2777
2789
💧حکایت نسرين خانم و گوجه فرنگی بله طولانیه ولی خوندن داره مخصوصا برا خانمای خانه دار و قانع 😂😜💎ن ...

نتیجه دیگری هم داره.

نذارید شوهرتون از پس انداز و صرفه جویی شما با خبر بشه. 

اصلا نذارید متوجه بشه که روزی یه دونه گوجه استفاده میکنید. 

همیشه و همه جا اول به فکر خودتون باشید و با پس اندازتوم برای زیبایی و قر و فر خودتون خرج کنید تا همسرتون هوس نکنه .....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خوشی استفاده کنید امیدوارم بهترین خاطره ها رو تو خونه جدید بسازید

فدای محبتت بانووووو🙏🏻🙏🏻😘♥️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

از تمامی دوستان که تجربه ها و نکات مفیدی دراختیار بقیه قرار میدن خیلی ممنونم و خدا به زندگیاشون برکت بده

یه مشورت از عزیزان میخواستم، خانواده خودم در یه روستا بهشون یه زمین کوچیکی ارث رسیده ک تصمیم دارن بسازن ک وقتی میرن سربار بقیه نباشن

از اونجاییکه ساخت وساز هزینه اش زیاده و ازطرفی روستاس و خیلی ارزش نداره، تصمیم گرفتم که بهشون پیشنهاد بدم تو شهرستان یه خونه مسکن مهر با خودم و خواهرم شریکی بخریم، یعنی هر کدوم دودانگ که استفاده خانواده خیلی بیشتر از خودم وخواهرم خواهد بود 

من برای خریدش میخوام ماشین بفروشم، بنظرتون تصمیم درستیه؟! 

سلام رویاجان عزیز،خیلی جاتون خالی بود، کم سرمیزنید ❤مبارک باشه خونتون انشاالله همیشه با سعادت و سلام ...

مرسی عزیززز دلم بابت دعاهای خوبت انشالله 🤲🏻🤲🏻☺️

نظر لطفته مهربونم 🥰اینو میشه از مزیت های ازدواج تو سن پایین هم عنوان کرد 😉☺️

واقعاااا این یکسال خیلی مال خودم نبودم  ولی خدارو شکر که گذشت ☺️مرسی از شما که مثل همیشه همراهمونید و با پست های اقتصادی و دونسته هاتون همراهیمون میکنید 🙏🏻🙏🏻♥️

دوستون دارم هواررر تا 🌺🌺💋

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
💧حکایت نسرين خانم و گوجه فرنگی بله طولانیه ولی خوندن داره مخصوصا برا خانمای خانه دار و قانع 😂😜💎ن ...

بسیار عالی و جامع نکته های آموزنده تاپیک 👍👍👍

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
سلام رویا جون خونه جدید مبارک ایشالا بهترین روزا رو در کنار خانواده سپری کنیدعزیزم میشه آدرس دندون پ ...

مرسی آذر عزیزززم از دعای خوبت انشالله بهترینها باشه برای همه 🤲🏻🤲🏻♥️🙏🏻حتمااا چرا که نه گلم پی وی برات ارسال میکنم حتمااا😊

خب خب دخترا نوبتیم که باشه نوبت اسی تونه یه گزارش از این چند وقته بدم همونطور که خیلیاتون میدونید ای ...

رویا جون چقدرررر نبودت حس میشد و خوشحالم که پیامتو دیدم💖امیدوارم خونه ی جدید پر از دلخوشی و خوشحالی باشه براتون 😘😘😘

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒

سلام دوستان عزیز روزتون بخیر خوشی

دیشب منم تو یک حرکت انتحاری یه پارسیان 200سوتی خریدم راستش دوست داشتم چون یکم اومده بود پایین خرید بزنم بیشتر و بهتری سهم شما دوستای قشنگم راستی 200سوتی رو خریدم 913تومن فکرنمک دیگه فعلا چیزی بخرم چون بخوردع باید به دندونام برسم..

سلام به روی ماه همه دوستان نازنین انشالله حال دل همگی عالی باشه و درپناه خدای مهربان ایام رو بخوشی و تندرستی سپری کنید❤

امروز رفتم یه گوشواره خریدم فی قیمت۴۳۹۰بود

وزن گوشواره۲/۵۶۰بود

فقط ۷درصد سود ازم گرفت

قیمتش شد۱۲میلیون و ۲۵هزار

امیدوارم بیشتر و سنگین ترش نصیب تک تک شما خوبان💗

خیلی عالی بود ممنون.بقیه هم بیان بگن تا ماهم ایده بگیریم.ایده شطرنج عالی بود‌.کلاس چرتکه و موسیقی تو ...

