خاطر هورمون ها  ولی بعدش خوب می شه 

من باید برگه سز بگیرم  از چشم پزشگم   اگر نداد برای زایمان طبیعی بی درد انجام  می دم تا ۳ سانت درد مابقی از کمر به پایین بی حس

سلام دخترا شبتون به خیر و خوشی 

یادتونه بهتون گفتم شوهرم چند روزه میگه اگه بخوای طلا بخری چی می‌خری و ....وبهش میگم وام گرفتی یا میخوای بگیری میگه نه😑

دیگه دیروز زنگ زد گفت یه وام میخواستم که امروز بهم دادن غروب میام دنبالت بریم همون نیم ست آوا که دوست داشتی بخر 

دیگه با هم رفتیم من یه گردنبند و گوشواره برداشتم ۱۳گرم و خورده ای که ۶۶تومن شد ۱۴درصد سود واجرت گرفت

یه گوشواره آوا هم برداشتم که اجرت نداشت و با سود ۵درصد حساب کردم ۳گرم ۷۵۰سوت که ۱۷۲۸۰حساب کرد 

و برای من که اصلا فکر نمی‌کردم تا پایان سال بیشتر از ۴تا ۵گرم طلا بخرم خیلی خوب بود 

انشاالله بیشتر و بهترش قسمت همه دوستان باشه❤️

ماهی و هر وقت از آب بگیری تازه ست از الان ب بعد شروع کن ب خودت رسیدن نمیگگم اسراف کن یا ب خاطر لجباز ...

مممنون چشم حتما تا عید میرم دکتر پوست میخوام درس بخونم باشگاه نمیتوانم برم تصادف کردم پلاتین داره پام انشالله دوباره جراحی کنم میرم فقط خواستم بگم اعتدال رعایت کنیم بخداا اگه بگم چیکار ها کردم دلم برای خودم میسوزه 😔😔😔

مممنون چشم حتما تا عید میرم دکتر پوست میخوام درس بخونم باشگاه نمیتوانم برم تصادف کردم پلاتین داره پا ...

خواستی بگو تعریف کن اینجا خیلی هامون مثل همیم ،باورت نمیشه من خیلی وقتا میام از این جمع خرج کردن رو یاد بگیرم چون من واقعا دیگه خرج کردن یادم رفته بود.من از همه چیزم زدم.

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
مممنون چشم حتما تا عید میرم دکتر پوست میخوام درس بخونم باشگاه نمیتوانم برم تصادف کردم پلاتین داره پا ...

عزیزم انشاالله زودتر خوب بشی 

اکثر ما خانمها از این تجربه ها داشتیم 

مثل خودم 

خواستی بگو تعریف کن اینجا خیلی هامون مثل همیم ،باورت نمیشه من خیلی وقتا میام از این جمع خرج کردن رو ...

عزیزم برای خرج کردن این تاپیک خیلی بدرد نمیخوره

اینجا از قناعت ها و پس انداز میگیم

باید تاپیک

زنی ک خرج نداره ارج نداره سرچ کنی

یدونه قدیمی هست مال سایه

بگردی پیداش میکنی

صفحات اولش کلی نکته هست

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
خواستی بگو تعریف کن اینجا خیلی هامون مثل همیم ،باورت نمیشه من خیلی وقتا میام از این جمع خرج کردن رو ...

شوهرم قبل از من با دختر عموش ازدواج کرده بود هیچ نداشت واقعا هیچ از یه بردار ش پول گرفته بود واسه ۰۵سرویس سر عقد

سال ۹۲ سال ۹۳ عروسی کردیم رفتیم سر خونه زندگی خودمون ۲ تومان فقط پول پیش از خود شوهرم بود۸ وام وخ۴ قرض بود بعد از ۲ سال بدهی تمام شد ولی توی این مدت دخترم به دنیا آمد کل دوره بارداری شیردهی رنگ  گوشت نمیدیم در

حدی دخترم  ضعیف کم بود وزن شدید داره بعد اتمام بدهی  غرعه کشی خل۹۰در صد حقوق میرفت کشی سال ۹۷ توانستیم مسکن خونه بخریم ولی مادر شوهرم اولین بار که آمد خونمون گفت زن فقط خودن خوابیدن بنده بخداا پسرم کار کرده ولی من آدم نشدم تو پول رو جم کردن ۲۰۰ تومان جم کردم درحالی که سر پسرم حامله بودم شکمم تا روی زانو بود توی حمام لباس بادست میشوستم ولی میخواستم که واسه شوهرم مغازه داشته باشه که شوهرم یک شبه خونه فروخت گفت زمین میگرم می سازم سال چهار یک ولی زمین  نشد بگیرم مجبور شدیم خونه محله پاین تر بگیرم من حتی عروسی خواهرم بردارم لباس نگرفتم اینا باعث کینه عقده شده وخیلی کارهای دیگه این اواخر دیگه میخوام روی پیشرفت خودم تلاش کنم ببخشید که طولانی شد🌸

شوهرم قبل از من با دختر عموش ازدواج کرده بود هیچ نداشت واقعا هیچ از یه بردار ش پول گرفته بود واسه ۰۵ ...

من دو ساله قلبم مشکل پیدا کروه ، تازگیا حرفشو میندازم که برم پیگیری ،،، انگار ن انگار میشنوه. منو قلک میبینه و عادت کرده براش پول جمع کنم

سلام و خدا قوت به پولدارای عزیز😅😅 یه دوستمون بود می‌گفت خسیس خانومها🤣🤣🤣 من اومدم با یک گرارش ک ...

آهان اینم یادم رفت بگم 

یک فتح الفتوح بزرگی هم کردم 

اونم درباره عشقِ دلم یعنی چادر😅😅 

چند شب پیش بیخوابی زد به سرم بعد داشتم تو پیج های چادر میکشتم یک چادر خیلی زیبا دیدم و واقعا هم یک خانم محجبه هرچقدر چادر مشکی داشته باشه کمه

خلاصه دیدم خداااااا چقدر هم قیمتش خوبه چقدرم گلدوزیش شیکه و رفتم به سبد خرید و انتقال به درگاه پرداخت و .... 

در اخرین لحظات گفتم باشه اسفند که قسطام تموم شد میخرمت گوگولی جان🤣🤣🤣 

اینم یک نه جدی و محکم دیگه که به خرج اضافه و خرید هیجانی گفتم🥰🥰🥰

سلام. سه ماه پول توی بلو گذاشتم به همون اندازه وام گرفتم. بار دوم بدون انتظار ۱۰ میلیون گرفتم و اخرین قسطشو این ماه بازپرداخت میکنم. بار سوم چجوری و چند تومن وام میده؟؟؟ کسی گرفته برای بار سوم ؟

2810