2777
2789
بچه‌ها بودجه بندی رو منبا 2 تا ورودی متفاوت دادم ک بهتر متوجه تفاوت بشیممن ازش استفاده های زیادی دار ...

تیتانی یاد میدی چجوریه و نرم افزارش چیه؟

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄

سلام دوستان 

من بالاخره سکه رو که از آخر مهر قرار بود بخرم امشب گرفتم 

به قیمت ۵۳/۸۰۰.  البته تلفنی خریدم ۷ تومن براش بیعانه زدم 

بقیه شو فردا عصر میرم میدم و سکه مو میگیرم 

این پول چجوری کامل شد ؟؟. 

۲۳ تومن خرد خرد تو طلاسی خریده بودیم با وام های پشتوانه ویپاد 

۱۰ تومن دیشب از ویپاد وام پشتوانه گرفتم 

۷ تومن دست کسی داشتم که امروز عصر واریز کرد برام 

۹ تومن تو حساب داشتم 

و مابقی هم یک سکه ۱ گرمی پارسیان دارم که میدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات عزیزم حقیقتا همسرم چشم داشتی نداره اتفاقا گاهی میگه انقد دوست دارم بگم به مادرمینا زنم هواسش به ...

بزار بگه خب من انقدر خودم پیش خونوادش گفتم اونم عادت کرده میگه 😂😂

منم میگم اینارو که با خودش میگیرم به اسمش باشه ولی خودمم تنها میرم خرید واسه پس انداز میخرم اونارو به اسم خودم میگیرم دلم خوش باشه😁😁

حتما عزیزدلمممم اگه قابل باشم دعا میکنم😍🙏

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
آریانا جان بسلامتی بارداری؟تبریک میگم خانومی وای چه ذوقی کردم مبارک باشه عزیزم چن ماهته؟جنسیتش دخمله ...

چقدر خوشحالم میبینمت رد جانمممم😍😍

آره قشنگم باردارم تازه رفتم تو ماه هفتم🤗

تو دلیمم دختره🥰

قربون مهربونیت عزیزدلم🙏😍

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
منم سبزی قورمه و کوکو و آش رو با اینکه زحمت خیلی زیادی داره ولی خودم از صفر تا صد درست میکنم، اوایل ...

خیلی زحمت داره ولی بسیار کار خوبی میکنی🌷

من سرخ شده خریدم بخدا روغنش که میومد روی قرمه مثل روغن ماشین چسبناک بود،با اینکه من همه خریدامو از جاهای معتبر میکنم.آخرین بارم شن داخلش بود

ولی بلاجبار رفتم از یه خانمی خورد شده خریدم که تمیز بود ولی به قول شما اصلا مزه نداره،اسفناجش خیلی زیاده

چون جای شستن ندارم و سبزی خورد کنم ندارم مجبور بودم.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

من واسه خونه طلاهای زینتی رو همه اش و فروختم 

فقط چند تا کوچیک مونده که یادگاری بودن و دلم نرفت 

عملا الان هیچی ندارم 

هدفم هم واسه ۶ ماه دوم سال ۶ تا امامی بود 

ایشالا اگه بیشتر از ۶ تا موقعیت بود و خریدیم میدم طلای زینتی میخرم 

یه فایل دارم تو ذخیره های اینستام عکس طلاهای مورد علاقه ام و سیو کردم ❤️

سلام خانم ها من چند روز پیش یک پلاک خریدم ۹۸۰ سوت اون موقع طلا ۴۷۴۴ بود مرده ۱۲ درصد اجرت برداشته و ۶ درصد سود حالا بگید چطوره خوب خریدم یا نه ۵۵۰۰ دادم با تخفیف راستی تو مشهد جایی میشناسید اجرت و سود کمتر بگیره احساس میکنم این زیاد گرفته نظر شما چیه

لطفا برام دعا کنید

من دلبستگی به طلاهام ندارم و سر خرید ملک هر وقت لازم بوده خودم حساب کردمشون 

یه  روز با خودم فکر میکردم یه دستبند و انگشتر ست بخرم دیگه اصلا نفروشم تو هیچ موقعیتی 😂 ولی خودمو میشناسم بازم لازم بشه روش حساب میکنم 

به فکرم رسید یه ساعت مارک بخرم 

دو سه هفته پیش رفته بودیم بیرون یه نمایندگی ساعت دیدم بعد چون قبلش به ساعت فکر کرده بودم گفتم برم یه نگاه بکنم 

یه ساعت دیدم که دلمو برد عالی بود خیلی قشنگ انقدرم به دستام میمو‌د  ،سوارسکی بود قیمتشم ۲۷ بود 

حقیقتا خودم دلم نمیاد اینقدر پول ساعت بدم ولی همسرم گفت اگه دوست داری بخر 

خودمم یکم دو دل هستم فروشنده گفت تو ژانویه آف میخوره حالا یه درصدی کم میشه حدودا ۳۰ درصد ،البته اگه دلار همین قیمت باشه تا اون تایم 

بین عقل و احساس درگیرم برای خرید 🥹🥹🥹

خیلی زحمت داره ولی بسیار کار خوبی میکنی🌷من سرخ شده خریدم بخدا روغنش که میومد روی قرمه مثل روغن ماشی ...

منم داخل سینک آشپزخونه کم کم میشورم، سخته ولی می ارزه، خرد کن هم ندارم میدم بیرون خرد میکنن، میخواستم بخرم دیدم سالی نهایت دو سه بار استفاده بشه دیگه ترجیح دادم نخرم و وسیله اضافه نکنم

بچه ها اگر خریدی میکنید. بعدش فاکتور حتما چک کنید من ی سفارش از با سلام داشتم که زده بود ارسال رایگان بعد پیک برام آورد فروشنده گفت ازتهران تا منزلتون باید کرایه بدی زنگ زدم پشتیبان گفت تخلفه و برگشت دادن برام 

از اکالا خیرا سفارشی که ندارن جایگزین میدادن و ی تفاوت قیمتی کمی هم داشت اینش مهم نبود مهم انتخاب برنذم بود که بعضی از فروشگاه ها میگفتن بعضی نه به پشتیبان زنگ زدم گفت حق باشماست و کد 20 تومنی برام ارسال کرد 

رفتم آرایشگاه گفت فلان ابشنم 400 فکر کردم گفتم نه ممنون  سری دیگه  آخر سر گفت 200 تومن میگیرم اااا 😅😅

منم مثل خیلیا نه گفتن سختم بود اما باید یاد بگیریم و ارزش بزاریم برای پولمون 

خیلی چیزها تفاوت فاکتور و جنس روی کالا کمه اما میگم که بدونن حواسمون هست حتی اگر نگیرم 

کسی ی معامله داشت رفتم کنارش و خیلی راحت باهاشون صحبت کردم کلا سعی کردم قرارداد قانونی بزارم رودربایستی کنار گذاشتم حالا طرفمم آدمه معروفی بود و املاکم قبلا می‌شناختم اما تجربه های قبلم برام درس عبرت شده دیگه زیاد اهل تعارف تو مسائل مالی نیستم و کلا طرف های معاملم این جور وقت ها خیلی دقت میکنن و احترام بیشتری میزارن 

ایده هم بخوام بگم 🤔من تخم مرغ و از اوکالا خربدم ۱۳۷ ت چند روز پیش یه برگه رو در یخچاله هرچی رو ...

خیلی هم عالی بانو جان 😍😍ممنونم بخاطر وقتی ک گذاشتی 

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
2810