2777
2789
بچها من اگه بعد ب مدت لباس نخرم مثلا دو ماهاحساس میکنم سالهاست هیچی نخریدم احساس خوبی ندارمکلی شلوا ...

سلام دوست عزیز

اگه خیلی داری واقعا دیگه نخر  عزیزم 

همین ها رو داری خوب مراقبت کن 

منم لباس زیاد دارم  یه سری ها رو چند وقت نمیپوشم   بعد یه مدت دوباره میپوشم اینجوری هم تنوع میشه هم بهم میگم عه جدید خریدی  خخخخخخ

و اینکه سعی کن یه روز همه رو بیاری وسط    ببینی کدوم با کدوم یه ست میشه   شال این با کت اون  با شلوار  اون یکی   با پالتو اون یکی 

و اینکه یه نکته ای  سعی کنین سه وقتایی  لباس  دورو بخرین

من خودم دو تا بارونی  داریم  دو رو هستن   انگاری 4 تا خریدم  خیلیییی هم قشنگن و جنس خوب و قیمت مناسب هم خریدم 

من عاااااااااااشق خودم هستم  

سلام به همه عزیزان ، میشه لطفا اگر ایده ای دارید منو راهنمایی کنید ؟من حدود ۳۰۰ گرم طلا دارم ، خیییل ...

سلام دوست عزیزم

به نظرم ملک  ملک ملک   

بالاخره یه مبلغی هم جور کن وامی چیزی  مانده اش هم میتونی بدی رهن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست عزیزمبه نظرم ملک ملک ملک بالاخره یه مبلغی هم جور کن وامی چیزی مانده اش هم میتونی بدی ر ...

سلام عزیزم میشه لطف کنید سوال من صفحه ۲۴۸۲ هستش جواب بدیدممنونم

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
ممنونم مهربونم همچنین انشالله برای شما هم بهترین ها اتفاق بیوفته😘😘😘عزیزم چطور میتونم افتتاح حساب ...

ممنونم عزیزم تو گوگل سرچ کنید افتتاح حساب بانک رسالت برنامه ای کاپ رو دانلود کنید بعد همه مراحل رو به ترتیب خودش نوشته بعد از اینکه انجام دادید کارتتون اومد اینجا بپرسید تا بگم بهت عزیزم چطور اعتبارسنجی کنید

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
کافی نتی میفروشه امتیازشومگه خودبانک میفروشن؟

الان شده بازار کار فروش امتیاز رسالت

یه سری هم تو تهران دفتر زدند دارند میفروشند باید بگردید جای مطمئن پیدا کنید واسه خرید

من همکارم از خود بانک رفت خرید 

روزی که می خوایید برید خرید صبحانه رو مفصل بخورید مثل عدسی تخم مرغ و غیرهاسنک هیجان انگیز درست کنید ...

مرسی عزیزم اتفاقا لوبیا خیس کردم خوراک لوبیا چیتی درست کنم صبحانه 

پنیر و خیار گوجه و کره و مربا هم میارم

انشالله بتونم با کمترین هزینه جمعش کنم استرس دارم چون یکشنبه باید 24 میلیون بدیم به یک نفر نباید به اون دست بزنم اصلا

یه مشورت میخوام من این اول این ماه با اعتبار تارا دوتا سکه گرفتم.اول آذر و دی باید قسط بدم حالا اگر ...

عزیزم از کدوم سایت سفارش دادی؟

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
سلام عزیز دلم ❤️خدا بد نده فدات شم ♥️باریکلا بهت خوب مدیریت کردیحتما پول سیو شده ات رو بذار کنارو ام ...

