2777
2789
بچه ها چجوری آخرین صفحه ای که از تاپیک خوندین رو ذخیره میکنین؟؟ من همیشه باید تو دفتر یادداشت کنم😖

سلام عزیزم من وقتی آخرین تایپ میخونم بالا سمت چپ سه نقطه میزنم نوشته افزودن به صفحه اصلی میزنم میاد توی صفحه گوشیم 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
سلام خانم ها من چند روز پیش یک پلاک خریدم ۹۸۰ سوت اون موقع طلا ۴۷۴۴ بود مرده ۱۲ درصد اجرت برداشته و ...

سلام عزیزم با این چیزی که شما گفتید در میاد 5606 هزار تومان شما میگید 5500 حسابتون کردن .یعنی اجرت ساخت 11 حسابتون کرده سود فروش‌ 6 حساب کرده واستون. 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک پیشنهاد دیگه برای دوستانی که دنبال شغل و کار هستندخود من دو تا شغل ثابت و سه تا شغل متغیر و فصلی ...

میتونم بپرسم چه شغلهایی؟ 

من بنظرم برای خانومایی ک مجردن پیشنهاد شما خوب باشه وگرن مادرها مثلا خودم همین یک شیفت ک میریم سرکار انقد خسته میشیم ک واقعا بچه ها گناه دارن ما عصرا هم درگیر باشیم. 

خود من ب تدریس خصوصی فکر کردم اما واقعا از وقت بچه هام باید بزنم

من دلبستگی به طلاهام ندارم و سر خرید ملک هر وقت لازم بوده خودم حساب کردمشون یه روز با خودم فکر میکر ...

منم ساعت رولکس بخر🫠🫠🫠

بذار توی بلک فرایدی سفارش بده تخفیف میخوره

اما حتما دقت کن مارک ساعت خوب و برند باشه اینجوری همیشه خریدار داره

ساعت برند مثل طلا قیمتش می‌ره بالا همیشه هم خواهان داره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
منم ساعت رولکس بخر🫠🫠🫠بذار توی بلک فرایدی سفارش بده تخفیف میخورهاما حتما دقت کن مارک ساعت خوب و بر ...

راستش لیلیثث جان من اصلا ساعت باز نیستم ،

کلا یه اپل واچ سری  se دارم ولی خوب یه کلاسیک به نظرم یه چیز خیلی لوکسه و تکمیل کننده استایل 👌 

چون اصلا سر رشته ای ندارم این ساعتی که دیدم از بهین کیش بود 

گفت گارانتی و ضمانت نامه اینا داره 

حالا ممنون میشم اگه اطلاعات دیگه ای داره بهم بگی 🥰😘

تا بلک فرایدی چیزی نمونده میتونم زنگ بزنم بپرسم که تخفیف بلک فرایدی که داره بیشتره یا تخفیف ژانویه اش که خودشون گفتن 

دوستان من یه سوال دارم، 

عزیزانی که در چالش روزهای بدون خرج هستید و میگید که چند روز بدون خرج بودید و از روش جایگزینی استفاده میکنید، خب ذخیره مواد غذایی خونه کم میشه دیگه، درسته؟

پس وقتی میخواهید خرید کنید باید دوباره علاوه بر مایحتاج قبلی که تموم شده بودن، اونهایی که جایگزین کرده بودید هم بخرید دیگه، پس در اصل خیلی تفاوت خاصی نباید داشته باشه، 

نمیدونم استنباطم درسته یا نه؟ 

لطفا مرا از این آشفتگی فکری نجات دهید🤔

یه مشورت میخوام من این اول این ماه با اعتبار تارا دوتا سکه گرفتم.اول آذر و دی باید قسط بدم حالا اگر بخوام زودتر پرداخت کنم که اعتبار دوتومنی فعال بشه میشه؟؟؟

اصن چیکار کنم که اعتبار دوتومنی باز بشه برام؟

برای همسرم هم بود که با اعتبار اون خوراک منزل گرفتیم حالا این ماه قسط هامون سبک تر هستش.میخوام زنجیر طلای مخفی بگیرم بنظرتون کار عاقلانه ای هست؟

بیام یک ملیون پرداخت کنم بعدش با دوتومن اعتبار و یک تومن پول یه زنجیر سه تومنی بگیرم.

در واقع دوتومن نقد دارم که بیرون نمیشه زنجیر خرید.مغزم جوابگو نیست دیگه واقعا🥲

شب بارونیتون بخیر بچه ها🌷

خب امروزم بدون خرج سپری شد ناهار آش رشته خوردم و شام رو مادرم زحمت کشید و رفتیم اونجا خوردیم.عصر بچم خواب بود و  هوا سرد داشتم وسوسه میشدم از سوپری نسکافه بخرم ولی چون نمیخواستم چالش خراب شه نخریدم و اومدم برای خودم اسپرسو درست کردم.

۱۰۰ تومن گذاشتم تو باکس پس اندازم و تا الان کل پس اندازم از روزای بدون خرج و تخفیفهایی که از خریدام گرفتم شد ۴۲۰.

شاد باشید❤

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
راستش لیلیثث جان من اصلا ساعت باز نیستم ،کلا یه اپل واچ سری se دارم ولی خوب یه کلاسیک به نظرم یه چی ...

عزیزم مارک ساعت چی بوده؟

٢٧ تومن رقم خوبیه بخواین هزینه کنین حیفه یچیز خوب نباشه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
من دلبستگی به طلاهام ندارم و سر خرید ملک هر وقت لازم بوده خودم حساب کردمشون یه روز با خودم فکر میکر ...

منم تو فکر خرید یه ساعت شیک کلاسیک برندم

بنظرم برای تکمیل یه استایل حتما واجبه

برند معتبری توی ایران پیدا میشه؟

چون تقلبی زیاده

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
من ۲۵ سال ساخت خریدم امسال😂😂😂😂برنامه ای هم برای فروشش ندارمپشتوانه است

مبارکت باشه

میدونین منظورم چیه اینکه قاحب اول و اخر نباشیم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
عزیزم ۱۵ سال ساخت که چیزی نیست،تو دیوار بگردی خونه های مسکن مهر ۲۰ سال ساخت میفروشن.تازه اونا زمین ن ...

حرفتون کاملا درسته ترسیدم صاحب اول اخر باشم

خودم خونه دارم شکر خدا امسال از پول رهن گذاشتیم روی خونه ان شاالله یکی دوسال دیگه رهن و اجاره میدیم

ممنون از نظرتون خیلی حالمو خوب کردین

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
بله گلم روهوا میان میخرنشیکی دوسال اینده اون وام ها سبکترمیشن به زیباسازی داخلش برسید کیف کنیدان شاا ...

ممنون عزیزم 

خوب شد اینجا درددل کردم حرفا امیدوارکننده بود 

2810