2777
2789
سلام عزیزم من به وسیب رنده میکنم بد داخل سینی میریزم روی بخاری مزارم قشنگ خشک میشه بد روی گازی تفتم ...

ممنون عزیزم چه عالی 

حتما انجام میدم 

خودم تصمیم داشتم ب زودی میوه خشک کنم برای شب یلدا البته اگه پسر کوچولوم‌بذاره ناخنک نزنه😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه بالاخره رسیدم به صفحه آخر گزارش این هفته من از شنبه تا دیروز هر بعد از ظهر شاگرد داشتم ی ...

عزیزم برای کلاست قرار داد تنظیم کن 

شرایط و هزینه کلاس رو ذکر کن 

اینجوری دیگه نمی تونن اظهار بی اطلاعی بکنن 

فایل pdf می تونی بفرستی تو خونه مطالعه کنند 

امضا کنن قبل کلاس برات بفرستن+ شهریه 

سلام دوستان خوبینبه راهنمایی تون سخت نیازمندممعصومه جون لطفا تگ کنید پایین پیامم ببینه🙏🏻🧡من صرفه ...

سلام عزیزم وقتت بخیر فداتشم 🌹

عزیزم صرفه جویی و پس انداز هات رو با سیاست و ریز ریز انجام بده طوری که همسرت نفهمه داری صرفه جویی میکنی مرد ها قدردان نیستن خودتم شنیدی که بهتون گفتن میخاستی اینکارو نکنی کل پول رو دستت بگیر و اعتمادشو جلب کن👌🏻

اول تلاش کن با سیاست و محبت پول رو بسپره دستت بعدش دیدی چواب نداد بقول معصومه جون یا به زاری یا به زوری 😁

وقتی پول رو سپرد دستت هرینه های ماهانه ات رو درصد بندی کن و مقدار کمی رو دونفره و بیشترش رو مخفی پس انداز کن یعنی جوری نباشه که همسرت شک کنه ریز ریز وقتی میری خرید همون دقیقه از خریدای غیرضروری پیشگیری کردی پولو بزن به حسابی که توش پس انداز مخفی داری وقتی دیدی واقعا نیاز داره برای پیشرفت بیشتر مثل خونه ماشین یاطلا اگه میدونی جنبشو داره رو کن بگو عزیزم پولهای خودت گذاشته بودم برای روز مبادا اگه میدونی که نداره بگو از مادرم قرض میکنم بعدش بهش پس بدیم.

از پس اندازای مخفی خودتم سکه پارسیان بگیر بعدش که گرم مورد نظری شد تبدیل کن به یه تیکه طلا👌🏻

به خودت هم برس عزیزم هرماه پول تو باکس بزار برای رسیدگی ب خودت از خودت نزن ب هیچ عنوان چون بعدها هیچ تشکری نمیشه بخاطر اینکه به خودت نرسیدی ، ماشاالله خودت عاقل و بالغی عزیزم میگیری که چی میگم 

کارت بلو بگیر خیلی عالیه هم برای پس انداز هم امور مالی و مدیریت پول هات🌼

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
2805
❤️سلام عزیزم برای خرید طلا هیچوقت دیر نیست.(بلندمدت) تو زندگی پراز فراز ونشیب من و پدر بی مسئولیتی ک ...

عزیزم چه عالی عمه طلاهات مبارکت باشه انشاالله تندتند پشتش بیاد واست شما خیلی جلویی عزیزم من از وقتی با این تاپیک آشنا شدم سه چهار ماه ،،، ۷۴۰سوت طلا خریدم با ۵۰سوت طلا از میلی ،، آفرین ب شما خیلی جلویی 

من که خیلی کم خریدم بازم امیدوارم بتونم بخرم 

چون خانه دارم مجرد بودم شاغل بودم ولی الان نه همسرم بهم اجازه کار میده و پولی هم که میده میگه چیکار کردی

همه مشکلی دارند تو زندگیمون به نحوی 

اما امیدمون ب خداست انشاالله جور میشه.

❤️سلام عزیزم برای خرید طلا هیچوقت دیر نیست.(بلندمدت) تو زندگی پراز فراز ونشیب من و پدر بی مسئولیتی ک ...

