2777
2789
سلام عزیزم منم خیلی کمالگرام متاسفانهیه مدتی دوره طراحی داخلی شروع کردم بعد مدام ترس از هوش مصنوعی د ...

کاملا درکت میکنم عزیزم

من قبلا به کمال گرا بودنم افتخار میکردم و کیف میکردم از اینکه هر کسی یا هر چیزی یا هر موقعیتی به دلم نمیشینه... 

اما سالها طول کشید تا فهمیدم  در ازای کمال گرایی چقدر فرصت‌هایی رو که میتونستم ازشون استفاده کنم و لذت ببرم رو از دست دادم. 

الان دارم به کمال گرایی به عنوان یک ضعف نگاه میکنم. و دارم رو خودم کار میکنم که اصلاحش کنم. 

راستی منم ی مدتی میخواستم برنامه نویسی رو شروع کنم ولی به خاطر هوش مصنوعی که می‌گفتند جایگزین برنامه نویسی میشه بیخیالش شدم. اما ی کسی که خودش تو کار برنامه نویسی بود گفت سالها زمان میبره تا این اتفاق بیافتد و کامل نمیشه نیروی انسانی رو حذف کنه

به نظرم اگر لذت میبری از طراحی داخلی برو سراغش و فقط و فقطططط به لذت اون کاری که میکنی فکر کن. ذهنت رو از بندهای خیالی رها و آزاد کن. و این فشار فکری رو از روی ذهنت و روانت بردار 

تا بتونی قشنگی های زندگی رو بهتر ببینی عزیزم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من دیشب تارا نصب کردماز توی برنامه بازار بزن کارت اعتباری تارا بعد باید احراز هویت انجام ...

مرسی قربونت برم

نه اقساط عقب افتاده ندارم

اها یعنی من میتونم با اون ۵۰۰ تومن یه سکه پارسیان بگیرم درسته؟

بازپرداختش کیه؟و چطوره؟

سلام 🌺

به رسم یک ساله ام، که به وقت وعده ی صبحانه، وقتی دارم آماده اش میکنم، همون حین ۱۰ دقیقه کتاب خونی دارم، 

به وقت آماده کردن ناهار هم ۱۰ دقیقه کتابخونی دارم، و همچنین برای شام. 

سه وعده غذای جسم و غذای روح رو توأمان با هم دارم 🥰

و اینجوری شده که توی این یکسال چهارتا کتاب خوندم، و پنجمین کتاب رو امروز شروع کردم به اسم “باشگاه پنج صبحی ها “

از وقتی کتاب خون شدم، بهتر صحبت میکنم، فن بیانم خیلی بهتر شده، اعتماد به نفسم بیشتر شده، اطلاعات اقتصادی، روان شناسیم بهتر شده، و ترس، دلهره، اضطراب، نا امیدی، خشم، بطالت ، بیهودگی، توی وجودم خیلی کم شده. 

چند خط از این کتاب: 

👌زندگی کوتاه تر از اونه که از استعدادهاتون استفاده نکنید.

شما با فرصت و البته مسؤولیتی برای تبدیل شدن به یک اسطوره، به دنیا آمدید.

👌چشم هایمان روی موهبت هایمان باز شود. 

چشم هایمان روی موهبت هایمان باز شود.

چشم هایمان روی موهبت هایمان باز شود.

شما خلق شدید تا پروژه هایی در سطح در سطح شاهکار اجرا کنید.

وجود شما طوری طراحی شده که به دنبال حرفه های فوق مهم برید.

شما خلق شدید برای اینکه، به عنوان نیروی خیر ، روی این سیاره ی کوچک، ایفای نقش کنید.

👌شما در این تمدنی که تقریبا چیزی از تمدن درش باقی نمونده، قابلیت تسلط بر عظمت ذاتی خودتون رو دارید.

شما خلق شدید تا اصالت خودتون رو در یک جامعه ی جهانی که اکثریت مردمش دنبال خرید کفش های زیبا و به دست آوردن اقلام گرون قیمت اند و به ندرت برای تعالی خودشان سرمایه گزاری میکنن، از نو بدست بیارید.

در واقع ضروریه که دیگه یک زامبی سایبری نباشید که بی وقفه به وسایل دیجیتال جذب میشه. 

و کنار بذارید اون خود محوری ای رو که اسباب محدودیت انسان نیک روزگاره.

