2777
2789
والا بابام که زنده بود برای بچه های دایی تو عروسیا طلا میداد سال ۸۰اون ورا منم سال ۹۵عروسی کردم طلا ...

واقعا حرف حق       همه ی خواهر برادرام طلا دادن هیچی نگفتن  این یکی اخلاقش خاصه  حتی از باغ چیزی میاره  خدا رو شکر به همه می ده  به من نمی ده    می گه فلانی این رو داده منم برای جبرانش     یا اگر بدم جبران می کنند   منم بهش هر هر می خندم    انشاالله هیچ وقت محتاجش نشم

واقعا حرف حق همه ی خواهر برادرام طلا دادن هیچی نگفتن این یکی اخلاقش خاصه حتی از باغ چیزی میا ...

به قول دوستان و معصومه جون  زن باید پس انداز مخفی داشته باشه     درس عبرت  شد    از  برام  ۱۰۰ تومن دویست تومن هم جمع کنم  تا پوله درشت به مرور زیاد بشه تبدیل به سکه پارسیان کنم     یک روزی آبروم  رو بخرم  یا لازمم می شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به قول دوستان و معصومه جون زن باید پس انداز مخفی داشته باشه درس عبرت شد از برام ۱۰۰ تومن ...

این بستگی ب خصوصیات همسر هم بستگی داره

بعضی مردا جورین که اصلا نیاز نیست چیزی رو ازشون پنهون کنی

با احترام به همه من اصلا اینو نمیپسندم که با دروغگویی و کلک به شوهرم پول جمع کنم

کسی مخالفه لطفا ریپلای نزنه دوستان

به قول دوستان و معصومه جون زن باید پس انداز مخفی داشته باشه درس عبرت شد از برام ۱۰۰ تومن ...

حالا ایشون هزینه کرده و انتظار داره من نمیپسندم کارشو ولی در حد توانت جبران کن ولی اینکه دقیقا همون رو بخواد اصلا درست نیست

یکی از اقوام ما کاری برای ما نکرده مثلا سر زایمانم چیزی نداده بعد مامانم میگه تو براش بگیر

منم گفتم شرمنده همسرم اصلا همچین هزینه ایی رو برای این شخص نمیکنه اونم بخواد بکنه من خودم دلم نمیکشه

سلام عزیزم خونه نوتون مبارک عزیزم میشه بگی خونه جدیدتون وچقدرگرفتین ووام مسکنم هم گرفتین یانه؟

خونه رو میتری ۴۲تومن گرفتیم که گفتم بخاطر شرایط کشور و اینکه ما پولمون نقد بود و پول لازم بودن فروشنده و اینکه پرداختمون سریع بود یعنی زیر یک هفته بود متری ۴ ۵تومن زیر قیمت خریدیم.نه ما وام نگرفتیم چون پولمون بیشترش نقد بود حدود ۵۰۰فقط نیاز داشتیم.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
این بستگی ب خصوصیات همسر هم بستگی دارهبعضی مردا جورین که اصلا نیاز نیست چیزی رو ازشون پنهون کنیبا اح ...

منم طرز فکرم مثله شماست حتی هزار تومن هم پنهون نکردم  ولی از این به بعد نفقه ی روزانه که ماله خودمه می تونم جمع کنم  بهش بگم مابقی رو شاید تو چاه بندازم با خیرات یا هدیه   کلا از گردنم رد کنم  بنده خدا می ده من به فکرش نبودم   ولی اگر ریز ریز بگم  دخالت می کنه 

حالا ایشون هزینه کرده و انتظار داره من نمیپسندم کارشو ولی در حد توانت جبران کن ولی اینکه دقیقا همون ...

الان یادم  امد  دو تا بچه  داره   می تونم تقسیم بر دو کنم  😁  نصف ربع سکه بگیرم  برای این پسرش    نصف دیگه پسر دیگش   شاید بتونم قرص هم بگیرم 

سلام خانما امروز من از دوستی درمورد این شرکتای کرایه دوچرخه جهانی شنیدم که گویا پولی میزاری دوچرخه خ ...

عزیزم من درامد دریافتی از بازی های ربات های تلگرامی رو توی یکی از این اپ ها سرمایه گزاری کردم

اولا پول اضافی بود

دوما پول زحمت نکشیده بود

سوما مقدار کمی بود

چهار اینکه یکی از اطرافیان ۱۰۰دلار سرمایه گزاری کرده بود یه ماهه شده بود۴۰۰دلار.بعد یماه ۲۰۰ کشید بیرون.۲۰۰ مونده

خلاصه منم چشممو بستم رو پولو گفتم سرمایه گزاری کنیم ببینیم چی میشه توکل برخدا

ولی به خاطر جایزه و هدیه اش هیچ کسی معرفی و توصیه نکردم.چون ممکنه پولشو از دست بده مدیون طرف بشم.

هنوز یک هفتس سرمایه گزاری کردم،روی ۵ دلار سود پولمه.

تا ۲۱ روز نمیتونم پولمو برداشت کنم.

پولمم بصورت دلار داخل برنامست که روز به روز قیمتش میره بالا یعنی رو دلارم سود دارم

خلاصه من این پولو که ۲۰ تومنه از دست بدم زیاد زندگیم تکون نمیخوره اما اگر سود کنم تکونه خوبی به خودمون میدیم.

