2777
2789
تعمیر موبایل داره یه وقتایی کساد ۵۰۰ ورودی نمیشه یه وقتایی دو ت منم میشه از اول خونه داشتیم ماشین تو ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

ما ورودی رو در حد وسط گذاشتیم ...روزانه هفتصد تومن 

احیانا کم یا زیاد آورد نگران نباش ...چون درصد بندی که کردم 

کارت راحت 

از رو اون درصد بزن به باکس ی هر کدوم 

چهار تا باکس تعیین کن اگه ب لو رو داری 

اگه نداری ...چهار تا کارت جدا داشته باش 

کارت خوراک 

هر وقت همسرت هر چی پول آوردند چه صد هزار تومن چه یک ملیون تومان ...زود از اون پول ۳۸/۵درصد اش رو انتقال بده به کارت خوراک 

پوشاک 

دوباره ۹/۵درصد بذار واسه پوشاک 

پیش آمده ها ...برای خرج های یه هویی یا برای کادو دادن ها و بیمه ها و خرابی وسیله های خونه رو از این قسمت پوشش بده 

۹/۵درصد ...یعنی در ماه دو ملیون برای این قسمت در نظر گرفتیم ...البته اگه در آمدش از یه ملیون بیشتر باشه برای روزانه 

باکس مورد نظر از دو ملیون بیشتر خواهد بود واسه ماهانه که بذار خرج هم نشد بمونه تو باکس مخصوص خودش 

۴۲/۵درصد هم برای کارت پس انداز در نظر گرفتیم که مبلغ قابل توجهی میشه ماهی نه ملیون 

این پول رو هم آخر هر ماه برو تبدیل کن به یک تیکه طلا 

مگه نمیگی هدف داری عزیزم ؟پس باید عجله کنی برای تبدیل کردن پولت 

باز سوالی بود در خدمتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خیلی زیاد شاید باورت نشه ولی چه شبهایی ک من بخاطر ماشین نداشتنمون گریه کردم،😅 با دخترم دلممون ...

وای بگردم چه قدر درد ناک بوده عین اینارو تعریف کردی خاطرات خودم جلو چشمم نقش بست 🥲

انشالله انشاله تا اخر همین امسال ماشین بخرین عید باهاش برید مسافرت😊

دقیقا راست میگی مام سال ۹۶ قسطامون عقب بود ماشینو فروختیم تو اون ۶ ماه حتی پول تاکسی هم نداشتیم بقدری سخت گذشت یادمه اون روزا میرفتیم بقچه ای توش صدقه میذاشتیم برداشتم اوردم پولای خورد خوردشو جمع کردم شد ۱۵ تومن باهمون میوه خریدیم بچه ها چقدر ذوق کردن همون موقع برادر شوهر پارس داشتن میرفتن هر ماه مسافرت بچم چه با حسرت نگاشون میکرد

اون روز که جاریم گفت کمرم درد میکنه نمیتونم عقب بشینم همسرمو خوار و خفیف کرد با اینکه ۲۰ سال ازش کوچیکتر بود

تا چند سال همه به چشم حقارت به ما نگا میکردنچقدر میشستم شبا تا صب سر سجاده گریه میکرد بس که فامیل و اشناها دل میشکوندن ورق برگشت 

شکر خدا که هنوز میگم فقط و فقط به هم زنجیر کردن اینا کار خدا بود 

هی ماشین ثبت نام کردیم پول گذاشتیم شد ماشین بهتر یه ثبت نامی گرفتیم سود کردیم این همه شد چیزی که الان داریم 

الان شاستی بلند فیدلیتی ثبت نام کرده بودیم چند روز دیگه انشالله دستمون برسه☺️ حالا همون فامیل مارو میبینی فقط چشم غره میره بغض میکنه 

من فقط دل شکسته مو سپردم دست خدا اونم خوب جواب داد قربونش برم 

نخواستم پز بدم یا چیزی فقط میخواستم بگم اصلا غصه نخور برای روزای سخت نگران نباش روزای خوشی بعد از این مراحل سخت شروع میشه تازه

ارزوی خوشبختی برای دختر گلت😚

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

2805

دوستان کسی کار در خونه با گوشی سراغ داره تورو خدا بهم‌ بگید بخدا قسم ماهی ۸تومن درآمد همسرم هست اصلا ب خرجمون نمیرسه بتونیم پس انداز کنیم منم بیکارم بیرون نمیتونم کار کنم لطفا لطفا اگه کاری سراغ دارین بگید 

سلام عزیز دلم ❤️ ما ورودی رو در حد وسط گذاشتیم ...روزانه هفتصد تومن احیانا کم یا زیاد آورد نگران نبا ...

