2777
2789
مباركت باشه كار بسيار خوبي كردي اگه بچه ها كوچيك هستن اين كارو بكنمن همش به پسرم ميگم بيا قلكتو بشك ...

سلام عزیزدلم ممنونم از لطف شما

بله گلم منم الان چندساله این روال رو دارم ولی دروغ چرا کمک به نیازمندان رو از قلک بچه ها نداشتم انشالله به امید خدا برای دفعه های بعدی ممنونم از توصیه ی زیبای شما

برای دخترم یه اسباب بازی ک دوست داشت خریدم پسرمم گفت برام اینترنت بریز🤭

چند روز از معصومه خانم و مامان سبحان خبری نیست 

کاش زودتر یه پیامی می دیدیم ازشون 

تو نت گوشی امو نگاه میکردم پیام های چند سال پیش معصومه خانم رو پیدا کردم .میذارم اینجا 

سلام خانما اینو بدونید که نباید قناعتتون رو به شوهرتون نشون بدید البته برای بعضی شوهر ها 

از خودم مثال میزنم وقتی من میرم کلی میگردم انجیر  سی و پنجی رو میگیرم بیست تومن ...دیگه نمیام بگم بیست تومن گرفتم 

حتی به همسرم هم نمیگم ♥️

به هیچ عنواااااااااان نمیذارم بفهمه که من به خاطر چند هزار تومن این خیابون اون خیابون میکنم 

چون دوست ندارم اصلا خسیس 

بارش بیارم 

همسرم خیلی خیلی دست و دلباز ....دوست ندارم تغییرش بدم 

برای منو بچه ام خرج نکنه برای کی خرج کنه ؟

هیچ وقت ریز نمیگم بهش 

.اگه مثلا چیزی هم رفتیم بیرون خوردیم 

هیچ وقت نمیگم چند شد .؟...

میگم عزیزم غذاهاش خوب بود انصافا دستت درد نکنه 

زود پشتبندش میگم اون روز مهدیه می‌گفت ( خواهرم ) رفتیم فلان جا غذا خوردیم آشغال بود نهصد هم پول دادیم 

اینطوری قیمتی که داده همسرم خودش به زبون میاره 😊

اکه بگه دو ملیون هم هیییی نمیکشم زود میگم خدا به جااانت و مالت هزاران برکت بده عزیزم ♥️

خدا اندازه ی دل بزرگت بهت ببخشه ♥️

ولی پشتش میام تا چند روز مدیریت میکنم که جبران بشه 

اینطوری عزیزم ♥️

...یا مثلا خواهرم بپرسه انجیر رو چند گرفتی ؟؟چون نمی‌خوام دروغ بگم 

زود میگم اونجا چند ؟؟؟مثلا خواهرم میگه چهل تومن 

میگم آره اینجا هم اون طوری 

دیگه نمیگم من بیست تومن دادم 

چون من با کلی گشتن اون قیمت پیدا کردم می‌تونستم منم در اولین خرید از سوپر میوه ی سر کوچه بگیرم

خانم تا میتونی قرعه های ریز و درشت بذار 🌼

تا میتونی طلاهای ریز و درشت بگیر 🌼

تا میتونی تو قلک پول های خورد خورد جمع کن 🌼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی یاد سرگذشت یکی از اشناهامون افتادم گفتم براتون تعریف کنم یکی از وابستگان ما دو تا بچه د ...

اون خانم مگه مهریه نداشت ؟ اول مهریه رو برمیدارن ، بعد بقیه اموال طبق قانون ارث تقسیم میشه

مستانه جون ممنون ک واسمون مینویسی❤️عزیزم شما چ جوری با بچه کوچیک ب همه کارات میرسی؟من یک ماهه زایمان ...

