2777
2789
قربونت برم عزیزم ♥️ انشالله که به بهترین شکل کار مورد علاقت رو پیدا می‌کنی و استارتش رو میزنی میای و ...

سلام عزیزم این هفته بهتون رسیدم چالش تمیز کاری نزاشتین  برای امروز کلی منتظر بودم😍😘

ولی یکی از بچه ها همینجا گفت ۴٠٠ وام مسکن گرفته ماهی ۱۶ تومن قسطشه، وام زوجین با مسکن فرق داره؟ جعا ...

قسط ۶۴۰ تومن میشه تقریبا ۱۳ تومن فکر کنم ۱۰ ساله بود یا ۱۲ ساله قسط جعاله هم میشه ۴ و نیم که ۵ ساله هست

۸۰۰ تومن وام تقریبا ۱۷ و نیم قسطش میشه

تقریبا ۱۹۰ تومن هم اوراق میشه یعنی ۶۰۰ دستتون میگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان محل ما یک مغازه کوچیک هست که من هیچ وقت داخلش نرفته بودم هفته ی پیش گفتم برم ببینم چی دا ...

سلام چه خوب عزیزم

بله اکثر کسایی که مغازه مال خودشونه و کرایه نمیدن اجناس رو ارزون میدن، من که بازار تهران میرم جنس بیارم

یه مغازه دار بود جاش مشخص بود، بعد از یکسال که هرهفته میرم مغازش، این اواخر دیدم مغازشو عوض کرده، جای قبلیش مغازه بیست متری بود با زیر زمینش، جای جدید مغازه ده متر هم نمیشد و یکم جاش پرت بود، پرسیدم چرا مغازه رو عوض کردین

گفت این مغازه مال خودمه، قبلیه اجاره بود ماهی نود میلیون و امسال کردنش ماهی صدو هشتاد تومن، گفت فقط پازسال رفتم اونحارو اجاره کردم که جای بزرگتری داشته باشم، پشیمون شدم، گفت سالهای قبل که مغازه خودم بودم هرسال یه ملک از د امد مغازه میگرفتم ولی امسال خدایی هیجی بجز یه موتور سی تومنی نتونستم بکیرم،و درضمن چون اومده بود مغازه خودش و احاره نمیداد جنسهاشم ارزونتر کرده بود

دیدین مغازه ها هرچی ظاهرش شیکتر، اجناسشون گرونتره

مخصوصا مغازه های داخل پاساژ، درحالی که همون جنس مغازه ی هیابون یا تو کوچه ی پرت ارزونتره، یا همون جنس رو دستفروش داره  خیلی ارزونتر از مغازه

به به 😍 به سلامتی انشالله عزیزم ببین بانک ها با پول ما چه میکنند دیگه 🙁خوب که عقل کردی دادی تمام س ...

ممنون عزیزم 

اون روز به خواهرم میگفتم تا امروز جمع میکردم واسه وسایل منزل الان دیگه دلم نمی یاد طلا بفروشم بدم ظرف وظروف واقعیت صلاح هم نیست به نظر خودم هم 

یه قسط 50تومنی دارم اون در بیاد ماه دیگه اون خرج میکنم خرت وپرت به نظر ت بخرم یا اونم تبدیل کنم 

دو سه ماه دیگه 5تومن قسط مخفی که میزاشتم تموم میشه دیگه قسط یا نمی‌زارم یا کم میزارم اون رو ماهانه میدم وسایل خونه

ممنون که نظر ت رو برام گفتی بازم اگه چیزی به فکرت اومد دریغ نکن بگو برام جای من بودی چیکار میکردی؟؟

وسایل خونه خیلی گرون شده یدونه سرخ کن بدون روغن میخواستم یه ده تومنی می خواد 

یدونه هم سرویس پذیرایی می‌خوام عوض کنم 

سلام معصومه جان و عزیزان تاپیک وقت بخیر 🥰

امروز همسرم از محل خدمتش اومد و تونستیم بریم تا بازار 

رفتم طلافروشی نیم پوش رو بردم تاق بزنم قیمت کل قیمتش 30 میلیون تومن بود اما طلای دسته دوم نداشتن پس گذاشتم بمونه تا هفته ی دیگه 😉 تعویضش کردم عکسش رو براتون میزارم 🥰 

