2777
2789
ببخشید اسم اپلیکیشن چی ما هم نصب کنیم

اكالا گلم قرمزو سفيد رنگه

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
نمیخوام قضاوت کنم ولی وام فرزند اوری برای همه یکیهسیستمیه امکان تقلب توش نیستاونم ۶۰۰تومن مگه میشه؟؟ ...

نمیدونم والا من 

چقدر ذوق کردم گفتم 

حتما به منم ۲۰۰تومن میدن 

ماشینمون رو عوض میکنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها اول از همه روز پرستار رو به خودم و به پرستارای تاپیک تبریک میگم بعدم اینکه من این روزا خیلی تو بدو بدو هستم از یه طرف تو کارم ترفیع گرفتم و مسئول بخش شدم و از طرف دیگه درگیر فروش محصول شوهرم هستیم ولی خب اومدم مثل میگ میگ  گزارش بدم ولی برم سرکار

🩷خب من از پس انداز مخفیم۲و نیم میلیون داشتم۱۲ونیم بیمارستان بهم پاداش داد و۳تومن هدیه روز پرستار و۱۰تومن هم شوهرم بهم داد سود فروش محصولش به همکارام ۲تومن هم شوهرم هدیه روز پرستار داد جمعا شد ۳۰تومن که امروز قراره برم و یه پلاک خوشکل بخرم بندازم گردنم و حالشو ببرم و مزد روزای سختمو بگیرم

🩷دوتا مهمونی پشت سر گذاشتم که سعی کردم با کمترین خرج باشه و آبرومندانه که یه شبش فقط یه دوغ گرفتیم

🩷روز سه شنبه تعطیل بودم با همسرم رفتیم خرید وسایل خونه چون ما این تایم درآمد زیاده خرید عمده میکنم تا عید تامیل باشیم گوشت چرخ کرده مخلوط گاو و گوسفند دوکیلو گرفتم کیلویی۴۵۰ و خیلی خریدای دیگه که۴تومن شد ولی خب تا عید تامینیم

🩷یه خرج ناگهانی پیش اومد کا کنترلش کردم و خدارو شکر باا ماشین همسر انجامش دادیم و هزینش صفر شد و بجاش یه باک بنزین زدم واسه شوهرم که زحمت کشید و انجامش داد

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

عزیزم ممنون از راهنماییات ❤️❤️❤️ ب منم انگیزه بده رفتم کلاس رانندگی ثبت نام کردم کلاسام از شنبه شروع ...

سلام .

بسلامتی عزیزم انشالله که موفق میشی..

فقط یه چیزی ..الان دیگه کسی کتاب آیین نامه رونمیخونه سوالات امتحان آیین نامه توگوگل پره...

من خودم اصلا کلاسهای آیین نامه روشرکت نکردم وبه همین دلیل حدود۴۰۰ازشهریه کم شد...فقط دخترخواهرشوهرم چون ندماه قبل من ثبت نام کرده بودوامتحان داده بود نمونه سوالاتشوداشت برام فرستاد هموناروخوندم ودفعه اول بدون غلت قبول شدم...

شماهم اگرمیتونی همینکاروانجاپبده..

عزیزم شماخیاط حرفه ای هستی یامثل من تازه شروع کردی؟توامضاتون نوشته بودیدمتوجه شدم

چند ماهی هست شروع کردم عزیزم .

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
😂😂😂😂ماشاالله سنه باجی قز دا یا نمنه خرج نکن دا ....مگه هدف نداری آخه ؟فردا دوستام ناهار دعوت کرد ...

نه بابا چرا حرف ندارم .

قیز اون خونه نصفه کاره هست 38تومن پکیجش رو گرفتیم .دیگه خودت حساب کن شیرآلات وکمد و کابینت میخواد ما صفریم 

معصومه پارسال که قسط گذاشته بودیم نفر اول در اومدیم 150 یکم هم خودمون گذاشتیم 5تا سکه تمام خریدم هر عدد35 هنوز قسطه تموم نشده دو نفر مونده هر کدوم رو 46تومن فروختیم دادیم پول خونه که 400دادیم 200هم قراره بدیم تهویل واینها

اینم حدف یه تومن میخواد خونه کامل بشه هیچی نداریم البته خدا خودش می‌رسونه نمیمونیم انشالله 

از این طرف هم وسایل خونه میخوا د کامل 

یکم سکه و طلا جمع کردم حالا دلم نمیاد بفروشم بدم وسایل خونه 

از یه طرفی هم خیلی دلم میخواد زود سرو سامان بگیرم 

اینجا حالا نشستیم ولی دیگه بچه ها هم هی میگن کی تموم میشه .

اینا هم واسه خودشون نقشه ها میکشن تخت عوض میکنم واینه قدی میخرن ایناااا🤭😂😂😂

منظور کلا حرف هستم ولی از خرج کردن هم دست بر نمی دارم .

معصومه نه اینکه بریز بپاش کنم هااا ولی نمیخریدم هم میگذشت ولی خیلی هیجان زده میشم یه چیزی به فکرم میفته باید بخرم دیگه نخرم بیقرار میشم 😓

خانم ها ماهیانه چقدر خرج خودتون میکنید می‌خوام حد اعتدال دستم بیاد من حدود شیصد میدم لیزر چهارصد بزا ...

عزیزم من خرج روتین ماهم 

۶٠٠ ناخن

٧٠٠ مژه

٢ میلیون تراپیست

٢ میلیون ویتامین و مولتی‌ویتامین

١ تومن کتاب 

اینارو هر ماه دارم کلا مثل یک قسط بهش نگاه میکنم و کنار میذارم که نخوام کم بیارم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810