به سختی عزیزم، به سختییییی بسیار ☺️

غالبا وقت کم میارم😇

و سطح انرژیمو با توسل به قهوه و نسکافه و قرص ب کمپلکس انرژی زا بالا نگه دار می دارم🥰

اوایل مهر که هنوز رو روال نیوفتاده بودیم، هر شب از فشار کاری و خستگی و استرس فشارم رو 14 15 بود

بعد دیدم اینجوری فقط به سلامتیم آسیب میرسونم، شرایط هم تغییر نمیکنه 🍁😇✨

اینجوری شد که به قول تینیجرها وا دادم خواهر 😅😅

خودمو درگیر تمیزی و براقی خونه نمیکنم

شب که دو تا محصل ها خوابیدن، تند و سریع مرتب میکنم

تا فردا که دوباره از مدرسه بیان و بهم بریزن 😅

اکثر مواقع تو اتاق خودشون ریخت و پاش میکنن که مسول تمیز کردنش خودشون هستن منم کمک میکنم

😍

هرچیزی رو که دربیارم سر جاش میزارم👍

مثلا لباس های شسته شده رو همون موقع تا میزنم 

بچه ها میشن ماشین باربری 😅 میان مال هرکس رو میبرن میزارن تو کشو

لباس های استخر خودمو همون موقع میبرم میزارم تو کولم، اینجوری تو زمانم صرفه جویی میشه 

لباس باشگاه دخترمو همون موقع اتو میکنم، دیگه نمیزارم تلنبار شه

دارم رد میشم، میبینم اسباب بازی رو زمینه، همون موقع برش میدارم میزارم سر جاش ✨

دارم با دخترم تکالیف کار میکنم، همون موقع یکم هم به اتاقشون رسیدگی میکنم

😍😍

صبح که بچه ها میرن مدرسه دیگه نمیخوابم و ب کارام رسیدگی میکنم 

در بالکنو باز میکنم هوای آزاد تو خونه جریان پیدا میکنه، خواب از چشام میره ❤️

با اینکه همسرم زیاد خونه نیست اما هرموقع باشه با چرب زبونی ازش کمک میگیرم ♥️😅

به بچه ها یاد دادم لباس شویی چطور روشن میشه، لباس میزارن، روشنش میکنن، لباسارو در میارن گاهی رو رخت آویز پهن میکنن 😍

مرتب بشون میگم شما خیلی کمک حال من هستید، تشویق میشن و برای نگهداری جوجه آخری انصافا همکاری میکنن 😅 گاهی هم...... نگم برات دیگه 😅

رمز آرامشم محدود کردن مهمان ها به آخر هفته (چون ما خیلی خیلی پر رفت و آمد هستیم) و زود خوابیدن بچه هاست

و برنامه ریزی

مثلا ظهر مخصوص رسیدگی به تکالیف بچه هاست

صبح مخصوص کارای خونه و غذا

عصرص کلاس و پارک و پیاده روی و بازی و.... 

اما شما عزیزم تازه زایمان کردی. طبیعیه که هنوز با شرایط خو نگرفته باشی، 

چه زایمان طبیعی چه سزارین بهت فشار روحی و جسمی وارد کرده

زمان میبره تا ریکاوری بشی، به خودت برس هم روحی هم تغذیه

الان زمان آموزش اون بچه ی 5 ساله نیست، یه تایمی به خودت بده تا کامل بهبود پیدا کنی، با شرایط کنار بیای، نینی یکم بزرگ شه جون بگیره😍 خوابش بهتر بشه

الان اون بچه میبینه یکی اومده جاشو گرفته، محبت مامان و باباش تقسیم شده

تو شرایط خاص و سختیه

خودش یک نوع بحرانه

سخت ترش نکنید براش 😍❤️

امر و نهیش نکنید

فقط انرژی بزار که بدونه دوسش دارید، ❤️تا دو سه ماه دیگه برگرد به تربیت و مدیریت خونه

عجله کنی، در هردو شکست میخوری خدایی نکرده 🍁

عزیزم من به خواست خودم مبنی بر اعتقادات عاطفی و مذهبیم تا 20 ماهگی بچه ها، از شیر خودم تغذیه میکنم ❤️

اما به شیشه شیر عادتشون میدم و اصلا نظر دیگران برام ذره ای اهمیت نداره در این باره 😅

هر وقت لازم باشه بچه رو میزارم پیش باباش یا مادر همسرم یا مادر خودم

و میرم دنبال کار

هم بچم گرسنه نمیمونه هم من یه تایمی آزادم و دغدغه ندارم 😍♥️✨

سعی کن در هفته یکی دو ساعت برای خودت باشی، برای خودت وقت بزار، لازم نیست تو نقش مادر فداکار و زن بسیار مظلوم خونه فرو بری

