2777
2789

متاهل ها بیان کم سن و سال ها نیان لطفا❌

خودم فکرمیکنم نگم بهتره و روش شاید باز بشه یا حاشا کنه که استاد حاشا هست

ولی ازونور چون همه ۱۴ سال زندگی ادعای پاکی ‌داشت حتی گاهی میگفت در برابر مردای دیگه‌من پیغمبرم بخدا همینو میگفت!

و همیشه بمن انگ و تهمت میزد 

همیشه میگفت من زن خوبی نیستم و چون چادر دوست ندارم پاک و فلان نیستم 

خلاصه ‌من همیشه فکرمیکردم من ادم بدی ام اون واقعا پاکه تو ذهنم رفته بود اون حیف شده و حقش زنه خیلی محجبه و ازینا بود

الان میخوام به روش بزنم فقط برا همینا

کارم درسته؟؟؟؟

بله درسته 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
نمیدونم بگی یا نه عزیزم ام مطمینم همه ی مرد وقتی میفهمن لو رفتن آدم نمیشن فقط سعی میکنن دیگه رو نرن

این از همه جا پاک کرده فقط بلد نبوده از داخل فعالیتای گوگلش پاک کنه و بقول شما احتمالا بازم نگاه کنه

بنظرم فعلا چیزی نگید ولی اگر دوباره گفت زن خوبی نیستی بگو خیلیم خوبم فیلمهای مستهجن نگاه نمیکنم وگرنه بله خیلی بد بودم.ببین بازم این حرفا بهت میزنه اگر زد اونموقع تصمیم بگیر به روش بیاری یا نه

بنظرم نگی بهتره دیوار حاشا بلنده و دوتا بهونه ی چرت برات میاره تازه قبحشم براش می‌ریزه جلو شما

نمیدونی چه احساساتی بمن تو این سال ها داده 

حس اینکه من بد و ناپاکم چون فقط چادر دوست نداشتم یا خیلی ادم مذهبی نبودم

این از همه جا پاک کرده فقط بلد نبوده از داخل فعالیتای گوگلش پاک کنه و بقول شما احتمالا بازم نگاه کنه

بله متاسفانه خودم چندسال درگیر بودم با شوهرم آخرم ادم نشد مطمئنم خوب یاد گرفت لو نره 

اصلانگو

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

نمیدونی چه احساساتی بمن تو این سال ها داده حس اینکه من بد و ناپاکم چون فقط چادر دوست نداشتم یا خیلی ...

تنها راهش اینه که برات مهم نباشع 

اتفاقا خیلی وقتا اینایی که ادعاشون میشه از همه بدترن 

بعدشم ب نظر من که شاید یک درصد از مردها اینجور چیزا رو نبینم انگار تو ذاتشونه

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
بله متاسفانه خودم چندسال درگیر بودم با شوهرم آخرم ادم نشد مطمئنم خوب یاد گرفت لو نره

از دیشب سایت و تجربه های سالای قبل کاربرا رو خوندم همین حرف شمارو زدن😔

بنظرم فعلا چیزی نگید ولی اگر دوباره گفت زن خوبی نیستی بگو خیلیم خوبم فیلمهای مستهجن نگاه نمیکنم وگرن ...

البته ول چک کنید ببینید دائم نگاه میکنه یا حالا یبار کنجکاو شده.اگر چندبار دیگه ازش دیدی اونوقت اینجوری بهش بگو

نمیدونی چه احساساتی بمن تو این سال ها داده حس اینکه من بد و ناپاکم چون فقط چادر دوست نداشتم یا خیلی ...

شاید خیلی دوست داره و نمیخواد کسی حتی اندامت رو بدون چادر ببینه ازت میخواسته چادری بشی

سلامتی و خوشبختی دخترم
2810