2777
2789

سلام دوستان . من دوروز پیش اپلیکیشن تارا برای خودم و شوهرم نصب کردم و یک کشف بزززززرگ !! میزان اعتباری که بهت میده رابطه مستقیم با تعداد افراد تحت تکفل داره !!! من برا حقوق شوهرم زدم ۱۵ تا ۲۰ میلیون تعداد افراد تحت تکفل ۳ نفر . اعتبار داد ۵۰۰ هزار تومن  بعد برا خودم حقوق زدم ۵ تا ۱۰ میلیون تعداد افراد تحت تکفل صفر ، بهم اعتبار داد ۱ میلیون تومن . خواستم بگم تعداد بچه هاتون رو نزنید،، عکس شناسنامه ک نمیخاد!  

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

عزیزم من خرج روتین ماهم ۶٠٠ ناخن٧٠٠ مژه٢ میلیون تراپیست٢ میلیون ویتامین و مولتی‌ویتامین١ تومن کتاب ا ...

عزیزم میتونی از تراپیستتون یکم واسم بگی ؟ هر جلسه چقدر میدی ؟ تا کی باید ادامه بدی ؟ نتیجه ای که داشته واستون ؟

من چند بار و هربار چند جلسه  رفتم ولی احساس میکنم نتیجه نگرفتم و رها میکردم والان باز احساس نیاز دارم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شروع کن یک کار انجام بده اگر موفق نشدی برو سمت کار دیگه ای

اره باید یه کار شروع کنم من همش فکر میکنم پول دراوردن سخته ....

اصلا روم نمیشه از کسی پول بگیرم ....

۱۰ سال پیش کلاسای ارایشگری رفتم میکاپ کار میکردم انقدر واسه اطرافیان مجانی کار انجام دادم کلا زده شدم ....

قبلش میگفتن پولی که میخوایم بدیم بیرون میدیم به تو ولی بعدش ...

بی انصافا نمیومدن بگن این همه زحمت میکشی یه جبران کوچیک کنن...

الان چند سال واسه خودم خیاطی میکنم هر کی به شوخی و جدی گفت واسه منم میدوزی گفتم نه ...

تازه تو هر کاری کلی هزینه میکنم ولی اخرش هیچ که هیچ ....

ریحانه بانو عزیز دل خواهر حالا نفهمیدیم شما قوی هستی یا تنبل ؟خط اول نوشتی من تنبلم 😀خط آخر نوشتی ق ...

ممنونم معصومه جون از وقتی که گذاشتی ...

قوی بودنم واسه اینه که میدونم تو سختی ها کم نمیارم ولی واسه شروعش تنبلم ...

یعنی نمیدونم برم دنبال بگردم ببینم چه کاری دوست دارم انجام بدم ...

استارت اولش واسم سخته همش میگم نکنه اشتباه کنم نکنه نکنه زیاد دارم ....

خوب ماهی یدونه کیک برای اون بچه ها درست کنی شکر ها اضافه نمیاد.یه شیرینی یا حلوایی چیزه دیگه ای.

کیک خیلی کم پیش میاد درست کنم براشون پنکیک درست میکنم اونم به جای شکر شیره انگور و عسل اضافه میکنم حلوا هم هیچ کدوم دوس نداریم 

از تنبلیم نیست که درست نمیکنم  عزیزم شکر مضره وتا جایی بتونم به بچه هام نمی‌دم 

من جای کیک رو  با انواع میوه ومغزیجات براشون پر کردم که سالم باشن 

اون بچه ها هم لفظ خوبی نیست من ۵۰کیلو شکر برام عجیب بود از ایشون سوال پرسیدم ایشون هم کاربر محترمیه خیلی راحت وبا حوصله جواب داد و گزنه من خودمم بلدم شکر بریزم تو کیک وشربت بدم بچه هام😊

عزیزم برای کلاست قرار داد تنظیم کن شرایط و هزینه کلاس رو ذکر کن اینجوری دیگه نمی تونن اظهار بی اطلاع ...

خیلی کار نرمالی نیست 

چون بعضی از بچه ها یک جلسه دو جلسه کلاس میخوان 

نمیشه اینکارو کرد 

بهترین کار همین که همیشه قبل از برگزاری کلاس شهریه رو بگیرم 

اینم برای دخترم خریدم متری ۶۰ هزار تومان۱۰۰ تومن پول پارچه دادم۲ دست لباس بهم داداین جلیقه شلوار برا ...