تهش هیچی نیست ❤️

اولویتت خودت باشه بعد بقیه ♥️

سلام دوستای عزیزم

منم یه مامانوبا تجربه هستم

و چون روابط:اجتماعی بالا و گاها مطالعه ی زیادی هم داشتم

تاکید می کنم که آموزش رسمی چه ورزشی و چه علمی خیلی بهتر هست که از سن ۸ سال به بعد شروع بشه

حتی آکادمی های تخصص دنیا تو رشته های مختلف خیلی ها زودتر از ۹ سال پذیرش نمی کنن

و تو آموزش زبان لطفا زودتر ار ۵ سال شروع نکنید 

نظرات در این مورد متفاوت هست اما جدیدترین کیس استادی ها نشون میده که بچه ها بهتره زودتر از پنج سال آموزش زبان براشون شروع نشه

حتی مغز بای لینگوال ها تو روانشناسی زبان می خونیم که متفاوته یک زمانی آسیب مغزی داشته باشن حجم بیشتری از مغزشون رو از دست میدن یادگیری زبان دیگه مغز رو درگیر می کنه 

حتی دو تا خواهر و برادر زیر پنج سال در معرض آموزش زبان بودن یکی راحت با این قضیه کنار اومده دیگری شش سالش هست و تو زبان مادری هم به مشکل برخورده

چون من یکی از رشته های تخصصیم زبان هست دلم نیومد اینا رو مطرح نکنم 

و موضوع دیگه اینکه اگر آموزش رسمی زود شروع بشه چه تو ورزش و چه رشته های دیگه در بیشتر موارد ( نمی گم همیشه چون استثنا هست) بچه ها زده میشن و دنبال نمی کنن

تو زمانی که دوستان من مدام بچه هاشون رو کلاس می نوشتن من تو پارک و فضای سبز و طبیعت با بچه هام بودم 

و از هشت سالگی به بعد کلاس های مختلف نوشتم 

الان دخترم چندین سال هست میره مداومت داره

ولی اونهایی که زود شروع کردن اکثرا می گن دیگه دوست ندارین بریم و خسته سدیم

این رو هم خواهرانه گفتم نه اینکه بخوام نظر مخالفی بدم و کسی ناراحت بشه

امیدوارم همیشه بهترین تصمیم ها رو برای بچه های عزیزتون بگیرید 

سلام دوستای عزیزممنم یه مامانوبا تجربه هستمو چون روابط:اجتماعی بالا و گاها مطالعه ی زیادی هم داشتمتا ...

من شدیدا با نظر شما موافقم👏🏻

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
سلام دوستای عزیزممنم یه مامانوبا تجربه هستمو چون روابط:اجتماعی بالا و گاها مطالعه ی زیادی هم داشتمتا ...

من با نظر شما صد در صد موافق هستم 🥰

بسیار بسیار تحقیق کردم 

پسر من ۹ ساله اش هست و تو چهار پنج سالگی که تب کلاس زبان و اینا تو همسن هاش زیاد بود ما وقتمون هر روز و هر روز به پارک و طبیعت گزدی میرفت 

اولین آموزش و با کلاس موسیقی تو ۵ سالگی شروع کردیم 

که کاملا بر اساس بازی و آواز بود و تا الفبای موسیقی و انتخاب ساز زفتیم و بعد به خواست خودش کلاس استاپ کردیم 

الان بعد ۲:۵ سال دوباره خودش درخواست میخایم دوباره ساز و شروع کنیم و الان خودش داره در مورد انواع ساز سرچ میکنه 

رباتیک و تو هفت سالگی شروع کرد که اونم تا الان مداوم رفته چون اکثرا ربات ماشبن میسازن و با همون ربات ها کلی بازی میکنن 

و الان از ترم آینده آموزش پایتون و قراره ببینه و این عالیه 

ورزش هم همین طور 

از ۶ سالگی ژیمناستیک رفته اونجا هم بر اساس بازی بود

و عاشق مربی اش هست 

💧حکایت نسرين خانم و گوجه فرنگی بله طولانیه ولی خوندن داره مخصوصا برا خانمای خانه دار و قانع 😂😜💎ن ...

