2777
2789
عزیزم یکی در میون پرداخت کردنش باعث نشده به ضامنتون زنگ بزنن یا از حسابش قسط بردارن؟ بعد اینکه مثلا ...

من ضامن همکارم شده بودم ۵۰ هزار تومن از قسط قبلش ۵۰۰ هم قسط جدیدش بود پرداخت نکرد

برا من‌ پیام اومد بهش زنگ زدم گفتم نداری چرا به من نگفتی

اگه به خاطر این مبلغ کم حسابای منو ببندن و بدهکار بانکی بشیم چی

چند سال پیش به خاطر لطف های زیادی ک به من کرده بود ضامنش شدم

بچه ها ربع سکه. چقد اومد پایین ب نظرتون رد کنم بره بحاش طلا بخرم؟ میترسم حبابش خالی بشه غفط دو. گرم ...

منم ۶ تا امامی دارم موندم تبدیل کنم یا نه البته اگر بمونه برا چندین سال بهشون دست نمی زنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا درصد وامو حساب نکنامروز پسرم حساب می‌کرد بابت ۸۰۰ تومنی که از بانک مسکن بگیریم باید ۳ تومن پس ب ...

نه عزیزم بنظر من اونموقع خیلی منصفانه تر بود الان واسه ۸٠٠تومن حدود ۳۲_۳۳ تومن قسطشه(که بعضیا حقوقشون نصف این مبلغه) تا ده سااااال همون حدود ۳/۲٠٠ پس میگیرن که پول یه خونه دیگه اس😐

خب چه کاریه؟  

من چند روز پیشم گفتم ما ماشینمون و از نمایشگاه خریدیم یعنی بدون هیچ پیش قسطی ۱۵٠ تومن سود ازمون گرفت نمیدونم چرا همه گفتن خیللللی زیاده و چرا اینکار و کنیم و... 

ولی بانک چهار برابر پس میگیره همه میگن اوکیه؟؟؟ 

من خودم ترجیح میدم اگه پول لازم بودم واسه خونه برم از نمایشگاه یه ماشین بیارم در حد همون ۷٠٠-۸٠٠، ماهانه ۵٠_۶٠ تومن چک بهش بدم حتی ۲٠٠-۳٠٠ تومنم سود بدم و اون ماشین و نقد بفروشم بدم واسه خونه،  چون دو سه تا چک و پاس کنی سند و میزنن به نامت... 

اینجوری من فقط پول دوتا اوراق و انگار دادم نمایشگاه نه اینکه ۲/۴٠٠ سود بدم و ده سالم گرفتار قسط باشم... 

این نظر شخصیه منه🖐

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام دوستان میگما کسی گل زعفرون گرفته پاک کنه؟اگه اره میخوام بدونم چند مثقال میشه؟

عزیزم ما خودمون زعفران داریم هر یک کیلو گل زعفران تقریبا ۱٠_۱۲ گرم زعفران میده... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
پارسال اوایل سال قیمت‌ها حدودا عین الان بود وسطا یه مدت قیمت بالا رفت امسالم که کاهشی شدههمش کار دلا ...

پیام شما برام یک تلنگر بود،هفته آینده باید حتما چندتا بنگاه سر بزنم قیمت ها دقیق دستمون بیاد،تا انشالله اگه موقعیتی بود ماهم خونه بخریم،

یدونهالبته دو تا بود یکیش رو تبدیل به مستعمل کردم

عزیزم یدونه که ارزش غصه خوردن نداره اصلا

اگر فکرت درگیرش شده خب ببر تعویض

من باشم بخاطر یکی اصلا دریرش نمیشم و تعویض نمیکنم

ولی از قدیم همیشه توصیه ام طلای کارکرده بوده

سکه تقلبیش زیاده

حباب داره و 

،،،،

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
نه عزیزم بنظر من اونموقع خیلی منصفانه تر بود الان واسه ۸٠٠تومن حدود ۳۲_۳۳ تومن قسطشه(که بعضیا حقوقشو ...