سلام گلم

من براي زبان تحقيق كردم و تو تحقيقات خودم به اين نتيجه رسيدم كه نوزاد از بدو تولد توانايي يادگيري چند زبان همزمان رو داره و من هر روز بچه هامو در معرض كارتون فيلم لغات فلش كارت كتاب قرار ميدم و خودمم كار ميكنم من برنامم اينه تا ٧سالگي زبان رو فول بشه بره دنبال زبان ديگه مثل فرانسوي الماني چيني يا هر چي خودش دوست داشت 

و يه قانون مهم من اينه همش به خودشم ميگم كاري رو شرو كرد يا كلاسي رو نوشتم تا اخرش باااااايد بره مثلا ميگفت مامان تا كي بايد ورزش كنم گفتم تا اخر عمر🤭 بعد زمستونو تابستون براي من نداره بايد اراده كني ببري حتي مهمونيو كنسل كردم به خاطر كلاس پسرم چون نميخوام تنبل بشه بگه ولش كن حالا يه جلسه نرم چي ميشه؟ 

ژيمناستيك مادر ورزشهاست اول اينو بره بعد بزرگتر شد خودش به كمك پدرومن راهنماييش ميكنيم تا يه رشته كه علاقه دارو رو انتخاب كنه و ادامه بده

من كارم زياد و زياد حوصله بازي ندارم باهاش اما عاشق اموزش دادنم باهاش حرف ميزنم چون معلم بودم تز معلميم خيلي قويه و يه تخته وايت برد خريدم قشنگ معلم بازي ميكنيم باهم 😬 و عاشق بردن به كلاسم  اما باباش خيلي تو نقشها خوب فرو ميره باهاشون بازي ميكنه😬🤭

در مورد نقاشي من سه سالگي كلاس بردم اولش اصلا علاقه نشون نداد الان عالي نقاشي ميكشه و رنگ ميكنه و دوباره ميفرستمش 

كلاس خلاقيت هم دوست دارم بره خودش معلم خلاقيتشو تو مهد دوست داره

ببين يه جاهايي خودش بايد انتخاب كنه يه جاهايي پافشاري ما هم لازم مثلا براي باشگاه دوست داره بره اما بعضي وقتا ناز ميكنه ميگه نميرم منم ميگم هرجور خودت دوست داري بعد مزه ميارم باشگاهشو ميگم خوش به حال پارسا امروز ميره باشگاه قوي ميشه استخونبنديش محكم ميشه كم كم شل ميشه ميگه بريم 🤭

يا كلاس موسيقي با چند نفر صحبت كردم بياد خونه فعلا اموزش بده تا گوش دخترمم عادت كنه بعد ساز انتخاب كنه 

همس بهش ميگم ببخش اگه يه جاهايي بهت سخت ميگيرم يا از خوابت ميرني شايد الان متوجه نشي ولي بعدها جونمو دعا ميكني😃

كلا اگه بچه كلاس نره ميشه مثل اكثر بچه هاي عادي كه تو جامعه هستن و بزرگ شدن و دارن عادي زندگي ميكنن

پس بچه ي نمونه و با مهارت ميخواي بايد سرمايه گذاري كني بايد وقت بزاري بايد ببري بياري تو سرما تو گرما بايد باهاش كار كني تميزين كني💪

من از مربيهاي موفقش سوال ميكنم از چند سالگي شرو كردين كي حاميتون بود زومم رو افراد موفق هست 

كلاس آي مت هم خوبه 

ان شاءالله همه ي بچه ها موفق باشن همه ي افتخار آفرين باشن الهي امين🤲

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
این پارسیانم با پول قلک بچه ها گرفتم۳۰۰سوتی هستوقتی خواستم اینو بخرم قیمت طلا۴۴۰۰بودثانیه ای در نوسا ...

مباركت باشه كار بسيار خوبي كردي  اگه بچه ها كوچيك هستن اين كارو بكن

من همش به پسرم ميگم بيا قلكتو بشكونيم بعد پولشو به سه قسمت ميكنم يكم اول كمك به نيازمندان

دوم خريد اسباب بازي يا بازي اموزشي كه واقعا خوشحالش ميكنه 

سوم باهم ميريم سكه فروشي برات پارسيان ميگيرم اگه پولش كم بود من روش ميزارم 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
از تمامی دوستان که تجربه ها و نکات مفیدی دراختیار بقیه قرار میدن خیلی ممنونم و خدا به زندگیاشون برکت ...

عزیزم با هیچ کس شریک نشو . بزار خودشون تصمیم بگیرن . من از تجربه بهت میگم حتی پدرو مادرت اگ طلا هم باشن ادم بدجنس هست بخاد ذهنشون رو خراب کنه . شراکت خیلی پیچیده س تو میخای خوبی کنی ولی اخرش بد میبینی

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

!!خانمهایی که بچه مدرسه ای دارن !!

پسر من کلاس دومه زود ب زود سرما میخوره . انواع ویتامینها رو براش امتحان کردم . ایندفعه با نظر دکتر شربت سانستول با امگا۳ براش خریدم . قیمتش ۴۰۰ بود تقریبا دوبرابر سانستول عادی هست . دکتر گفت هم برای ایمنی بدنش هم تمرکز و قلب و مفاصل خوبه . تقریبا دوهفته س بهش میدم ،، با اینکه هوا خیلی سرد شده خدارو شکر سرما نخورده . فقط اشکالش اینه بد بو هست ، بوی ماهی میده . من شبی یک قاشق سوپخوری میدم ب پسرم با یک لیوان اب زود بره پایین الان عادت کرده . میتونین ابمیوه هم دم دست بزارین سریع بعدش بخوره

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

2810