داستانت بسیار عالی بود عزیزم🌷خصوصا آخرش ،آدم بی جنبه رو فقط باید تو قسط و قرض گذاشت نتونه فکرای بیخود بکنه

ولی نسرین خانم پیش خودش چه فکری میکرده یک چهارم خیار و نصف گوجه برای ۶ نفر؟!مگه میشه.این دیگه صرفه جویی نیست خساسته.

لابد همونم فقط برای شوهره میزاشته که پرروش کرده چون اصلا یه پیمانه هم نمیشه.

اصلا غیر احمد آقا و برادرش خود نسرین مورد داشته،اعصابم خورد شد اینو خوندم🤦‍♀️

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
به سختی عزیزم، به سختییییی بسیار ☺️غالبا وقت کم میارم😇و سطح انرژیمو با توسل به قهوه و نسکافه و قرص ...

عزیزم ممنونم ازت ❤️

واقعا نیاز داشتم این حرفا رو بشنوم 

خیلی کلافه شده بودم 

چقدر خوبه اینجا هست ک بقیه باهات همدلی کنن درکت کنن❤️

مستانه جونم خیرببینی عزیزم😘

پستت رو چند بار خوندم و سیو کردم❤️

خب خب دخترا نوبتیم که باشه نوبت اسی تونه یه گزارش از این چند وقته بدم همونطور که خیلیاتون میدونید ای ...

خونه مبارک رویا جون🌷

هی چند روز میگفتم چرا دیگه رویا جون نمیاد قرار بود بعد از تابستون بیاد.

دیگه معصومه و مامان سبحان و آرشیدا و چند تا بچه های دیگه کمتر میومدن کلا نا امید شدم گفتم شاید روال تاپیک عوض شده

حتما عکس خونتونو اگر مایل بودی بزار برامون ذوق کنیم😍

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

من امروز رفتم  یه گردنبند خریدم   70  تومان   15  گرم و  490 سوته قیمت  تابلو   4387 بود   3 درصد حساب کرد   خیلی نو  هست   اما  من به خاطر   قفلش  که فنر داخلشه نمیخواستم بخرمش گفت هر موقع آوردی بفروشی کمش نمیکنم من گفتم اگه  طلای بهتر آوردی میارم عوضش میکنم گفت  باشه  برابرش طلا بهت میدم  حالا نمیدونم ببرم عوش کنم یا همین   خوبه؟ 

سلام عزیزم شما بودید درمورد دندان پزشکی دانشگاه شاهد گفتید میخاستم ببینم چه جوری وقت باید بگیرم برای ...

سلام عزیزم بله هرروز شنبه تا چهارشنبه از۸تا۱۱باید برین برای تشکیل پرونده و عکس هم ارگ گرفته باشین قبلش یا بهتون نوبت میدن یا همون موقع انجام میدم بستگی داره چجوری باشه. قیمتش هم فک کنم آخرین بار۵۰۰این طورا بود دقیق یادم نیست گوگل بزنید شمارشو بگیرید زنگ بزنید ولی نوبت دهی تلفنی ندارن باید حتما برین

سلام خانم‌های عزیز عصرتون بخیر 

یه سوال داشتم ازتون لطفاً راهنمایی کنیدخیلی مهمه برام خواستم بدونم در مورد ساختمون‌هایی که سند ندارند قولنامه‌ای هستند اطلاعاتی دارید  مثلاً به مشکل بر نمی‌خوره ٠

خیالمون راحته از بابت صاحب ملک آشناست اونجور نیست که به چند نفر بخواد بفروشه می‌خوام بدونم فردا روز به مشکل بر نمی‌خورم آیا برای ما سود داره چه مشکلاتی پیش رو است وقتی خونه سند نداره ؟در ضمن خونه آپارتمانی هست و دارای چند واحد که قراره اگر قسمت بشه ما یکی از واحدها را بخریم اون منطقه اکثر خونه‌ها قولنامه‌ای هستند  ممنون میشم راهنمایی کنید🙏🌺

2810