2777
2789
چرا نمیداد؟

چون هنوز یکسال نشده بود و زیر ۶ ماه می‌خواستیم برداریم

منم اولین بارم بود طلا توی بانک کارگشایی میزاشتم نمیدونستم

قانونش اینه

رئیس بانک گفت همون موقع شما تعهد دادین زودتر تحویل نگیرید 

تعهد رو دیده بودماا فکر کردم الکیه😊😊😊😊

گفت یک درخواست میدین ما ارسال میکنیم بانک مرکزی از اونجا باید دستور بدن 

دیگه هم برای خودم و هم برای شوهرم درخواست دادم

الانم که برنامه مون داره عوض میشه شاید اصلا نرم طلاها رو دربیارم

دیگه پنجشنبه هست شنبه بخوان وارد بازار کنن وقتی نمیمونه برم تعویض کنم ☹️حقیقتا خیلی ضرر میشه

یآدم نمیاد چه تاریخی گفت

از چند تا طلا فروشی قیمت بگی هر کدوم گرون تر گفت بفروش به اون

ولی بازم تحقیق کن ،خیلی وقتها اینجوری سرمایه مردم رو مفت از دستشون درمیارن

برای من یدونه بود دیگه فروختم رفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آبی جان اولش می‌خواستیم خونه خودمون رو ارتقا بدیماما املاکی ها پشیمونمون کردنخونه خودمون دو واحده ا ...

والا درست گفتن الان دایی من یه واحد ۲۰۰ متری داره نه مستاحر براش میاد( رهنش بالاس ) نه میتونه بفروشه. شما با اون پول برو یه واحد بخر یا یه مغازه هر چقد کوچیکتر بده رهن و اجاره در اینده هم به درد بازنشستگی میخوره هم برای بچه هاتون  بهتره استدلال من اینه چون خونتون با چیزایی ک گفتین هم جاش خوبه هم متراژش

یآدم نمیاد چه تاریخی گفتاز چند تا طلا فروشی قیمت بگی هر کدوم گرون تر گفت بفروش به اونولی بازم تحقیق ...

من تمام ندارم ربع و نیم دارم 

الان دیکه نمیرسم برم عزیزم  اگر تلفنی میشد میفروختم ولی من ۱۱ شب به بعد تعطیلم ک امواتم اون موقع تعطیلا چه برسه به طلا فروش 🥲

دیگه به حرف طلا فروش اعتماد کردم شنبه میرم پیگیری میکنم 

منم تا الان نشده برای فروش طلا ناراحت باشمچون خدا رو هزاران مرتبه شکر همیشه برای پیشرفت فروختیمخونه ...

امیدوارجان جسارتا شما کدوم شهری که با دو میلیارد میتونی خونه بگیرید؟بعد خونه ایی که میگیرید مثلا جای خوب شهر و امکانات خوبه ؟

تو دیوار شهرمون گشت میزدم من اصلا خونه زیر دومیلیارد ندیدم😵‍💫😵‍💫😵‍💫وای باورم نمیشه،حالا خوبه بازار راکده ،پس قیمت های خونه چرا انقدر سر به فلک کشیده اس؟

یعنی من با  فروش طلا ها و ماشینو پول پیش و با وام زوجین حساب کردم 1600تا1700دستمون رو میگیره ،،،چناااان اول خوشحال شدم میخواستم زنگ بزنم همسرم اطلاع بدم بعد تو دیوار که گشت میزدم دیدم قیمت ها اینجوریه یه شوکی بهم وارد شد😥😥😥😥😥😥😥😥

سلام بچه ها حال و احوال خدا رو شکر خونمون درست شد و داریم وسایل و میبریم الحمدلله 🤲🏼

دوستان من مبل ندارم دوست دارم مبل بگیرم از طرفی واسه آشپزخونم باید گلیم بگیرم تازه کابینتم فقط دو متر دارم که باید بزنم  و بودجه هم فقط اندازه یکی دارم حالا به نظرتون کدوم و اول بخرم ؟

منم تا الان نشده برای فروش طلا ناراحت باشمچون خدا رو هزاران مرتبه شکر همیشه برای پیشرفت فروختیمخونه ...

منم همینطورم سه تا النگو دارم هر چی شوهرم میگه بخریم میگم اینارو هم خواستی بفروش😂😂

منم خیلی طلا دوس دارم همشونم استفاده میکنم ولی خب واسه خونه و ماشین راحت میفروشم بنظر منم فقط حفظ ارزش پوله... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام عزیزم میشه قانونش بگی چند گرم میشه بزارم ؟ چقد وام

به ازای ۶۰ گرم طلای زینتی ۲۰ تومن مثلا وام میدن

۳ تومن از وام منو مسدود کرد ۴ تومن از وام همسرم

یادم نمیاد یه مقدارم هزینه گرفت

الان خواستم در بیارم هم بازم باید سود بدم

ولی اونموقع طلا ۳۴۰۰ بود من پول وامو طلا خریدم 

که به نفع شد

افرین البته همه اینابه درک و شعور همسر ربط داره مرد بی شعور به هییییییچ صراطی مستقیم نیس عزیزم

بله دقیقا اینم هست بعضی مردا به هیچ صراطی مستقیم نیستن🤕

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
2810