2777
2789
سلام عزیزم این هفته بهتون رسیدم چالش تمیز کاری نزاشتین برای امروز کلی منتظر بودم😍😘

سلام عزیز دلم ❤️ آره فدات شم مهمون بودم به خاطر همون وقت نکردم 

دیگه باید براتون جا افتاده باشه که پنجشنبه ها نظاف خونه داریم 😀چه من بنویسم اینجا چه نه 

تنبلی نکنین معصومه نگفته بی خیال 😉

چالش این هفته رو قرار بود طی کشیدن به تمام نقاط خونه بود 

حالا یا کاشی ها یا پارکت ها 🙂

خودم امروز مرتب کشیدم به همه جای خونه 

خرج امروز هم صفر نگه داشته بودم تا به این لحظه که 

قصدم این بود امروز بدون خرج باشم 

عوارض آزاد راه رو واریز کنم 😩این قسمت واقعا برام زور میاد 

واسه تخلف نیست ها 

تبریزیا میدونن که آزاد راه سهند ...هر دفعه که باید گزر کردی ۴۰۰۰تومن باید پرداخت کنی 

منم چون هر یکی در میون اون راه رو میرم ....می اندازم از اونجا میرم که ترافیک نبینم 

ولی جمع که میشه خیلی زود ...در حد یه ماه ...و خورده ای 

شده بود ۲۵۷😩

امروز بالاخره دادم تکمیل رفت ...پوشش دادم از خرجی خونه 

ههمسر جان هم موقع اومدن برامون باقلا پخته گرفته بود 

جاتون سبز ☘️ تو سرمای هوا خیلی میچسبه 😋 

فردا هم انشالله خداوند متعال اجازه بده عمری باقی باشه 

میرم انشالله بازار برای خرید خونه 

موجودی هفته هم که یه تومن ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط سیستم اندروید جواب میده

بد شد که🥲

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
سلام عزیز دلم ❤️ آره فدات شم مهمون بودم به خاطر همون وقت نکردم دیگه باید براتون جا افتاده باشه که پن ...

معصومه عزیزم ویپاد دیگه وام نمیده ؟ازتون تشکر میکنم خصوصی ازتون راهنمایی خواستم دارم انجام میدم کارم تکمیل شدحتما بهتون خبر میدم خیر ببینی ایشالا دخترای گلت عاقبت بخیر بشن 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
برای من بعد اعتبار سنجی میپره بیرون

والا من ۱۵۰ تومن گذاشتم سکه ها زیادبشه ۵۰ تومن بگیرم حالا همسرم میگه پول ازحساب ویپاد در بیاریم میگه شاید دیگه اعتماد نباید کرد

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
خب حالا من ی سوال بپرسم انشالله جواب بگیرم 🤩 حقوق ما 22 تومنه 🥰قسطمون تا اسفند 16 میلیونه ک اسفندح ...

الان که با دقت میخونم 

خودت خوب مدیریت میکنی عزیزم 

بالاخره هر کی قبله ی خونه اش رو بهتر از کسی دیگه می‌فهمه 

سعی کن وام رو حتما بگیر و نادیده بگیرین ...اونو جدا بده طلا 

البته اگه پول هست برای رفتن به کربلا 

اگه ندارین وقت هم کم دارین ...نصفش رو حتما تبدیل کن 

با نصف دیگه برین 

به همسرت بگو تا موقع رفتن به کربلا یکم بیشتر کار کن تو اسنپ 

که پول سوغاتی و اینا رو هم از اونجا پوشش بدیم 

اینطوری هم یه تجدید روحیه ای میکنین ...هم طلاتو میگیری 

سلام عزیز دلم ❤️ آره فدات شم مهمون بودم به خاطر همون وقت نکردم دیگه باید براتون جا افتاده باشه که پن ...

سلام معصومه جون شبت بخیر 

میشه لطفاً راهنماییم کنی؟ 

من عقدم و هنوز وام ازدواجمون رو نگرفتیم وام من ۳۵۰ و همسرم ۷۰۰ هست 

من که برای جهازم می‌خوام وامم رو خرج کنم 

همسرمم خونوادش گفتن برات عروسی میگیریم هرچی کادوی عروسیت شد برمیداریم جای خرج و مخارج ..

به همسرم گفتم که شهرک پرند یه واحد بخره با وام ازدواجش

حالا بنظر شما واحد بخره با ۷۰۰ تومن و ۴۰۰ وام ۴٪ بگیره و قسط خونه رو بده یا اینکه ۷۰۰ تومن رو سه ماه بزارن بانک و عید خونه بخره بدون قسط ؟ 

من که میگم ریسکه سه ماه بمونه بانک ۱۴۰۰ وام می‌تونه بگیره ولی خب ممکنه تا چند ماه دیگ خونه گرون بشه و نتونع ..

نظر شما چیه؟! 

معصومه عزیزم ویپاد دیگه وام نمیده ؟ازتون تشکر میکنم خصوصی ازتون راهنمایی خواستم دارم انجام میدم کارم ...

چرا نمی‌ده عزیزم ؟

من گرفته بودم قبلا که یه دونه اقساطش مونده اونو تموم کنم 

دوباره خواهم گرفت 

2810