2777
2789
عزیزم دخترم با نی نمیتونه بخوره فقط ابمیوه رو تو پاکت فشار بدم یکم میتونه بخوره14 ماهشهدختر شما کی ت ...

⛔️⛔️⛔️⛔️دورهمی لطفاااا🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم اتفاقا اين موضوع براي ماها مهمه اگه از ابتداي تاپيك با ما باشي در اين مورد هم صحبت كرديم كه بچ ...

چه عالی😍من دخترم تازه یکسالشه کلی فکرای خوب براش دارم ایشاالله یکم بزرگتر بشه

ولی درگیر یه موضوعی هستم دلم می خواد اقدام کنم برای بچه دوم اما همه میگن نه زوده و سخته نظر شما چیه چون تجربش دارید می پرسم 

سلام خانوما میگم بیاید هرکی یه ویژگی اخلاقی خوب بگه که بتونیم این رفتارای خوب رو گسترش بدیم حالا تو تاپیک اقتصادی مرتبط با این موضوع

مثلا من‌میگم اینکه دست خالی خونه کسی نریم خیلی جالبه و باعث صله رحم میشه

یا اینکه درمورد پس انداز کسی سوال نکنیم مثلا چقدر طلا داری🫠

شمام یه رفتار خوب بگید تا سعی کنیم تو خودمون پیاده کنیم

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

خب خب دخترا نوبتیم که باشه نوبت اسی تونه یه گزارش از این چند وقته بدم همونطور که خیلیاتون میدونید ای ...

به خوشی استفاده کنید 

امیدوارم بهترین خاطره ها رو تو خونه جدید بسازید 

سلام به همگی 

یاد سرگذشت یکی از اشناهامون افتادم گفتم براتون تعریف کنم 

یکی از وابستگان ما دو تا بچه داشت 

آقا کارمند بود و خانم خانه دار 

خیلی خانواده آروم و معمولی بودند 

نه پول حروم کن نه خسیس 

تا اینکه آقا یک روز که از خونه می ره بیرون سکته می کنه و درجا فوت می کنه 

چون مادر آقا زنده بوده بهش بخشی از اموال پسرش میرسه 

مادر آقا خیلی پیر بوده اما با این حال ارث رو می گیره و بعد یکی دو سال همون ارث میرسه به بقیه بچه هاش اونا هم قبول می کنن و یک آب هم روش می خورن 

اصلا نگفتن که این برادر مرحوم ما دو تا بچه داره ارث خودشون رو بهشون برگردونیم اصلا 

و جالب اینجا که این آقا هیچی به اسم همسرش نکرده بوده 

واقعا حادثه خبر نمی کنه 

سلام خانوما میگم بیاید هرکی یه ویژگی اخلاقی خوب بگه که بتونیم این رفتارای خوب رو گسترش بدیم حالا تو ...

کادو خریدن

من توی روزمره دقت میکنم کی چه چیزی دوست داره و نداره بعدا توی مناسبت‌های مختلف براش میخرم

اینجوری موقع تولد و اینا لنگ نمی‌مونم آخر هم برم یچیز الکی بخرم هم چون از چند ماه قبل وقت دارم راحت میگردم قیمت مناسب میخرم

و خیلی وقت‌ها کادو‌هایی که میدم اصلا فیزیکی نیست مثلا بلیط کنسرت بلیط تئاتر کارت شهربازی برای بچه‌ها این‌ها رو همه دوست دارن اما بخاطر مشغله و حالا پس‌انداز یا علت‌های مختلف سمتش نمیرن

از لباس و کادوی معمولی هم بیشتر پسند میشه🥰

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
چه عالی😍من دخترم تازه یکسالشه کلی فکرای خوب براش دارم ایشاالله یکم بزرگتر بشهولی درگیر یه موضوعی هس ...

احسنت سوال خوبي پرسيدي

هر زمان از زندگيه ما حالو هواي خاص خودشو داره وقتي بچه نداري دستت براي همه ي كارها بازتر راحتتر ميتوني سركاربري 

بدون دغدغه  خريدو بيرون بري بدون نگاه كردن به تايم خيلي 

زياد به خودت و اندامت ميرسي عشقو علاقه بين زنو شوهر خيلي زياد 

سكوت خونت خيلي زياد آرامشت زياد

خب حالا با اومدن بچه همه اين موارد بالا نصف ميشه 

و شما وارد مرحله ي جديدي از زندگيت ميشي و حواستون هم خودت و هم همسرت بيشتر ميره به سمت بچه و حالا رفع نياز بچه براتون ميشه اولويت اولتون و از خودت فاصله ميگيري  از اون عشق بازيا با همسرت يكم كم ميشه حالا بماند زايمانو افسردگيو چاقي افتادگي سينه و عصبي شدن مادر 

كمكگر كه نداشته باشي واويلا 

حالا شما مسئول يك آدم هستين كه بايد بهش برسي حواست بهش باشه مراقبش باشي تا بزرگ بشه بعد شرو مهدو كلاسو مدرسه هاش تا دانشگاه و بايد براش پس انداز كني و به فكر ايندش باشي 

