2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم چرا نخرن؟ همسایه ما آپارتمان 30 ساله رو فروخت خیالت جمع باشه ملک با هر شرایطی مشتری خاص خو ...

ممنون گلم گفتین ۳۰سال امیدوار شدم 

خیلی لطف کردین کامنت گذاشتین

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

سلااام دوستان

یه نکته ای راجع به خرید اینترنتی اقلام روزمره بگم ، این که با خرید اینترنتی شما وقت و انرژی کمتری صرف می کنید

صرفه جویی که فقط قسمت مالی نیس ، تکلیف زمان و انرژی و جون ما این وسط چی میشه؟

من به شخصه اکثر خریدام رو اینترنتی میکنم ، خیلی راضیم . مثلا اون روزی میخواستم پیتزا بپزم فقط قارچ نداشتم سریع از اوکالا سفارش دادم تا به کارای دیگم برسم قارج هم رسید.

شما حساب کنید فرضا من به خاطر این که مثلا قارچ رو ۱۰ هزار تومن ارزونتر می خریدم باید حاضر میشدم میرفتم بیرون که ۱۰ تومان از نظر ظاهری صرفه جویی کنم

ولی نشستم خونه کارم رو کردم ، انرژی و وقتم رو برای کار دیگه گذاشتم

برای یه سری کارها مثلا بخوای ترشی به فرض درست کنی ، باید زمان بزاری بخری و درست کنی ، میشه همون ترشی رو یه خورده پول بیشتر بدی از یه خانمی بخری که واسه امرار معاش ترشی میفروشه هم به اقتصاد اون کمک کردی هم خودت وقت بیشتری برای کارای دیگت داری و خودت هم خسته نکردی ( کار به مواردی ندارم که کلا علاقه دارن درست کنن یا خانه دارن و وقتشون بیشتر هست و .... )

به طور مثال یه خانم وکیلی رو یادمه اینجا پول به اشپز میداد واسشون غذا درست کنه ، از لحاظ ظاهری خب این خانم خودش غذا درست میکرد براش خیلی کمتر هزینه داش ، ولی عوض این که مثلا غذا درست کنه اون تایم و انرژی رو میزاشت سرکارش و بیشتر این حرفا پول در میاورد

کلا منظورم این که یه وقتایی لازم هست آدم چیز گرونتری بخره ولی خب زمان و انرژیش سیو میشه ، بهتر از اون ذخیره پول هست

من خیلی خوشحال بودم دل تو دلم نبود تااینکه اینجا سرچ کردم تاپیکای خرید آپارتمان قدیمی رو دیدم نظراتش ...

شما مگه نخریدین؟خب یکی هم عین خودتون با میزان بودجه ی خودتون ودنبال همچین کیسی میگرده ومیخره پس نگران نباش و خداروشکر کن که یه سقفی خریدی الهی پیشرفتای بیشتر🤲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ممنون گلم گفتین ۳۰سال امیدوار شدم خیلی لطف کردین کامنت گذاشتین

من ۲۵ سال ساخت خریدم امسال😂😂😂😂

برنامه ای هم برای فروشش ندارم

پشتوانه است 

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام عزیز دلم ❤️ دکتر جون خیلی عالی مدیریت کردی آفرین به تو که به حرفهای دوستان ارزش قایل هستی الکی ...

من خیلی چیزها از شما و دوستان یاد گرفتم .خدا صد برابر خیر و برکتشو تو زندگیت بیاره❤

پولا رو نقدی از عابر میگیرم میزارم تو یه باکس مخفی تو کمد.یکم بیشتر شد برم پارسیان بخرم آخر ماه

چالشو من فقط یکیشو دیدم،فکر کردم همون یه روز بود انگاری لابلای صفحات جا انداختم🤦‍♀️

راستی معصومه جون صفحات قبل پرسیدم انگار پیاما زیاد بود ندیدی

اسم خیریه که کمکشون میکردی رو بهم میگی.

نذری کردم براشون باید اداش کنم😍

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام از دیشب رو‌دلم غصه آوار شده لطفا کمکم کنینما کلا۸۰۰میلیون سرمایه داشتیم وام مسکن گرفتیم یک میلی ...

عزیزم ۱۵ سال ساخت که چیزی نیست،تو دیوار بگردی خونه های مسکن مهر ۲۰ سال ساخت میفروشن.تازه اونا زمین ندارن

شما که وام گرفتید یعنی سند عرصه و اعیان دارید،در بدترین حالت که ملکتون نباشه یه درصدی از کل زمین رو سهیم هستید

در ضمن اگر خودت خونه نداری که میری ساکن میشی چی بهتر از این دغدغه اجاره و جابجایی و پول پیش نداری،مطمئن باش تا ده سال دیگه چند برابر همین ۱ میلیاردی که وام گرفتی باید پیش و کرایه بدی

اگرم خونه داری بده رهن و اجاره با پولاش طلا بخر.

همیشه به این فکر کن چندین نفر تو اطرافیان خودت اقلا هستن که حسرت داشتن همون خونه شما رو دارن،انشالا بسلامتی استفادشو ببری🌷

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلااام دوستانیه نکته ای راجع به خرید اینترنتی اقلام روزمره بگم ، این که با خرید اینترنتی شما وقت و ا ...

موافقم ، زحمت زیادی هم باعث میشه بدن سریع فرسوده بشه من الان درگیر دیسک و زانودرد و گردن درد هستم 

این مدت کلی هزینه دوا دکتر دادم 

خانم ها به خاطر صرفه جویی، زیادی از جسمتون کار نکشید 

من خیلی تو زندگیم زحمت کشیدم الان دارم تاوانش رو میدم 

درست کردن کیک ، ترشی  و مربا تو خونه درسته از نظر مالی به نفعه ولی از اون مهم تر سلامتیتونه 

2810