2777
2789
نمایشگاه ماشین عزیزم پیش نمیخواد سودشو میگیره البته با توجه به بازپرداختت، مثلا اگه قرار بود من این ...

جسارتا میشه یپرسم چه ماشینی خریدید و قیمتش چقد بود ؟چندماهه پرداخت کردید؟ البته اگه دوست داشتید جواب بدید عزیزدلم

دوستان ما تا اخر بهمن باید ۷۵۰ پول مستاجر و بدیم که هنوز کامل جور نشده و سرویس چوب هم هنوز نخریدم که اصلا بهش فکر نمیکنم چون اصلا شرایط خریدشو نداریم

خونه هم به شدت بازسازی لازم داره کابینت و کاشی سرویس ها و کف و درها شیرالات رنگ

متراژ خونه کوچیک نمیتونم وسایلمو ببرم چون جابجاییش سخته

دوست دارم به شرکت هایی که بازسازی میکنن بسپارم کسی تجربه ای داره ؟ 

ایا اینجوری ارزون تر در میاد یا اینکه خودمون درست کنیم

دست مزدشون نقد باید بدیم یا چک قبول میکنن ؟

اگه پایان نامه ارشد هم کسی میشناسید که قیمت خوب بگیره تو تهران معرفی کنید.

ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جسارتا میشه یپرسم چه ماشینی خریدید و قیمتش چقد بود ؟چندماهه پرداخت کردید؟ البته اگه دوست داشتید جواب ...

ما ۲٠۶ تیپ ۳ خریدیم نقدش فکر کنم ۴٠٠ تومن بود که واسه ما ۵۵٠ تومن حساب کرد،  ده تا چک ۵۵ تومنی دادیم واسه ده ماه... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
عزیزم اگه مشهد هستی یک دکتر عالی برای عمل چشم بهت معرفی کنم

لطفا اگه دکتر خوب میشناسی معرفی کن

من  یه چشمم آستیگمات هست و دیگه باهاش جیزی نمیبینم

دکتر بهم گفت عمل کنی جواب نمیگیری و باید عینک بزنی ؛

من تقریبا ۲۰ ساله عینک نزدم

سلام دوستان

من فرصت نمیکردم تو. چالش های معصومه جون شرکت کنم از دیروز ک وقتم آزاده دارم نم نم به خونه سرو سامون میدم

دیروز ظهر از، سر کار اومدم یه جمع و جور مختصر کردم و لباس یه سری شستم،فریزر خیلی بهم ریخته بود اونو سر و سامون دادم آمار درآوردم چی دارم و چی ندارم، تا لیست هفتگی مو بنویسم کارا تموم شد  دیگه استراحت کردم، همسرم هم شهرستان رفته

امروز جمعه مثلا میخاستم بیشتر بخوابم نشد طبق عادت 6بیدارشدم از صبح جاروبرقی و تمیرکاری و تراس و گلدونای عزیزم رو تر و تمیز کردم، ناهار ازبیرون گرفتیم، سرویس رو شستم حموم کردم دو تا زیر پایی شستم و الان میخام لباس های مدرسه بچه ها و فرم خودمو اتو کنم

خیلی وقت بود از زیر و بم خونه بی خبر بودم❤

خانوما من حقوقم ( طرح پرستاری) رو بانک صادرات میریزن بعد الان یه چیزی خوندم که بانک با کسر حقوق به کسایی که حقوقشون به این بانک ریخته میشه بدون ضامن وام میده ؟ باید رسمی باشی درسته ؟ من طرحم نمیتونم ؟

جوجه پرستار

لطفا اگه دکتر خوب میشناسی معرفی کنمن یه چشمم آستیگمات هست و دیگه باهاش جیزی نمیبینمدکتر بهم گفت عمل ...

عزیزم دکتر حسین قوام سعیدی

مطبش توی عارف هست

اگه چشمت واقعا خوب شه، بهت میگه

اما اگه انصافا نشه بازم میگه که الکی هزینه نکنی 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

سلام دوستان میگم شما روزایی که بدون خرجید فقط خودتون خرج نکردین یا کلا خونتون هزینه ای نداشته؟

مثلاً من دیروز هیچ خرجی نکردم اما دیشب رفتیم بیرون شوهرم اول شیرینی خرید بعد کباب خرید اومدیم خونه 

امروزم من هزینه نکردم اما صبح بیدار شدم شوهرم رفته بود نون تازه و سبزیجات و...خریده بود 

شما فقط خودتون رو حساب میکنید یا کل خونه و شوهر رو؟

خانوما من حقوقم ( طرح پرستاری) رو بانک صادرات میریزن بعد الان یه چیزی خوندم که بانک با کسر حقوق به ک ...

طرح قوانین اش مثل رسمی عه

من بانک شهر حقوق میگیرم اونم با کسر از حقوق میده ولی یه ضامن میخاد

سلام دوستان میگم شما روزایی که بدون خرجید فقط خودتون خرج نکردین یا کلا خونتون هزینه ای نداشته؟مثلاً ...

منظور خانم هایی هستن که خرج خونه دستشونه و اون روز رو با مواد غذایی ک تو خونه دارن مدیریت میکنن خرید نمیکنن

مثلا میوه نداره، میره از فریزر آلبالو یخی یا برگه زرد آلو یا هر چی داره جایگزین میکنه، پنیر نداره صبحانه رو نیمرو یا کاچی یا هر چی داره جایگزین میکنه

منظور خانم هایی هستن که خرج خونه دستشونه و اون روز رو با مواد غذایی ک تو خونه دارن مدیریت میکنن خرید ...

من و شوهرم خرجی نصف نصف دستمونه و البته بیشتر پول دست منه اما ایشون بیشتر خرید می‌کنه

پس این شامل من نمیشه 

2810