2777
2789
برا ما ترکیبی از هر دو پشت گوشی پیام میدم اونم حرفشو میزنه ،ولی نتیجه گیری رو رو در رو می کنیم

الان بنظرت گوشی بهتره یا رو در رو؟

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن تو برو ولی بعدا بگو که ناراحت شدی و اینا وهمون حرفایی که اون خانووم زد رویکمم قربون صدقه ریز با چا ...

بیشتر منو به خنده انداختی

باشه میرم ولی اصلا حسش نیست بدنم جون نداره انگار

اگه بی محلی کرد چی

بیشتر منو به خنده انداختیباشه میرم ولی اصلا حسش نیست بدنم جون نداره انگاراگه بی محلی کرد چی

با بدنت قفلش کن نتونه تکون بخوره مردک😂

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

الان بنظرت گوشی بهتره یا رو در رو؟

من یسری حرفا رو فیس تو فیس یادم میره هول می کنم 

برا همین با تمرکز پیاممو می نویسم حرفامو می نویسم میفرستم اونم حرفشو مینویسه 

ولی وقتی اومد خونه در موردش دوباره حرف می‌زنیم و نتیجه کلی فیس تو فیس

من یسری حرفا رو فیس تو فیس یادم میره هول می کنم برا همین با تمرکز پیاممو می نویسم حرفامو می نویسم می ...

پس برو الان باهاش حرف بزن 

بخدا اگ حرفای منو با لوبیا قبول نکنه ها شوهر جانت میام همونجا رو تخت خوابش جفت پا میرم تو شکمش اون باید امشب بغلت کنه بخنده😏

2810