2777
2789
اجی من این پول بدون اینکه شوهرم بودنه جمع کردم خودش سرکاره ولی خیلی خیلی ولخرجه یعنی با این اخلاقش م ...

یه راه برای اینکه شوهرتون پولا. رو برا خودتون نگهداره اینه که جنس قسطی به نامش بردارید یا وام خونگی یا وام بانکی به نامش بگیرید که مجبور باشه قسط بده اینطوری هم حقوقش میاد تو خونتون هم چیزایی که لازم داری میگیری و هم اگر وام برداری یه پول یکجا دستت میاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم من به همسرم اصرار کردم رسالت بزاره چون چک و فیش کسر حقوق نداره ولی جواز یا سند داره عزیزم ...

عزیزم اگر وام رو بتونید طی ۲ ماه بگیرید خوبه ولی بیشتر ریسک داره به نظر من ، شرایط نمایشگاه چطوری هست ؟ 

یعنی منظورم این هست که سودش زیاده ؟

https://t.me/+BGv3p-0VE0cyNDBk

گروه تلگرام مون ☝🏻☝🏻

https://ig.me/j/AbaeLiEiIH_qcAbv/

لینک گروه اینستاگرام مون ☝🏻☝🏻

نتونستید وارد شوید آیدی تلگرام من 👇🏻👇🏻

Lenda_moon

دین من انسانیت 

https://t.me/+BGv3p-0VE0cyNDBkگروه تلگرام مون ☝🏻☝🏻https://ig.me/j/AbaeLiEiIH_qcAbv/لینک گروه اینست ...

میشه میشه تاپیک داداش ۱۶ ساله رو  گزارش بزنین 🌷 فقط ۲ نفر مونده😓 لایکم کنید 

خیلی سخته بعضی مردا اینطورن دیگه انشالله که خصوصیات خوب شوهرتون این اخلاق بدشونو میپوشونه ولی بهترین ...

اجی خیلی دل رحمه مثلا باهم تو خیابانیم یکیو میبینه پیره بهش پول میده کرایه تاکسی کسی که نداره حساب میکنه دخترها که گل میفروشن هی بهشون پول میده گل ازشون میخره اگه بدونه همکارش مشکل داره بهش پول میده میگم عزیزم من همکارتم حقوق میگیره چه فرقی با تو داره میگه اون زنش مریضه اون دختر مریضه ما خداروشکر سالمیم 

سلام خوشگلا من رفتم سیسمونی بگیرم بعد موقع برگشت همسرم با دوستش رفت ۳۰۰ داد به من همراهم باشه منم رف ...

عزیزم چه امضای قشنگی.خداروشکر بابت نی نی دار شدنتون 

امضاتون تمام ارزوی منه 

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
سامیه جان شما چقدرررر خوب و منظم برنامه ریزی میکنی ♥️😍هرازگاهی از مدیریت زمانت برامون بگو 😍من الان ...

من هم ساعت شش و ربع از خواب بیدار میشم 

البته روزهای تعطیل نه تا جایی که دلم بخواد اگه کاری نباشه می‌خوابم مثلا امروز ساعت نزدیک ده پاشدم خیلی هم بهم چسبید 

شب ها زود نمی‌خوابم اغلب طرف های یک می‌خوابم 

واسه همین خواب عصر رو حتما باید داشته باشم 

شما هم اگه می بینی با ظهر خوابیدن سر حال میشی حتما بخواب 

یا حتما شب ها زود بخواب میانگین خواب شبانه روز آدم نباید کمتر از هفت ساعت باشه 

من هر وقت کسل باشم بلند میشم کارهای آشپزخونه رو می کنم ظرف میشورم مواد غذا رو درست می کنم یا دوش میگیرم یا همین که برم بیرون و برم کلاس از کسلی درمیام 

امتحان کردم مثلا اگه کسل باشم بشینم پای طرح سوال یا تصحیح برگه شدیداً سردرد میگیرم و دیگه بدتر میشم 

یا خیلی بشینم پای گوشی کسل بودنم چند برابر میشه و دیگه توان انجام کاری رو ندارم 

شما هم ببین وقتی انرژی نداری چه کاری موتورت رو به اصطلاح روشن می کنه همون کار رو انجام بده وقتی سر حال بشی دیگه تمام کارهایی که تو روز از خودت انتظار داری رو انجام میدی 

این تاپیکاروخوندم فهمیدم اصلابلدنیستم زندگی کنم وپس اندازداشته باشم همیشه بایددستم جلوشوهرم درازباشه ...

عزیزم مطالب این تاپیک رو به دقت بخون ، من با اینکه سنی ازم گذشته و چندین ساله ازدواج کردم ولی باز مطالب مفیدی یاد گرفتم ،خودت کم کم دستت میاد چکار کنی 

آفرین منم با نظرتون کاملا موافقماصلا از این کلک زدنا و دروغ گفتن ها خوشم نمیاد( البته شاید مردی اخلا ...

متنفرم از اینکه سر شوهرم شیره بمالم واس چندغاز پول میگم شوهرمم ادمی نیست که ازم حساب بکشه 

من همیشه اول ماه میرم فروشگاه خرید ماهانمو میکنم حوصله اینو هم ندارم برای هزار تومن پنج هزار تومن ده تا مغازه رو زیرو رو کنم همیشه هم میگم تو خرید بخاطر ۵تومن ده تومن چیزای ناشناس و یا میوه ضعیف و کج و کوله نگیرم ارزش قائل شم روزیشم بهم برمیگرده 

دقیقا هرچی بگی همون میشه اینکه پول نیست و ...بنظرم خرید خوب ...برکت برکت میاره

آخه عزیزم میخوام یک پول آب باریکه دستم باشه چون طلا هی باید آدم بفروشه ولی اونجوری یک پول حداقل کم د ...

عزیزم همون طلاهارو به وقت بازنشستگیت بفروش ماه ب ماه من بودم اینکارو میکردم

2810