2777
2789
شوهرم قبل از من با دختر عموش ازدواج کرده بود هیچ نداشت واقعا هیچ از یه بردار ش پول گرفته بود واسه ۰۵ ...

برای منم کرونا رو بهانه کردن عروسی نگرفتن 

هر چند همشون سر زندگی خودشون بودن 

عیدی و اینا هم نیاوردن 

شوهرم تنها زندگی میکرد چون مادرش خیلی وقت بود فوت شده بودپدرش زن گرفته بود با زنش زندگی میکرد خواهر برادراش سر زندگیشون بودن مال اونا جشن گرفتن هیچ عیدی بردن هیچ پول پیش خونه هم بهشون دادن،، نوبت شوهرم شد  هیچ کاری واسش نکردن خودش هم نکرد ،،خداروشکر کارش و ...خوبه اما منم خیلی وقتها حس بدی بهم دست میده انگار کلاه گشاد سرم گذاشته و تحقیرم کرده، 

همسرم ادعا داشت و داره از بچگی داره کار می‌کنه 

دریغ از پس انداز و خونه و ماشین مدل بالا 

آنوقت ک ما نامزد کردیم ی ساینا داشت که دو تا از قسط هاشو مونده بود که گفت من تا اون موقع هیچ کاری واسه عروسی نمیتونم بکنم بعدش ک قسط آخر و پرداخت کرد میخواست همین خونه پدرش زندگی کنه پدرش می‌گفت نه که حالا همینجا زندگی میکنیم با زور ،، اما بعدش چون خیلی ب خونه رسیدیم میگه از اینجا بلند نشید پدرش،،، شروع کردیم ب رسیدگی کردن ب خونه رنگ و کابینت و ..‌که کرونا اومد اونم اینکه همسرم وام ازدواج مو گرفت البته قسط هاشو خودش داد تموم شد،، اما ب چ بهانه ای گفت وام و بده پول جمع کنم خونه بخریم بزنم ب نامت که ازخمون اول دنبال این بودم خونه بخره اونم دو سال پیش خریدیم تازه سندش هم برنامه خودش حتی یکبار گفتم بهش گفت من کی گفتم 🙄🙄🙄

و اینکه با زبون خوش و غیر مستقیم گفتم ک من کمک کردم خونه دار بشیم و ...میگه کی کمک کردی تو فقط باهام کنار اومدی...😏😏

خلاصه من جهاز آوردم کامل وام ازدواج مو بهش دادم 

هر چی هم پس انداز طلا داشتیم با کادوهام فروختم واسه خونه و اینکه هر چی خانواده من عیدی و کادو ...نیاوردن ازم می‌گرفت 

اما دیگه از ی جایی جلوش و گرفتم 

درسته بعد ازدواج سفر خارج رفتیم دست و دلبازی هیچی از خورد و خوراک و پوشاک کم‌نمیذاره 

اما من واقعاً حس ی شکست خورده رو دارم 

اینکه چقدر ساده بودم زن زندگی بودم خواستم باهم پیشرفت کنیم و...

اما دریغ از لباس عروس اجاره ای حتی یا دوتا دونه عکس 

خیلی وقتها میگم من از یتیم ها هم بدبخت تر بودم همینجوری رفتم سر زندگی 

و اینکه جاری و خانواده ش هم کم موش ندون اوندن ...

ی بار دلم خیلی گرفته بود قرآن باز کردم 

اومده بود خدا انتقام میگیره ازشون 

همونجا گفتم خوب خدایا انتقام بگیر آیا دلم خنک میشه؟ نه ؟ آیا واسه من عروسی میشه؟ نه 

همون ی شب قشنگی که قرار بود تو کل عمر یکبار واسم بیفته 

اما نشد 

آهان اینم یادم رفت بگم یک فتح الفتوح بزرگی هم کردم اونم درباره عشقِ دلم یعنی چادر😅😅 چند شب پیش بیخ ...

موفق باشی 

من چقدر چادر دوست دارم اما ب خاطر دیسک گگردنم دیگه نمیتونم بپوشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم کرونا رو بهانه کردن عروسی نگرفتن هر چند همشون سر زندگی خودشون بودن عیدی و اینا هم نیاوردن ش ...

اینکه همسرتون عروسی نگرفته براتون ربطی به جاری و خواهرشوهر و پدرشوهر اینا نداره

منم موقع یلدا و عید و اینا میرفتیم خرید من تزیین میکردم  می‌برد تو ماشین اونا می یاوردن 

وام ازدواج رو هم میتونستی ندی به شوهرت قسط هاش رو پدرت پرداخت می‌کرد 

میدونی یه سری اشتباه ها تقصیر ماست خودمم میگماااا همین الان شام نخوردم در حال حرص خوردنم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
۹۰٪ ملک ها قولنامه ای هستن. روی سند هم میشه کلاهبرداری کرد فرقی نداره. با فرد باتجربه برای معامله جل ...