نه عزیزم قسطش واسه شیراز من از بانک پرسیدم واسه ۶۴۰ وام زوجین و ۱۶۰ وام جعاله میشه ماهی ۱۷ تومن که ۲۰۰ تومن اوراقشه وام جعاله هم ۵ سال قسط میدی 

نوشتم توی ناراحتی میگه اما در حقیقت وام اصلی رو به حساب من زد و راحت خرجی میده اما باعث شد به این فک ...

منم برای بار اول خیلی استرس داشتم صدبار هم با اونی که رفته بودم طلا بخرم باهاش بهش گفتم که به کسی نگو به هیچکس هیچکس آنقدر تاکید کردم که نگو بعدش دیگه کم کم ریلکس شدم 😅😂 حرفه ای  شدم 

سلام دوستان محل ما یک مغازه کوچیک هست که من هیچ وقت داخلش نرفته بودم 

هفته ی پیش گفتم برم ببینم چی داره 

رفتم دیدم چقدر قیمتاش خوبه 

دیدم یک کاپشن داشت ۸۰۰ ت گرم و عالی با جنس خوب 

دو بار قیمت رو از فروشنده پرسیدم 

یک آقای سن داری بود گفت من مغازه برای خودمه بازنشسته هستم الان چون بیکار نمونم جنس میارم می فروشم 

خلاصه کاپشن رو خریدم 

همسرم اصلا باورش نمیشد من این کاپشن رو این قسمت خریدم 

نه عزیزم قسطش واسه شیراز من از بانک پرسیدم واسه ۶۴۰ وام زوجین و ۱۶۰ وام جعاله میشه ماهی ۱۷ تومن که ۲ ...

ولی یکی از بچه ها همینجا گفت ۴٠٠ وام مسکن گرفته ماهی ۱۶ تومن قسطشه، 

وام زوجین با مسکن فرق داره؟  

جعاله و اوراق چی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام بچه ها حال و احوال خدا رو شکر خونمون درست شد و داریم وسایل و میبریم الحمدلله 🤲🏼دوستان من مبل ...

ب نظرم کابینت واجب تره 

رو فرش میتونی بشینی 

با دمپایی هم تو آشپزخونه تردد کنی

سلام صبح همگی دوستان بخیر و شادیمیگم هامن به پلیس فتا زنگ زدم درخصوص سایت های خرید و فروش طلا گفت ک ...

دیروز یه خبر خوندم که براتون کپی می کنم توی نت بزنید خبرگزاری های معتبر هم انعکاس دادند

خبر اینه:

درحال حاضر ۱۳ پلتفرم فروش آنلاین طلا در کشور فعالیت می‌کنند که به‌گفته مسئولان اتحادیه طلا، هیچ‌کدام از آنها مجوزی از این اتحادیه دریافت نکرده‌اند!

به گزارش خبرآنلاین، اطلاعات درج‌شده در وب‌سایت فروشندگان آنلاین طلا نشان می‌دهد برخی از آن‌ها فقط نشان تجارت ‌الکترونیک و اینماد دارند.

بازار در خبری نوشت: یعنی این پلتفرم‌ها صرفاً مجوز پرداخت الکترونیک را دریافت کرده‌اند و آن‌گونه که معلوم است یا مجوز ندارند یا مجوزشان برای مردم در سایت قابل‌مشاهده نیست.

نکته عجیب‌تر آنجاست که یکی از این پلتفرم‌ها مجوز انجمن فینتک (فناوری‌های نوین مالی) را در لیست مجوزهای خود آورده بود، اما عضو اتحادیه مربوطه نبوده است!

یکی دیگر از موضوعات مطرح‌شده این است که با توجه به اینکه این سایت‌ها بعضاً امکان خرید طلای آب‌شده حتی از ۱۰۰ هزار تومان را فراهم کرده‌اند، امکان تحویل فیزیکی آن تا رسیدن به یک مقدار خاص قابل مطالبه وجود ندارد.

حالا دیگه تصمیم با خودتونه تعجب می کنم با این همه هشدار بعضی کاربران صحبت از خریدهای با مبلغ بالا می کنند.

2810