ممنونم عزیزدلم بابت توضیحاتت 

امیدوارم همیشه موفق باشی عزیزم 

راستش من تو شهر غریب دانشجو ام نمی‌دونم کجا میتونم طلا بگیرم میترسم گولم بزنن بخاطر همین به تازگی شروع کردم با پس اندازم توی سایت میلی طلا خریدم آخه چاره ای ندارم نه میتونم حضوری طلا بخرم نه میتونم پولمو تو کارتم همینطوری نگه دارم دیگه دلو زدم به دریا و اینترنتی خریدم 

یه مقدارشو فروختم و پول به حسابم اومد بخاطر همین اطمینان کردم بهش بنظر شما درسته؟

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑

سلام شبتون به شادی 

منم تو این هفته ۳ روز تونستم بدون خرج باشم و خیلی خوشحالم ....

خانوما فسنجون پختم اقتصادی با اینکه گردو زیاد دارم اما بخاطر خاصیت کنجد و مغز تخمه افتابگردان باهاش چرخ کردم طعمش هیچ فرقی با بقیه فسنجونام نکرد و خیلی خوشمزه بود .‌..

خوراکی مدرسه بچه هارم از خونه دادم یه روز ناگت سرخ کردم، روز بعد کیک خونگی  واسه زنگ بعدشم هر روز میوه گذاشتم ..‌.

خیلی حس خوبی بود که دائم دنبال جایگزین کردن بودم و اول سراغ خرید نرفتم اینجوری بچه هام عادت میکنن همش دنبال خرید نباشن ...‌

یه کار خیلی بدم کردم اینکه خیلی وقت بود پول میزاشتم مخفیانه تو ویپاد تا وام ۵۰ تومنیش بگیرم که امروز بالاخره وامم فعال شد امروز پول همسرم تو کارتم بود قرار شد بریزم تو صندوق بورسیم تا واسم صندوق طلا بخره جوگیر شدم گفتم من انقدرم وام گرفتم اونم میریزم بحسابم البته همش میره تو حساب صندوق خودم و قسطش میندازم گردن همسر جان ولی بازم خیلی حس بدی دارم . 

خانوما من خیلی تنبلم دلم میخواد خودم درامد داشته باشم ....

بچه ها دارن بزرگ میشن کوچیکه رو میزارمش مهد ...

همسرم حمایتم میکنه ...

یعنی کاملا شرایط پول دراوردن دارم اما خیلی کارامو جدی نمیگیرم ...

میتونم کارمند بشم یا برم دنبال کارهای نیمه وقت ...

کارهای هنری یاد بگیرم ازش پول دربیارم اما انگار اعتماد به نفسش ندارم ...

این خیلی مهمه واسه استارت زدن .‌‌‌..

تو کارم جدی وارد نمیشم ...

خیلی خسته ام دلم کلی پیشرفت میخواد کلی پول میخواد اما همش دارم درجا میزنم ...

خیلی هم قویم میدونم که میتونم ولی انگاری استارتش نمیخوره ...

چیکار کنم به نظر تون ؟ 

خیارشور کلان باید خوش نمک باشه عزیزم من خودم داخل بطری نوشابه میزارم ۲۰ تا دونه برای کل سال من کافی ...

من الان ۸ کیلو دقیقا خیار دارم

میشه طرز تهیه یه خیار شور خوش طعم رو تو تاپیک اشپزی بگی

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
معصومه ببین وقتی من میگم دیگه کم خرج میشم اون روز جدی هااا از هر روز بیشتر خرج میکنم دیروز عصر رفتم ...

😂😂😂😂

ماشاالله سنه باجی 

قز دا یا نمنه 

خرج نکن دا ....مگه هدف نداری آخه ؟

فردا دوستام ناهار دعوت کردند ...از الان دارم فکر میکنم 

که چی ببرم که خرجم نزنه بالا و آبرو مند برم 

اول میگفتم یه جعبه شیرینی بگیرم 

بعدش یکم که فکر کردم گفتم مایحتاج کیک رو دارم 

یه دونه کیک درست کنم ببرم 

یه دونه شیر می‌خوام فقط 

اگه باجی به خرج کردن باشه من الان با بیست ملیون برم 

بیست ملیون هم کم میارم 🤭😂والله بخدا