2777
2789
اون موقع ها یادمه زن داییم اینها اصلا محلش نمیزاشتن رفتارهای زشت باهاش داشتند و میگفتند پسرمون رو تس ...

واقعاً عروس پایین هم زره فولادی ب تن داشته اگر کسی دیگه بود جلو تمسخر و کم‌محلی و رفتار قوم شوهر نمیتونست دووم بیاره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعاً عروس پایین هم زره فولادی ب تن داشته اگر کسی دیگه بود جلو تمسخر و کم‌محلی و رفتار قوم شوهر نمی ...

ایشون خودش از خونواده خیلی اصیل و درست حسابی هست

پدر و مادرش هم تحصیلکرده بودند 

اما بسیار افتاده حال و خیلی متواضع هست

یه جورایی شده الگو همه جوونای فامیل

مخصوصا اینکه مدرسه ای که تدریس میکرده نصف بچه های فامیل شاگردش میشدن

در کل ادم تاثیرگذاری هست

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
سلام دوستان.تاپیک جدید مبارک😍پول قلک هفتگی گروه که دیروزشد۶۶۰تومن+۱۰۰که از کسی میخواستم امروز واسم ...

من نمیدونم از کجا بخرم یعنی هر طلا فروشی که بود بود نکته ساعت خرید خاصی هیچی نداره

نه عزیزم برنامه فروش طلا هست بدون کد معرف وارد شو پایینش الکی نوشته اگه کد نزنی نمیشه شما اگه کد معر ...

سلام عزیزم ببخشید میشه راهنمایی کنی در مورد میلی ؟

من نصب کردم چه جوری شماره کارت باید بدم بهش؟

دعام کنین خدا به دعای شما گوش میده
فدات شم عزیزی شماتا جایی که من میدونم مبلغ و نحوه قسط دادن فقط به اعتبارسنجیتون ربط داره حرف کافی نت ...

ممنونم مهربونم همچنین انشالله برای شما هم بهترین ها اتفاق بیوفته😘😘😘

عزیزم چطور میتونم افتتاح حساب و اعتبار سنجی کنم؟

سلام خانمهای خوشگل وپرانرژی 

بچه هامن یه تصمیم گرفتم ولی هنوزتردیددارم وممنون میشم شماهم نظرتون بگین که تصمیم درسته یانه 

من سال 98کل طلاهای خودموفروختم برای خریداولین خونمون بعدش خونه روپارسال فروختیم وارتقاش دادیم ماشینمونم براخونه فروختیم 

دوماه دیگه حدود200وام میگریم ماهم 200سپرده کرده بودیم 60تومنشم البته بازطلاهام بودن که براسپرده فروختمشون میخواستم اول باهاشون ماشین بگیریم الان میگم باهاشون طلابخرم 80گرمی میشه وخودمون به چالش بکشم تاشوهرم تاپاییزسال بعداحتمالابتونه وام برداره وماشین بخره 

اینم اضافه کنم هزینه سرویس مدرسه نداریم 

وهزینه اسنپم نداریم مرکزشهرهستیم 

شوهرم هم موتورزیرپاشه 

ماشین قبلی هم که داشتیم شوهرم بشدت رفیق بازشده 

بودودوستهاش که پسرعموهاشم بودن داشتن سمت اعتیادمیبردنش 😓وبعدم هروزخونه باباش میرفت برای انواع خدمت رسانی که پدرشوهرم سه تاپسردیگه دارم که کمک میلیاردی میکنه بهشون وبماهزارتومانم کمک نمیده 

چه دلیلی داره همه کارهاش گردن شوهرمن باشه 

منم یمدت قیدمسافرت میزنم ولی خوب پس اندازخوبی میشه برام چون خونم کوچیک وتاچندوقت دیگه احتیاج به تعویضش دارم واینجوری چندپله جلوترمیفتم 

فقط یه کم نگرانم که خیلی سخت باشه نظرتون چیه

سلام خانمهای خوشگل وپرانرژی بچه هامن یه تصمیم گرفتم ولی هنوزتردیددارم وممنون میشم شماهم نظرتون بگین ...

یجورایی میخوام تنبیه هم بشه بخاطراون دوران ک داشت دستی دستی خودشومعتادمیکردپسرعموی شوهرم خودش بسیاروضع مالی خوبی داره وازچندجادرامدداره 

همکارشوهرمه 

زمین کشاورزی داره 

وبایکی هم شریکه وبریزوبپاش زیادداره وهروزبه شوهرم زنگ میزدبیاکباب ماهی گذاشتم رواتیش خودت برسون 

بیانمیدونم چی بخربرام وباهرترفندی میکشیدش خونش 

الان باهم قهرن به دلایلی ولی مبترسم دوباره برگرده به اون دوران 

سلام عزیزم ببخشید میشه راهنمایی کنی در مورد میلی ؟من نصب کردم چه جوری شماره کارت باید بدم بهش؟

اونجایی که میخوای خرید بزنی،، یا کیف پولتو شارژ کنی شماره کارت میزنی واسه فروش هم شما ه شبا بزن 

شما باید بری اعتبار سنجی کنی حتی اگه حساب نداشته باشی بعد میری بانک رسالت طبق اعتبارت بهت امتیاز میف ...

کافی نتی میفروشه امتیازشو

مگه خودبانک میفروشن؟ 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
2810