ولی دوچرخه و اینا نیست ما شرکت میکنیم پولو میدیم طرف باهاش کار ارزدیجیتال انجام میده سودشو میده.

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
عزیزم من درامد دریافتی از بازی های ربات های تلگرامی رو توی یکی از این اپ ها سرمایه گزاری کردماولا پو ...

مرسی از توضیحت دوست عزیز 

نمیشه اسم جایی که سرمایهگزاری کردی  رو بگی؟منم میگم اگه در حد پایین بمونه و آدم طمع نکنه خوبه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
منم طرز فکرم مثله شماست حتی هزار تومن هم پنهون نکردم ولی از این به بعد نفقه ی روزانه که ماله خودمه ...

پولی ک همسرت میده برای خودت رو بله اما اینکه از خرید خونه بزنی بعدبیای یواشکی پنهون کنی

بگی پس انداز مخفیه منه

راسش من چون شوهرم اصلا پیگیر کل حقوقی که به من داده هم نمیشه منم کلا پنهون نمیکنم همشو اتیشم بزنم چیزی نمیگه

بعضی مردا اخلاقشون جوریه که خانوماشون مجبورن شاید

خواهرا جاریم خونه ما شام دعوت بودند. اومدیم شام بخوریم که به گوشی هاشون پیامک اومد. شامو ول کردند و سریع رفتند خونه شون. دزد وارد خونه شون شده بود و با دراومدن صدای آژیر فرار کرده بود.   

جالبه ما و هیچکس دیگه خبر نداشتیم که جاری توی خونه شون دزدگیر نصب کرده. خدا رحم کرد. من و شوهرم هم تصمیم گرفتیم دزدگیر به خونه مون وصل کنیم ولی دقیقا نمیدونیم چه مارکی خوبه؟ فرق اژیرکش ها باهمدیگه چیه؟ چه آپشن هایی دارند؟

سلام عزیز دلم ❤️ خوبم به خوبیت فدات شم 😘 اتفاقا کار خیلی خوبی کردی اصلا نگران نباش خودت خواهی دید ک ...

فدات شم عزیزم 

من هر ماه هفت تومن میریخت همسرم برای خرج‌خونه 

دروغ چرا گوشت  (چند ماه یکبار)و مرغ (ماهی یک کامل +دو عدد ران)و برنج(سالیانه) فقط  با ایشونه چرخ کرده و قلم و بقیه خریدا با منه ( ک من سعی میکردم خرج خونه رو بین مبلغ ۳ و نیم تا پنج ببندم ک یه پولی پس انداز کنم برای آیندمون 

شهریور ماه  ک سفر رفتیم با برادرش رفت خرید دید خیلی همه چی گرونه اومد 

به من گفت چحوری با دویست تومن اون همه خوراکی  خریدی ما دو سه قلم‌خرید‌کردیم شد پونصد  گفتم به سختی 😂

آخر مهرماه درخواست جوجه چینی کرد گفتم والا پول تو کارت نیست ( تبدیل کرده بودم) بمونه ماه بعد 

سر همین برای آبان ماه ۱۰ تومن زد گفتم سه تومن اضافه زدی گفت دلار و اینا رفته بالا شمام همه چی گرونتر میشه بزار برای خرج خونه 

اصلا ریز نمیپرسه برم لباس بخرم وسیله بخرم نمیپرسه مگر مثلا ببینه یه‌چیو‌خیلی دوست داره خودش بخره میپرسه‌چند‌گرفتی من فلان قیمت میگیرم منم مابین تخفیف و بهش میگم 

منم دیدم فرصت خوبیه اون سه تومن اضافیو تبدیل کردم 

همسر من هر چی داره سرمایه کارشه نقدیندگی نمیتونه نگه داره چون هر چی بیشتر سرمایه کارش کنه درامدش بیشتره   

بابت طلا هم قربونش بزم هر چی بود و نبود ( چیزایی ک خودش خریده بود و به غیر حلقه نشون و اولین طلایی  ک برام خریدو فروخت باقیش و خودم خریدم  یا از مجردی دارم یا هدیه پدر مادر  و برادرامه 

انشالله خدا به جیب همه برکت بده میلی و چرا نصب کردم  چون طلا فروشی ک پیشش خرید میکردم به چهار سال و اندی  بیشور بازی در اورد و منی ک بر حسب اعتماد این سری ماشین حساب خودم نزدم برای طلا دست دوم اجرت بیشتری گرفت وقتی فاکتور نوشت همونجا فهمیدم ولی خرید کرده بودم روز قبلش و بهش گقتم دیکه نمیام پیش شما منتظرم میلی گلد ۳ تا ۵ گرم بشه یه طلا فروش دست دوم زیاد داره برم از اون بگیرم 

سر ده تومن با ادم چونه میزنن ولی چند صد تومن و  دو سه میلیون  از ادم دزدی میکنن  انتظار دارن  سکوت کنی 

مرسی فدات شم منم با همین تخفیفات و باکس بندی بلو و لیست نوشتن و‌ چک کردن وسایل میتونم پس انداز کنم 

2810