تمام زنان و مردان بزرگ دنیا، اهل " بخشیدن " بودن، نه  

“گرفتن "

👌انکار کنید اون تفکر غلط رایج رو که میگه " اونهایی برنده میشن که بیشتر از بقیه جمع میکنن. 

در عوض شما کار قهرمانانه رو انجام بدید، کاری که بازار کارتون رو با کیفیتی ناشی از اصالت و کمک به مردم قبضه میکنه و حینی که اون کار رو انجام می دید، بهتون توصیه میکنم، زندگی خصوصی ای برپایه اخلاقیات و سرشار از زیبایی های حیرت آور برای خودتون ایجاد کنید.❤️

و وقتی پای حفاظت از آرامش درونتون درمیونه، تحت هیچ شرایطی تسلیم نشید.

باشگاه پنج صبحی ها 

عزیزم این کارها که برای اقوام انجام دادی همه نشون از دل پاک و خالصته و قطعا اجرش رو از خدا خواهی گرف ...

ممنون که محبت کردی تجربه ات رو برام نوشتی ...دقیقا برای منم همین اتفاق افتاد...و ضربه روحی بدی بهم وارد شد ...چون از نظر روحی اسیب پذیرم ...فکر میکنم همه مثل خودمن ولی ...

گاهی توبه میکنم و خودمو میکشم کنار و گاهی یادم میره چه به سرم اومد و باز تکرار...میگم دلیِ هر کاری کردم از رو دلسوزی یا محبت و خودم این حس مثبت رو دوست دارم  ولی باز اسیبش رو میبینم...حرفای شما تلنگریِ برام که به خودم بیام...ممنونم ازت...تجدید نظر میکنم تو رفتارم حتما حتما❤️❤️

سلام بچه ها میخواستم بگم یه توصیه خواهرانه از من در استانه 40 سالگی به شما.....از منی که تا سالها پی ...

عزیزم با خوندن پستت کلی لذت بردم 

احساس میکنم میشه از تجربیات گرانبهات استفاده کنم 

من چندین ساله کارمندم 

ولی واقعا حتی ماشین هم ندارم هر چ وام گرفتم رفت برا رهن خونه 

الان نمی‌دونم به چ کاری علاقه دارم ک شروع کنم 

ممنون که محبت کردی تجربه ات رو برام نوشتی ...دقیقا برای منم همین اتفاق افتاد...و ضربه روحی بدی بهم و ...

چند ماه باید با خودت تمرین کنی به محض اینکه میخوای به کسی محبتی که نخواسته یا محبت زیاد کنی یادآوری کنی که آیا الان لازمه اینکارو انجام بدم یا نه؟ 

چون خودم هم این اخلاق رو دارم میدونم که سخته کنترل کردنش ولی هیچ کس توی زندگیمون مهمتر از شخص خودمون نیست، انرژی ای که برای ترمیم آسیب و ریکاوری خودمون میذاریم خیلی تامین مجددش سخته.

الهی همیشه شاد و پرانرژی باشی❤️

سلام خانمهای گل چند بار اینجا دیدم عزیزانی در سایت دیوار خرید و فروش داشتن من چند تکه لباس و وسیله ...

سلام عزیزم. اگه با اپلیکیشن کار میکنید، یه بار از سایت امتحان کنید احتمالا مشکل برطرف بشه

عزیزم ۱۵ درصد حساب کرده

سلام عزیزم خوبی؟ 

خانمی من به تهران اشنایی ندارم شما خیلی خوب به مناطق تهران آشنایی دارید گفتم شاید بتونید راهنماییم کنید، میدونید پیانو دیجیتال یاماها بخوام بخرم کجا میتونم قیمت مناسب و اصل پیدا کنم چند جا زنگ زدم خیلی قیمتها پرت بود 

مرسی ازتون گلم. حتما درباره اش سرچ میکنممیدونی ادم تا وقتی سنش کمتره در پی کشف جهان اطرافش هست و توج ...

کاملا باهاتون موافقم

چه دوست خوب و مثبت و انرژیکی دارید

دوستهای خوب و پرانگیزه واقعا نعمتن تو زندگی 

دقیقا منم الان به جایی رسیدم که دیگه دنبال اون جاه طلبی سابق نیستم فقط میخوام مثل آدم های نرم جامعه از ی حداقل موقعیت اجتماعی برخوردار باشم. 

