2777
2789
سلام عزیزم و سلام به همه دوستان ، ممنون که سراغ من رو گرفتی عزیزم .من از اول مهر خیلی خیلی سرم شلوغ ...

عزیزم تسلیت میگم 

روحشون شاد

حق داری 

همون بچه اولی داشتن همه وقت تو میگیره 😃

همیشه خوش باشی عزیز مهربون😘

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان تو پست ها خوندم یه عده علاقه به خیاطی دارید

تو ایتا یه کانالی هست فکر کنم رایگانه و طبق نظرات کاربران فکر کنم فیک نیست و اموزشاش عالیه...

من عاشق خیاطی هستم ولی همیشه از دور نگاه کردم

و وقت زیادی هم ندارم

اگه محتوای این کانال مورد قبول خیاطای تاپیک هست نظرتون رو بذارید♥️

در ضمن واقعا خیلی خوشحالم که اطلاعات مفید زیادی رو در زمینه عادتهای خرید و آشپزی و کلی ایده های اینجا به جز خرجکرد روزانه میبینم

این تاپیک مثل یه دانشگاهه برای یاد گرفتن...

عزیزم ممنون از راهنماییات ❤️❤️❤️ ب منم انگیزه بده رفتم کلاس رانندگی ثبت نام کردم کلاسام از شنبه شروع ...

اصلا ترس نداره کلاساشو برو گوش بده معمولا هرچی تو ولاس بگن اونا مهم تره.خودشون سوالاتم میدن بخونید یا تو بازار ازمون رانندگی بزنی کلی نمونه سوال میاد،تابلوهارو خوب بلد باشی تمام.راجع به شهری ام فقط و فقط ارامشو مربی خوب برای گرفتن گواهی نامه کافیه.برای راننده شدنم فقط و فقط تجربه.ازمون که میری بگو یا میشه یا نمیشه نشد فوقش دوباره میام امتحان میدم،این طرز فکر بهت ارامش میده استرستو کم میکنه.بهتر میتونی تمرکز کنی

ما حتی ماشینم نداشتیم من گواهی نامه گرفتم.

موفق باشی

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
الان نمی‌دونم چطور پس انداز مخفی کنم حتی بخوام انتقال بدم یک کارت دیگه توی تاریخچه بلو میمونه شما خو ...

من هروقت شوهرم به حسابم یه مبلغی میریزه ، مثلا میخوام برم خرید ، ۵۰۰ تومن میزنم به یه کارت دیگه ام ، بعد میرم خرید ، دفعه ی دیگه ۳۰۰ ، یه بار دیگه ۲۰۰ ، بستگی داره که چقدر میخوام خرید کنم ، بعد که جمع شد در حد یه تومن ، دو تومن ، یه وقت که مسیرم سمت طلافروشی باشه ، یه تکه طلا یا سکه ی پارسیان میخرم ، بعدم که میرم خونه ی بابام ، میبرم میدم برام نگه دارن ، من با آپ خرید میکنم ، تو تاریخچه اش میمونه ، شوهرم اهل چک کردن گوشی نیست

وای بچه ها 😁 چهل تومن رو ویپاد داشتیم داشت سکه جمع میکرد به شوهرم گفتم بیست تومنشو بده بذارم میلی طلا بخرم نوسان گیری کنم من خریدم یساعت بعدش گرمی صدتومن ریخت نوسان گیرِ اعظم🤣 هیچی دیگه گذاشتم بمونه کارش ندارم 🤪

خانم ها ماهیانه چقدر خرج خودتون میکنید می‌خوام حد اعتدال دستم بیاد من حدود شیصد میدم لیزر چهارصد بزا ...

بنظر منم خوبه

من۲۰۰ میرم لیزر،۵۰ تومن اصلاح و ابروچون کم مو هستم ماهی یبار میرم

هر شیش ماه تقریبا یه تومن حالا یا بیشتر یا کمتر لوازم مراقبتی پوست میرم که همون یکودویست درنظر بگیریم توی شیش ماه میشه ماهی۲۰۰ تومن

لباس زیرو اینام که من جینی میخرم بیشتر سالی یبار.لباس خونگی و بیرونی ام قانون خاصی ندارم نمیدونم چقدر خرج داره این قسمت ولی به قول شما اینام ماهیی ۳۰۰درنظر میگیرم که چندماه یبار جمع بشه.

میمونه لوازم ارایش که خیلی مصرفم کمه اونم همون ماهی ۲۰۰ درنظر بگیرم جمع میشه میتونم خریدامو پوشش بدم.پدیکورو مانیکور اینام ندارم،قبلا میرفتم پاکسازی صورت که الان تو خونه انجام میدم خودم.

شامپو ماسک مو اینام که موقع خریدای شوینده میخرم وحسابش جداست. ورزشم که گفتم خودم تو خونه یوگا کار میکنم.

بنظر منم همون یه تومن معقول برای یه خانم کم خرج

البته من رسیدگی به خود رو فقط تو اینا نمیبینم مثلا خرید یه گل طبیعی یا خرید یه مجسمه تزیینی خرید یه دست فنجان یا رفتن به کافه این چیزای کوچیک که دلمو خوش کنه حالمو خوب کنه درسته باکس اینچیزا جداست ولی یه جورایی رسیدگی به خودم محسوب میشه.یه موقع ببینم حالم بده یه چیزی میخرمو اینو میزارم پای رسبدگی به خودم😆

بنظر منم خوبهمن۲۰۰ میرم لیزر،۵۰ تومن اصلاح و ابروچون کم مو هستم ماهی یبار میرمهر شیش ماه تقریبا یه ت ...

لیزر چه خوب میدی

من هر جا قیمت میکنم یه تومن به بالا هست

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم ببخشید من نظر میدم من برای رانندگی اول با مربی مرد کلاس برداشتم هر روز کلی از تایمم میسوخت میر ...

منم مربی خانم برداشتم.یه خانم مستقل و قوی

که اصلا از خرابی ماشینش نمیترسید کلی بهم یاد داد باحوصله  جلسه اول بخاطر هول شدن رد شدم جلسه دوم قبول شدم.

ما تو شهرستانیم و این مربی سال بعدش رفتن تهران.الان تو تهران مربی هستش نمیدونم کدوم اموزشگاه

سلام عزیزم ممنون از پیشنهادات ولی من کلا همه کلاس هارو شرکت کردم از شنبه شروع میشه ولی کتاب همسرم هس ...

خواهش میکنم عزیزم...سوالات بیشتر از ۱۰۰۰تاسواله..تو گوگل هست عزیزم ..من الان ندارمشون پاک کردم ..بیشتردرباره تابلوها میزان سرعت و..

اصلا ترس نداره کلاساشو برو گوش بده معمولا هرچی تو ولاس بگن اونا مهم تره.خودشون سوالاتم میدن بخونید ی ...

عزیزم ممنون از تجربیات خوبت

انشاالله گواهینامه مو بگیرم بیام بگم شادی مو باهاتون تقسیم کنم

2810