2777
2789
سلام از دیشب رو‌دلم غصه آوار شده لطفا کمکم کنینما کلا۸۰۰میلیون سرمایه داشتیم وام مسکن گرفتیم یک میلی ...

عزیزم تا پنج سال دیگه ب خونه می‌رسی و خونه و محیط اطرافش پیشرفت می‌کنه 

نگران نباش 

فکر منفی ب خودت راه نده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تبریک عریزم بسیار زیباس و برازنده دستای گوگولیت من هم دیشب رفتم یه خانمی داشت طلاشو میفروخت به زنجی ...

قربونت برم عزیزم واسه شمام مبارک باشه 😍😍

وااای اومد فاکتور بنویسه منم داشتم جوگیر میشدم بگم به اسم خودم بنویسه ولی دیدم نه نمی ارزه😁 بابا پولشو اون داره میده بیشتر از منم ذوق داره هی میگفت بیایم النگو هم برداریم و...  

دیگه پشیمون شدم😜

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
خیلی مبارک باشه عزیزم 😍

قربونت عزیزم بیشتر و بهترش واسه شما😍

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
موافقم ، زحمت زیادی هم باعث میشه بدن سریع فرسوده بشه من الان درگیر دیسک و زانودرد و گردن درد هستم ای ...

سلام عزیزم

منم موافق کار کردن زیاد نیستم و مدتها چون شاغل بودم و انقدر اطرافیانم این طور بودن این ذهنیت رو داشتم چون شاغلم باید کار خونه نکنم و همه چیز رو آماده میخریدم ذرت،بادمجان سرخ شده،سبزی سرخ شده،کیک خونگی،ترشی.مربا،رب هر چیزی که فکرشو بکنی.غذایی که هوس میکردم همون لحظه میخریدم 

بعد یکبار سرزده رفتم خونه یکی از آشناها که ازش رب و... میخریدیم و به ظاهر خانم تمیزی بود.گوجه های له شده رو رب کرده بود بعد کف حیاط داده بود بچه هاش با دست چنگ میزدن گوجه هارو.جفتشونم مریض سرماخورده اصلا حالم بد شد

حالا ما خودمون رب درست کنیم از گوجه سالم استفاده میکنیم حداقل

یا همکارم از پشت پرده رستورانهای معروف و مغازه هایی که سبزی و ...  میفروشن میگه اصلا یه وضعیه.هر سریم اخطار میگیرن یا پلمپ میشن با دادن جریمه مجدد روز از نو...

یه خاطره هم بگم چند وقت قبل از یه رستوران بسیار معروف غذا خریدم از اسنپ فود،مغایرت داشت گفتم بیاید ببرید.گفت بزار بیرون تو یخچال نزار ما میایم.حدود ۲ ساعت گذشت دیدم نمیان گذاشتم تو یخچال و بعد ۴ ۵ ساعت اومدن بردن،غذایی که من باز کرده بودم حالا شایدم خورده باشم ازش بر فرض ۲ ساعتم بیرون بود بردن که حتما گرم کنن بدن نفر بعدی😑

دیگه سعی کردم خریدم از رستوران رو بسیار محدود کنم و بقیه چیزایی که لازم دارم خودم درست کنم.واقعا وقتیم نمیبره

سوای از پول و پس انداز،سلامتی و بهداشت هم باید در نظر بگیریم.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام خانماااامنم بالاخره امروز رفتم طلا خریدم چون واسه استفاده میخوام و فعلا نمیفروشم دیگه به قیمت ت ...