هم اینکه تصمیم گرفتم دوماهی یبار هرچند کم اما طلا بخرم 

یه سر رفتم تا ظرف فروشی موجودی و قیمت گرفتم که برای ماه بعد دستم بیادقیمتا و بدونم چقدر کنار بزارم و بشدت ذوق دارم برای ماه هایی که در راهه🌼

برنامه ریختم بر این اساس که :

ورودی:ماهیانه 11تومن . که ممکنه از برج 9 ورودی هرماهمون بشه 21تومن که اگه 21بشه عالیه و بعدش دوباره برنامه ریزی جدید میکنم اما برای الان :

4تومن قسط وام ازدواج 

1200 خرج ماهیانمون 

5800 برای خرید جهیزیه 

که بر اساس شرایطم برنامه ریزی کردم👌🏻

قراره ماشینمونو بگیریم توهمین یکی دوماه که به احتمال زیاد اگه پول دستمون نیاد طلاهام رو باید بخاطرش بفروشم ، از تصمیمم پشیمون نیستم‌ چون دلار رو ب روز میره بالاتر و قیمت ماشین هم فضایی وسیله ی زیر پا داشتن بهتر از طلاست بالاخره برای همین روزا خریدمشون🌹

مادرم هم برام زنگ زد گفت مادر برات پارچه و‌ چادر گرفتم بیا ببین پسندت میشه یا ن که خوشحال شدم🌱لباس های نو داشتم اما خب مادره لطفش زیاد

امروز روز بدون خرجم بود که با اینکه رفتم بازار و انواع و اقسام وسایل های زیبا جلو چشمم بود اما باموفقیت گذروندمش😍

@masumehjoon    

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
عزیزم حرف شما درست نیستاقایون رو جمع نبندهستن مردای شیر پاک خورده ای که قناعت زنشون به چشمشون بیاد!! ...

والا منم وقتی یه پس انداز هر چند کوچیک تبدیل میکنم شوهرم خیییلیی خوشحال میشه

میگه همش برا خودت حتی یه ریالش هم نمیخوام ولی اینجوری میدونم مدیریت پولو درست انجام میدی

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
به به 😍 به سلامتی انشالله عزیزم ببین بانک ها با پول ما چه میکنند دیگه 🙁خوب که عقل کردی دادی تمام س ...

دیروز که فقط نون گرفتم امروز هم خرجم یه نون بربری بود 

همون بدون خرج فردا هم انشالله بدون خرج هستم 

همسر جان خونه هستن از جیب اون خرج میشه 

دیگه خیلی مواظب هستم انشالله ببینم خدا چی میخواد

کیلو چند گلشو میگیرین؟من تاحالا پاک نکردم سخته؟۱۰ -۱۲ گرم سرگل یا با ریشه سفیدش؟

ما گلشو نمیفروشیم قیمت ندارم، 

پاک کردنشم زمان بره یکم ولی یک کیلو نه سخت نیس زیاد، 

سرگلش تقریبا همون ده گرم میشه... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
قسط ۶۴۰ تومن میشه تقریبا ۱۳ تومن فکر کنم ۱۰ ساله بود یا ۱۲ ساله قسط جعاله هم میشه ۴ و نیم که ۵ ساله ...

مرسی عزیزم از توضیح کاملت😘

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

سلام دوستان من امروز دوتومن میخواستم کارت به کارت کنم نشد همش زد سقفش پرشده درحالی که من اصلا انتقال نداشتم 

بعد گفتم بذار دوتا یه تومن بزنم شاید شد اولین رو زدم دومی باز نشد آخه سقف انتقالش تا 5تومنه

2810