سلام معصومه جان 

واااای عزیزززززم

ماشا ء الله بهش

الحق دختر معصومه هستی   

چقد جالب که عروسی و بچه دار شدن و حتی کارشون یکی بودهبنظرم دلیلی نداشت به همه اعلام کنه طلا میخره

اره خیلی شباهت داشتند از این نظرا به هر حال دوست داشته بقیه هم پیشرفت داشته باشند ادم خیرخواهی هست خیلی حتی یه کاری هم به فامیل شوهرش که ماها باشیم یاد داد و خیلی باب شد

اینکه همیشه وقتی میرفت دورهمی یا عیادت مریض با توجه به دوری یا نزدیک بودنشون اینجوری کادو دستش میبرد

هیچوقت شیرینی و شکلات نمیبرد میگفت تو لحظه خورده میشه

مثلا عصر نشینی میومدن خونه مامان من اوئن موقع ها خیلی مد بود رفت و امد

5 تا دونه تاید میاورد یا مثلا دو تا مایع ظرفشویی یا دو بسته صابون لوکس

یا عیادت مریض میرفت باز میگم هزینه هاشو کنترل میکرد با توجه به اینکه براش چی میبرن و چقدر میبرن

مثلا یک کیلو ماهیچه میبرد یا 5 تا دونه رون مرغ،یا مثلا یه بسته بلدرچین

همیشه هم میگفت که چیزی ببرید طرف تا یک ماه استفاده کنه

چه کاریه شکلات ببرید 10 تا دونه توش داره

البته این هم بگم چون کلا خیلی خانم شیک و با کلاسی هست بد نبود یه جا بری ریکا ببری همه مسخره میکنن ادمو 

ولی بین ماها جا افتاده دیگه

خانم های عزیز چقدر همگی تون دوست دارم ماچ به همتون که از همگی تون تشکر میکنم بابت مطالب آموزنده‌ای ک ...

سلام دوست عزیز

خب بستگی داره که ماشین دارین یا ندارین    اینکه خونه دارین یا نه 

ولی در کل که اصلاااااا پولشو نگه دار  به قول معصومه جان زود تبدیل کن 

عزیر بانک رسالت که حضوری نیست کجا باید بریم برای خرید امتیاز

حضوری نیست ولی یک سری ستادها داره مثلا تو تهران خیابان آزادی داره

طرشت هم داره

من خودم نخریدم امتیاز فقط دیدم دور و بری هام اینکار رو میکنند

و دفاتر فروش هم که دائما دارن تو تهران تراکت توزیع میکنند باید دیده باشید دیگه قطعا

چقدر قشنگمنم تصمیم دارم هر سال تولد خواهرزاده‌ام به اندازه عدد سنش برای گرم بخرم فردا دو ساله میشه م ...

ای جانم خدا انشالله واسه هم حفظتون کنه خیلی هم عالی

دوستان  گلم   دو تا تجربه بگم و برم دیگه 

عزیزان من جنس دندونام خیلی بده متاسفانه هم اینکه زود خراب میشن چون آهکی  هستن    هم زود زرد میشه

کلا یه هزینه دارم براشون مرتب  انجام میدم

دو تا مورد  یکی اینکه حتماااا نخ دندون بکشین  مسواک به تنهایی جواب نمیده  

و دووم اینکه من پارسال رفتم پیش دندون پزشکم که برای زردی دندون هام چیکار کنم   یه کاری  گفت  که الان اسمش یادم نیست   هزینه اش  هر دندونی 700 هزار تومن   اونم نه خیلی سفید بشه از این بهتر میشه   و خب به جنس دندونم هم آسیب میزنه و حساس ترش میکنه

دیگه من گفتم بی خیال بابا   چه خبره آخرش هم حساس بشن 

دیگه اومدم توهمین نی نی سایت سرچ کردم زیااااااد  و خدا خیری بده به دوستی که تجربه اش گفت

استفاده از زرد چوبه

یه مقداری زرد چوبه با یه کوچولو نمک تو یه ظرف قاطی کردم تو کمدم آماده است

هر موقع میخوام مسواک بزنم اول یه کمی روغن نارگیل میزنم به مسواکم  بعد فرو میکنم تو زردچوبه ها و مسواک میزنم

اینقدرررررررررر خوب شده خدا میدونه  یه مدت مرتب بزنین  نتیجه اش رو براحتی میبین

و دیگه هر از گاهی  اونم برای بهداشت دهان از مسواک و خمیردندان استفاده می کنم 

کلا نی نی سایت برای هر چیزی زیاد سرچ میکنم

هیچ چیزی جای تجربه رو نمی گیره 

موفق باشید و برقرار عزیزااااااان 

2810