2777
2789
سلام خانوما یک مشورت داشتم من ۱۰ سال پییش داداشم یک ربع سکه هدیه عروسی داده بهم الان پسرش دا ...

سلام

بردار شما برای عروسی خواهرش ربع سکه داده.(نسبت فامیلی=درجه ۱)

الان عروسی پسرش هست و شما هم عمه هستین(نسبت فامیلی=درجه۲)

به نظرم منطقی هست که شما باید نصف مبلغ کادو رو بدین.

ربع ۱۹ تومنه 

سکه ۱ گرمی ۹ تومن

به نظرم شما یه سکه ۱ گرمی کادو بدین...

شروعی دوباره ۱۴۰۳/۷/۲۳شروع:۷۳  الآن:۷۰ هدف:۶۲

عزیزم چه امضای قشنگی.خداروشکر بابت نی نی دار شدنتون امضاتون تمام ارزوی منه

داریم با سالگرد اون روزا نزدیک میشیم امیدوارم لمضامو تو امضات ببینم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گل روزتون بخیر و شادی میخواستم بپرسم ماشین تیبا یا ساینا اقساطی از کجا میتونیم بخریم یه ...

عزیزم من جواب میدم چون تقریبن همه بانکهاروگشتم وبهترین شرایط برامن بانک صادرات بودبعدازدوماه برابرپولت بابازپراخت 18ماهه وام میده وبعداز3ماه بابازپرداخت 27ماهه 

عزیزم من جواب میدم چون تقریبن همه بانکهاروگشتم وبهترین شرایط برامن بانک صادرات بودبعدازدوماه برابرپو ...

ممنون گلم از راهنماییت 

مامان سبحان هم همون صادرات رو معرفی کردن انشاالله میرم پرس و جو میکنم یعنی شرایط وام دهیش از رسالت و سپه بهتره من این دوتا بانک و میدونستم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
ممنون گلم از راهنماییت مامان سبحان هم همون صادرات رو معرفی کردن انشاالله میرم پرس و جو میکنم یعنی شر ...

عزیزم سپه یه طرحی داره نگین پویاکه بعداز4ماه برابرپولت ومیده بابازپرداخت 36ماهه ولی خیلی بدحساب یعنی خواهرمن پولش وخوابونده بودچندماه وبعدهم تکمیل مدارک کردالان یه ماه وخرده ایی میگزره هنوزمیگن اعتبارنداریم دوست همسرمم توسپه حساب داشت 

یکماه ونیمه مدارکش تکمیل کرده هنوزوامش نریختن 

اولم که میریی براافتتحاح حساب اصلااین مسله روبیان نمیکنن که اعتبارنداریم متاسفانه ادم گیرمیندازن بعد...

تارا کارمز داره؟

نه خريد ميكني ماه بعد و طي دو قسط پرداخت ميكني

من روغن جامد خريدم با رب با دستمال كاغذي اقتصادي

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
ارمغان جون شما منظورتون سکه ۱ گرمی پارسیانهمن منظورم سکه ۱ گرمی بانکیه.

عزیزم من چند دفه هم که سکه پارسیان یک گرمی گرفتم قیمت یک گرم طلا حسابم شده

اون نوعی که شما میفرمایید تاحالا نگرفتم و به نظرم به سود نباشه آخه اونم فقط یک گرمه چرا باید قیمتش دو برابر باشه؟

شاید موقع فروشش ضرر زیادی شامل حال خریدار بشه

این بستگی ب خصوصیات همسر هم بستگی دارهبعضی مردا جورین که اصلا نیاز نیست چیزی رو ازشون پنهون کنیبا اح ...

ببین هر چقدر هم اعتماد داشته باشی باز یک‌جا از زیر دستت رها میشه و میلغزه 

این از ما گفتن دیدم که اعتماد کامل داشتن والان دارن مینالن 

مواظب باش اعتماد کار دستت نده 

همین اعتماد زندگی خراب کنه

2810