مرسی قربونت برمنه اقساط عقب افتاده ندارماها یعنی من میتونم با اون ۵۰۰ تومن یه سکه پارسیان بگیرم درست ...

خواهش میکنم عزیزم

بله میشه خرید 

باز پرداختش هم بدون کارمزد در دو قسط هست . قسط اول یک ماه بعد از خرید و قسط دوم هم دو ماه بعد از خرید 

آدرس سایت اون گالری های طلا هم تو خود برنامه تارا هست و کلیک کنی وارد سایت طلافروشی ها میشی

و ی چیز دیگه اینکه امکان خرید حضوری هم هست برای بعضی فروشگاه ها . 

اولین باره تو عمرم از طرح یه النگو خوشم اومد، محدثه جان این میناکاریها هر کدوم وزنش حدودا چقدره؟

سایز یک حدودا۷/۵ گرم هست خیلی شیکه همه رنگ داره اجرت هم ۱۸ درصد بود داخل پاساژ قم من پرسیدم الان النگوهام این ها هستن

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴

سلام به دوستای گلم

منم یه گزارش بدم :

توی این سه ماه یه پارسیان ۸۰۰ سوتی خریدم و یه پارسیان ۶۰۰ سوتی هدیه گرفتم و یه ۶۰۰ سوتی از اسنپ خریدم

کلا توصیه نمیکنم از اسنپ سکه پارسیان بگیرید این سکه ای که گرفتم یه جوریه امروز میخوام ببرم به طلافروش نشون بدم

البته با کد ت خ ف ی ف سکه رو گرفتم که تقریبا اینجوری میصرفید

مکمل و آبرسانم رو از سایت خانومی با پرداخت اسنپ پی خریدم 

مکمل ۵۰۰ تومنی رو حدود ۲۵۰ خریدم،(من وقتی از سایت خانومی میخوام خرید کنم میگردم یه کد ت خ ف ی ف هم پیدا میکنم به جز تخفیف خودش یه تخفیف اضافه ام میگیرم)

۵۰۰ هم افران خریدم ولی سود انچنانی نداده هنوز😊

البته فروختمش تا طلا بخرم از میلی 

راستی طبق تجربه ام بنظرم میلی برای خرید خرد طلا بهتر و بصرفه تره

شوهرم یه وام گرفت، دیدم همینجوری داره الکی خرج میکنه منم گفتم برم چیزایی که لازم دارم بخرم که حس تامین همسرمم اوکی بشه🤭

یه عبا خریدم ۱۶۰۰ و یه روسری تو تخفیف ۵۰۰ کادو تولدم از طرف همسر

انقدر گشتم که هردورو قیمت مناسب خریدم با طرح عالی که مدتها میتونم ازشون استفاده کنم.

دوباره یه مدته هی غذای بیرون هوس میکنم ، رفتیم سوسیس کالباس خونگی خریدیم که بیشتر تو خونه درست کنیم

سوسیس خونگی کیلو ۳۸۰ که خیلی بصرفه تر از غذای بیرونه

هنوز نتونستم برنامه غذایی بنویسم ولی سعی میکنم از روز قبل به فکر باشم 

از شوهرم ماهانه ۲ تومن میگیرم که با همین پس انداز و قسط اسنپ که الان یه تومنه میدم و ۷۵۰ هم قسط ویپاد و یه سری خریدا با خودمه 

شما دوستان ماهیانه چقدر از همسر میگیرید ؟

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
سلام عزیزم خوبین. میگم من تارا رو نصب کردم یه تومن اعتبار داد ولی مثلا انلاین بخوام خرید کنم میره رو ...

افق کورش اگه اطرافتون هست اوکالا رو نصب کن لوکشین یا همون مکان رو از بالای صفحه روشن کن ...ادرست رو از روی نقش پیدا کن معمولا خودش نشون میده ..نزدیکترین افق کورش به ادرست رو پیدا میکنه و همون رو برات ثبت میکنه 

چون پیک باید بیاره نزدیکترین رو انتخاب میکنه

فکر کنم با فروشگاهای دیگه به جز کوروشم کار میکنه ولی برای ما نمیاد...میتونی حضوری خرید کنی موقع حساب بارکد حضوری تارا (تو خود برنامه تارا یه گزینه پایین هست نوشته بارکد حضوری)رو نشون بدی و از اعتبارت کسر کنن

2810