من این انگشتر رو خیلی دوست دارم

مبارک باشههه😍😍😍😍

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
میشه راجب وام رسالت یخورده توضیح بدین؟

سلام عزیزم بله حتما

اگر حساب نداری اول سرچ کنید افتتاح حساب همه مراحل هم توضیح داده بعد از طریق برنامه ای کاپ افتتاح حساب میکنید و تقریبا یک هفته زمان میبره تا از طرف خود بانک کارتو بهتون برسونن و احراز هویت بشید

تو این تایم میتونی از طریق مرات که همون داخل ای کاپ هست اعتبارسنجی بشید(خودش توضیح داده فیش حقوقی ،حکم بیمه یا گردش حساب و ...میخواد که اپلود میکنی) تقریبا 120 اینها هم برای اعتبارسنجی باید پرداخت کنی که یکسال اعتبار داره.

من مدارکمو بارگزاری کردم گفت میتونی تا 4600 ماهیانه قسط بدی(یعنی اعتبارسنجی تعیین کننده مبلغ قسط هست)

بعد دو راه داره یا اینکه با حسابت کار کنی اگر پول بمونه که عالیه مثلا 3 ماه یا بیشتر اگر هم نداری و نمیخوای پول بزاری میتونی امتیاز بخری از این شرکت تبلیغاتی ها که خیلی هم پر شده(من اصلا توصیه نمیکنم چون خیلی کلاهبرداری دارند توشون)

میتونی بری ستاد رسالت از خودشون هم کمک بخوای و امتیاز بخری

اما من چون به شدت نیاز مالی داشتم و شرایطم بد بود شوهرخواهرم امتیاز حسابشو زد واسه من خودش نمیخئواست وام بگیره که به من گفت با توجه به امتیازت و میزان پرداخت قسط میتونی 53 میلیون وام بگیری 12 ماهه بدون کارمزد

ضامن هم کسی که تو رسالت حساب داره سفته الکترونیکی رو واست امضا میکنه من 100 میلیون سفته دادم

از تو پیشخوان مجازی درخواست زدم یک روز بعد 53 اومد به حسابم ماه تقریبا ماهیانه 4400 باید پرداخت کنم

حالا دیگه خودم فقط دارم با رسالت کار میکنم حقوقم رو میزنم بهش امتیاز بگیرم

ماهیانه قرعه کشی هم دارم ماهی 50 میلیون میزنم به این کارت بعد میدم به صاحبش

که اون ور سال دوباره با فیش حقوقی جدید بتونم بگیرم

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
سلام عزیزممنم موافق کار کردن زیاد نیستم و مدتها چون شاغل بودم و انقدر اطرافیانم این طور بودن این ذهن ...

درراستای مزخرف بودن غذاهای بیرونی 

من اخرهفته گذشته سفر به اصفهان رفتم

از گرون ترین و شیک ترین رستوران هاش غذا خوردیم

از شنبه که برگشتم تهران اسیررر معده درد شدم

هم خودم،هم خانوادم

از کار افتادم

درد و زجر و تهوع،و،شب نخوابی و ::::

تا میتونین از محصولات خانگی استفاده،کنین

غذای رستوران روغن های خیلی خیلی بدی دارن که مصمومیت میاره خصوصا وقتی چندباری پشت سر،هم،مصرف کنیم😩😩😩

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

سلام دخترا منم این کارو خریدم ۴ درصد کلا ۷ گرم شد

امیدوارم خیلی بیشتر از اینو شماها بخرین و ما ذوقش رو کنیم 🤩🤩

امیدوار باشین و جا نزنین 

برا خودتون هدف چند ماهه هم بذارین خیلی خوبه 

منم کلا تمام طلاهام رو فروخته بودم فک نمیکردم دوباره بخرم

سلام از دیشب رو‌دلم غصه آوار شده لطفا کمکم کنینما کلا۸۰۰میلیون سرمایه داشتیم وام مسکن گرفتیم یک میلی ...

بله گلم روهوا میان میخرنش

یکی دوسال اینده اون وام ها سبکترمیشن به زیباسازی داخلش برسید کیف کنید

ان شاالله مبارکتون باشه صدای شادی وخنده بپیچه توخونتون

الهی ربی ومن لی غیرک💖
2810