سلام معصومه خانم خوبین ان شاءالله مدتیه تایپک رو دنبال میکنم 16ساله ازدواج کردم 

الحمدلله خونه و ماشین داریم 

و بشدت ولخرج بودم الان چشمام رو باز کردم و شروع به پس‌انداز کردم شوهرم یه وام 200میلیون گرفته میگه بزار همینجوری تو بانک بمونه من بش میگم حتما باید طلا بگیریم از طرفی ترس دارم طلا بگیریم و بیاد پایین نمیگم زیاد ولی میترسم بع 4تومن برسه و غر بزنه نظر شما چیه ممنون که راهنمایی میکنی 

مطمئنم بمونه تو کارت خورد خورد خرج میکنه و به بعد میده همه رو 

هست را اگر قدر ندانی میشود بود ...
دوستان کسی کار در خونه با گوشی سراغ داره تورو خدا بهم‌ بگید بخدا قسم ماهی ۸تومن درآمد همسرم هست اصلا ...

اگه بود که خودشون انجام میدادن

فقط انلاین شاپ میتونی بزنی 

تبلیغ تو اینستا

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

سلام دختراما میخوایم یک آپارتمان به هدف سرمایه گذاری بخریمدو تا ماشین داریم که برای خرید آپارتمان ی ...

پلن اولی 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
سلام معصومه خانم خوبین ان شاءالله مدتیه تایپک رو دنبال میکنم 16ساله ازدواج کردم الحمدلله خونه و ماشی ...

طلا حتما حتما سال دیگه اینموقع یه دوتومنی اومده روش ...اگه تا یسال نمیخوای ببروشی بخرین حتما

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
خیلی خیلی زیاد شاید باورت نشه ولی چه شبهایی ک من بخاطر ماشین نداشتنمون گریه کردم،😅 با دخترم دلممون ...

ای جانم عزیزم 

یعنی دقیقا با پوست و استخوان درکت کردم 🥺

چون خودمون هم چند بار اینطوری به چند نفر رو زدیم اوایل ازدواج 

که بیاین فلان جا بریم ...الکی گفتنتد باشه 

ولی در عمل محلمون نذاشتند 

حتی گفتیم تمام خرج تو راه و بنزین با ما که محل ....ندادن 🥺

بعدا فهمیدم که به جای اینکه به کسی دهن باز کنیم 

باید خودمون ماشین بگیرم ...گفتم همسر من چی کم داره 

از دوستاش ‌...از اونایی که ماشین دارند 

منتها چون هدف اول خونه بود که زودتر بتونیم از اونجا ( پدر شوهرم )در بیاییم ...نمی‌توانستیم ...دقیق به ماشین زوم کنیم 

البته ماشین که چه عرض کنم عزیزم ❤️ 

برامون واقعا افسانه بود 

یه سال گذشت ما به زور یه موتور رو گرفتیم اون زمون 

همون ماه ما دعوت شدیم شهرستان عروسی 😍

دخترم  یه سالش بود ما از تبریز با موتور رفتیم 

عروسی خاله ی همسرم  

کجاااا رفتیم کردستان 😍

الان هم یادم میوفته سکته رو میزنم 😅

با اتوبوس تقریبا چهار ساعت ...پنج ساعت راه 

ولی ما با موتور صبح در اومدیم ...شب هوا تاریک شده بود رسیدیم 

اوووف چه روزهایی داشتیم 🥺الان یادم میوفته 

میگم دل گرگ خورده بودیم 

با یه بچه یه ساله با موتور راه افتادیم رفتیم کردستان 

ولی انقدرررر برامون شیرین بود 🙂

و همیشه تو خاطرمون مونده که خودمون بدون منت ..بلند شدیم رفتیم و برگشتیم 

موقع برگشتن بارون نم نم می بارید 🙂من به همسرم گفتم 

عزیزم حتما باید ماشین بگیریم 

دقیقا یادمه که همسرم برگشت گفت آره تا دخترمون کلاس اول بره ماه باید ماشین بگیریم 😉

خلاصه که عزیزم ❤️ خواستن توانستن هست 

انشالله شما هم خیلی زود به خواسته اتون برسین 

و از خدا می‌خوام که یه لحظه از عمرمون رو هم محتاج کسی نکنه 

الهی آمین 

2810