من یکم خیاطی بلدم ولی نصفه ولش کرده بودم 

از وقتی عکس بالکنتو که اتاق کار کردی گذاشتی مصمم شدم ادامه بدم...عاشق خیاطیم و دلم میخواد ساعتها بشینم تو اتاق کارم یه اهنگ پخش کنم و لباسای قشنگ قشنگ خلق کنم

کاش و کاش به حرف اطرافیانم که میخواستن دلسردم کنن توجه نمیکردم ...بهم ثابت شده که اشنا در نقش یه ادم مهربون از در نصیحت وارد میشه که از هدفت دورت کنه

دو بار دو هدف خیلی بزرگ داشتم نصف راه با حیله های جورواجور منو منصرف کردن و بعد خودشون با کمال پرویی راه و هدف منو پیش گرفتن ...و چقد سادگی کردم

به این ادما هیچ وقت اعتماد نکنید

از هدفاتون از انگیزهاتون هیچ وقت پیش اشنا نگید

اینجا ما همه غریبه اییم

ببینید چطور هی تو تاپیک داریم همو تشویق میکنیم به تلاش

به پافشاری رو هدفامون 

امید و انرژی مثبت  میدیم به هم

اما امان از فامیل و اشنا که موفقیتمون خار تو چشمشونه

#ساده-نباشید‍ 

سلام خونما یبار طولانی تایپ کردم پاک شدمن تو روزای بدون خرج نمیتونم شرکت کنم،چون من اکثر روزا بدون خ ...

یوگا عالیه منم یوگا کار میکردم یه مدت ول کردم حس میکنم عضله‌هام تحلیل رفته

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
اره باید یه کار شروع کنم من همش فکر میکنم پول دراوردن سخته ....اصلا روم نمیشه از کسی پول بگیرم ....۱ ...

منم مثل شما بودم ولی گفتم من زحمت بکشم یکی مفت مفت بخوره یکی آب روش قشنگ میگم میشه این قیمت اول شماره کارت میدم بیشتر هزینه میگیرم بعد مابقی میگیرم

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
من یکم خیاطی بلدم ولی نصفه ولش کرده بودم از وقتی عکس بالکنتو که اتاق کار کردی گذاشتی مصمم شدم ادامه ...

آفرین من موقعی که شروع کردم فامیل حمایتم نکرد فقط یکی دخترخالم پشتم بود و می‌گفت تو میتونی و ازم میخرید. من همسرم همش میگه کی میاد از تو کیک لواشکی می‌خره و.... ولی الان میگه واقعا اینا تو زدی 😅

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
عزیزم ممنون از راهنماییات ❤️❤️❤️ ب منم انگیزه بده رفتم کلاس رانندگی ثبت نام کردم کلاسام از شنبه شروع ...

عزیزم هیچ سختیی نداره مثل دوچرخه سواری یه کار ناخودآگاهی هست

یک هفته بشینی پشت ماشین راحت راه میوفتی

فقط اگه ماشین رو خاموش کردی یا مثلا میخواستی سربالا بری اولش نتونستی اصلا به بوق و حرف مفت راننده های مرد توجه نکن اینا کلا زن‌ستیزن

من به جرات بهت میگم بدترین راننده‌ها مردها هستند چون بی‌توجه‌ان

از جاهای خلوت شروع کن

اگه برای اتوبان ترس داری آخر شب که خلوته برو باز اگه حس ترس داشتی چند جلسه با مربی بشین

بچها من وام بچه اول ثبت نام کردم نوبت گذشت رفتم بانکگفتن اصلا بچه اول وام نمیدیم خیلی ناراحت شدم نمی ...

بله عزیزم میشه...

شما دوباره برو سایت ثابت نام کن

اون مرتیکه بانکیه دروغ گفته ک وام نده

من یدونه بچه دارم و گرفتم

قشنگ ثبت نام کن اسمت در اومد زنگ بزن بانک بپرس ک شرایطش چطوریع

چون خیلیا اذیت میکنن..

ک وام ندن

اما کوتاه نیا من ۶_۷تا بانک عوض کردم تا وام گرفتم

عزیزم میتونی از تراپیستتون یکم واسم بگی ؟ هر جلسه چقدر میدی ؟ تا کی باید ادامه بدی ؟ نتیجه ای که داش ...

عزیزم من دو سال پیش مادرم رو از دست دادم ۶ ماه آخر زندگیش شبانه روزی بیمارستان کنارش بودم ماه آخر دیگه میدونستم مادرم از این دنیا می‌ره و یجورایی مجبور بودم کمک کنم نترسه

اصلا نمیتونم بگم چه روزهای بدی و چه خاطره‌های دردناکی ازین روزها دارم 

بعد فوت مادرم بطور کامل فروپاشی عصبی داشتم نابود شدم یکسال پیش از شدت حال پیش دیگه رفتم دکتر چون اصلا نمیتونستم زندگی کنم

دو تا تراپیست عوض کردم چون نتونستم ارتباط بگیرم تا با دکتر الانم آشنا شدم فوق‌العاده راضیم الان یکسال هست که مرتب ماهی دو جلسه پیشش میرم

دکتر من برای ۴۵ دقیقه ٩٠٠ تومن میگیره 

اما هم ویزیت کمتر داریم و هم ویزیت بیشتر مهمترین نکته اینکه بتونی ارتباط برقرار بکنی اصلا نترس اگه خوشت نیومد دکترت رو عوض کن

2810