پسر باشه ماشين ميخواد خونه ميخواد كار بايد داشته باشه 

دختر باشه جاهاز ميخواد سيسموني ميخواد

كه يه خدابيامرزي برات بفرسته بعداز ١٢٠سال

خب با اين صحبتها خوبه خوب فكر كن ايا از پس مسئوليت يه ادم ديگه ميتوني بر بياي با اومدن بچه ي دوم وارد يه مرحله ي جديدي ميشي زندگي سختتر ميشه هم از لحاظ مالي هم جسمي روحي 

اگه همسر مهربان و دلسوز داري كه غمتو ميخوره و خانواده همسرت خوبه يعني اذيت كن نيستن كه اعصاب و ارامشتو بهم بريزن.......اگه كمكگر داري ...اگه خونت گنجايش بچه ي دومو داره يعني اتاقشون بزرگه بتوني دوتا بچه راحت بازي كنه و دوتا تخت بزاري .......اگه حسابت فول هستش اگه اعصاب داري و به اعصابت ميتوني مصلت باشي ....

و از همه مهمتر اگر مسئوليت پذير هستي و با عشق ميتوني به بچت خدمات برسوني بسم الله اقدام كن 

....................................................................................

تو بايد پلن زندگي بچتو درست بريزي

يعني كشف استعدادش وانتخاب درست كلاسهاش تا موفق بشه خودش رو پاي خودش وايسه سركار بره زندگيشو مديريت كنه پس اندازو يادش بده 

خب به مرور بايد استخون بشكوني تا يه بچه بزرگ بشه و به سرانجام برسه و باعث افتخار بشه

اون بچه اي كه الان موفقه بدون كه اكثرا پدر و مادر پشتش بودن  كه موفق شده چه مالي چه زباني چه عاطفي همش پول نيستا من همش ميگم خانوادم بهم بگن نگران نباش برو جلو ما پشتتيم من از هيچي نميترسم دلم قرص ميشه.....

اميدوارم درستترين تصميم زندگيتو بگيري و از تصميم از صميم قلب راضي باشي

موفق باشي دوستم😍

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
💧حکایت نسرين خانم و گوجه فرنگی بله طولانیه ولی خوندن داره مخصوصا برا خانمای خانه دار و قانع 😂😜💎ن ...

دستت درد نکنه کیف کردم خوندم عجب پستی گذاشتی  

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

خب خب دخترا نوبتیم که باشه نوبت اسی تونه یه گزارش از این چند وقته بدم همونطور که خیلیاتون میدونید ای ...

سلام رویاجان عزیز،خیلی جاتون خالی بود، کم سرمیزنید ❤

مبارک باشه خونتون انشاالله همیشه با سعادت و سلامت توش زندگی کنید عروسی بچهای گلتونو توش بگیرید🌺

من از همون اویل تاپیک اول باتون بودم عکستونم یکبار تو دور همی دیدم اما نمیدونستم ماشاالله دختر دانشجو دارید از حق نگذریم بتونم نمیومد😉

ممنون ازتون ک این تاپیک رو راه انداختید و چراغ راه شدین❤🍁😗

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

منم یک گزارش بدم البته برا خودم نیست ولی  خیلی خوشحالم . من سه ماه پیش به خواهرم گفتم پول خورده هاتو بده من برات عیار بخرم دارم برا خودمم میخرم . طفلی گفت باشه خیلی به حرفم گوش میکنه . تابستون رفته بودیم براش یک گردنبند شانل برداشتیم ولی گوشوارشو نخریدیم پول نبود . خواهرم یک جفت گوشواره کوچولو یک گرمی داشت . خلاصه تو این سه ماه پولایی ک داده بود بمن تقریبا۳/۵ شده بود . با سودش دیروز فروختم  ۴/۴۶۰ تومن . فردا هم تولدشه ۳۴۰ تومن خودم گذاشتم روی پولاش ، رفتم دنبالش گفتم پاشو بریم کادوی تولد بخریم . گفت ندارم و اینا ولی من بزور بردمش . دخترش ۶ سالشه یه گوشواره نیم گرمی داشت اونو گذاشتیم با گوشواره خودش , یک تومن هم خودش گذاشت ،۴/۸۰۰ هم بود خلاصه یک جفت گوشواره مستعمل شانل خریدیم وزنش۳/۹۰۰ با چک و چونه ۱۷/۶۰۰ میلیون. ته حساب هم ۲/۹۰۰ موند قرار شد یکماهه تسویه کنیم . برای گرو هم من یک گوشواره حلقه ۷۷۰ سوتی پیش طلا فروش گذاشتم . خلاصه ک خواهرم خیلی از دیروز خوشحاله میگه اصلا فکرش رو هم نمیکردم بتونم گوشوارشو بخرم ، هی برام اس ام اس قلب و تشکر میفرسته منم انرژی میگیرم . میخاستم بگم تا میتونید به عزیزاتون خوبی کنید انرژیش به خودتون برمیگرده ، از خریدن چیزایی ک دوست دارین غافل نشین بهش فکر کنید تا جذبش کنین . آبجیم میگفت شب قبل همش تو فکر گوشواره بودم ک چجوری بخرم  صبح جذب شد خریدش  . برا دخترش هم قراره پول جمع کنه دوباره گوشواره بخره ، البته دخترش سه تا النگو هم داره گفتم حالا ک گوشواره دخترت رو فروختیم برا عید یه جفت سنگینتر براش میخریم   

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

2810