تو داستان خرید فروش خونه  دولت دخالتی داره؟ مثلا کسی ک کارمنده و میانگین حسابش اونقدی نباشه

ول یخونه بحسابش واریز بشه اگ خونه بخره یعنی کسی بخوادکمکش کنه طلا ودلار بهش بده 

اون موق حسابش برسی میشه ک چطور خونه خریدی؟ مالیات داره؟ 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
اینکه همسرتون عروسی نگرفته براتون ربطی به جاری و خواهرشوهر و پدرشوهر اینا ندارهمنم موقع یلدا و عید و ...

بله در نهایت حرص میخورم که اون موقع تجربه نداشتم ولی اینکه طرفت برگرده بگه من کردم همه چیزو ...ب ا س ن آدم میسوزه...

و اینکه درسته من توقعی از خانواده ش نداشتم شغور ک نداشتن پسر آخرشون ندارن بی مادری حس کنه ،، دنبال هیچ کاریش نبودن ...

اما همسر بنده دنبال همه کارشون هست 😡

برای منم کرونا رو بهانه کردن عروسی نگرفتن هر چند همشون سر زندگی خودشون بودن عیدی و اینا هم نیاوردن ش ...

کم و بیش چقدر شبیه منید. 

من گفت واست سرویس نمیتونم بخریم بیا نقره بخرم بعدش واست میخرم نخرید.رفتم سرکار کار کردم طلا فروختم و..که گفت خونه بنامت میزنم نزد حالا میگم میگه کی و کجا من و تویی نداره. 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
کم و بیش چقدر شبیه منید. من گفت واست سرویس نمیتونم بخریم بیا نقره بخرم بعدش واست میخرم نخرید.رفتم سر ...

دقیقاً مردها همینطوری اند بیشترشون

بیخیال،، خدا بچه هامون و مگه داره ب هزارتا عروسی و...میارزه

منم جشن عروسی مفصل گرفتم. واسه من کلی کادو اوردند. حالا والدین همسرم از ابتدا تا به امروز غیب شده اند  انگار شوهرم بچه سرراهیه ، اصلا به شوهرم صاحب درنمیان. جفت مون حدود ۴۵ سال داریم ولی بچه نداریم چون شرایط مالی مون هیچموقع اوکی و باب میل مون نبوده. منم اگه میدونستم قراره اینهمه سختی بکشم جلوی جشن عروسی و کادوها رو میگرفتم چون همشون با پول همسر بینوای من بود. اونا هزاری خرج نکردند بی وجدانا

منم جشن عروسی مفصل گرفتم. واسه من کلی کادو اوردند. حالا والدین همسرم از ابتدا تا به امروز غیب شده ان ...

من نمی‌دونم برای چی بچه میارن خوب وظیفه دارن تا حدی 

درسته که ما توقعی نداریم 

اما قرار نیست کوتاه اومدیم از دیوار ما بالا برن 

انشاالله توکل ب خدا 

الهی ی نی نی ناز خدا قسمت کنه روزی ش هم با خودش میاره 

زندگیت پر از عشق و نور و امید میشه الهی ب حق بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیه 

عزیزم  خدا در عوضش جبران کرده  پیشرفت کردی خدا رو شکر کن   وضعتون خوبه بک کلیپ درست کن تو اتالیه با لباس وووووبرای سالگرد ازدواج  شاید برای عکس دلت کمی خنک شه    در کل من درکت می کنم  منم حسرت خیلی چیزها تو دلم مونده  

سلام دوستای گلم یه سوال بنظرتون ما این طلاهارو جمع میکنیم پس انداز میکنیم برا چی خرج کنیم؟براخونه ماشین یا بزاریم بمونه کدوم بهتره و سودده تره؟

فکر کن خونه با کسی شریک هستید و شریک قصد فروش نداره ولی اول و آخر اونجارو قراره بده به شما و طلاهاتون به اندازه خونه نمیرسه که خونه بخرید مثلا در حد ۹۰ ۱۰۰ گرم حالا نگه میدارید یا میدید ماشین خوب در حد یه تومن میخرید مثلا مث ام وی ام پرو ؟

من تو این دوراهی زندگیم موندم الان طلاهارو بدم شوهرم ماشین بخره یا اگه بمونه بیشتر سود میده ؟لطفا خودتونو جای من بزارید یک لحظه و خواهرانه راهنمایی کنیدممنون ابجیای گلم ماچ بهتون😘❤

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
این يعني اینکه به همه این وام رو نمیدن باید تو قرعه کشی شرکت کنیم که اگه برنده شدیم وام ۲۰۰ رو میدن

نه عزیزم یعنی باید ۴ ماه و نیم ۲۰۰ میلیون تو حسابمون باشه که ۲۰۰ تومن بهمون وام بدن

2810