2777
2789
مرسی ازتون گلم. حتما درباره اش سرچ میکنممیدونی ادم تا وقتی سنش کمتره در پی کشف جهان اطرافش هست و توج ...

دقیقا همینطوره من خیلی از دوستام اینو بهم میگن که وای کار نیست تو برامون کار پیدا کن کلی میگردیم پیدا میکنیم از هر کدوم یه ایراد میگیره این دوره این حقوقش کمه آخرم گفت بابام نمیذاره

بعدا فهمیدم فقط ناله می‌کنه کار نیست چون منفعله نمی‌خواد قبول کنه تقصیر رو میندازه گردن چیزهای دیگه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام خانما خوبید؟؟؟

ازتون راهنمایی میخواستم

من حدودا ۶۰۰میلبون پول دارم

باهاش طلا بخرم یا بذارمش بانک با سودش طلا بخرم

بنظرتون کدومش بهتر؟؟؟

یا اکه راه حل بهتری دارید بگید

واقعا نمیدونم با این ۶۰۰میلیون چیکار کنیم

خونه نداریم ولی با این پول ن میشه زمین خرید ن خونه

لطفا راهنمایی کنید شما اگه ۶۰۰میلیون داشتید چیکارش میکردید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به دوستای گلممنم یه گزارش بدم :توی این سه ماه یه پارسیان ۸۰۰ سوتی خریدم و یه پارسیان ۶۰۰ سوتی ه ...

منم همین حدود میگیرم

البته از حقوق سهم خودش رو برمیداره بقیشو میزنه بکارتم

هر چی خواستم نه نمیاره و نه میگه چکار کردی پولو

ولی خودم برای خودم و بچهام یه مقداری تایین کردم

بچهام پولی که میگیرن بزرگه کامل خرج میکنه ولی کوچیکه ۲سومش رو میندازه قلک یا کارت جدا 

بعضی هزینه هاشون با من بعضیاشونم مثل نصب بازی یا خرید لوازم جانبی گوشی و ایکس باکس باخودشون یا شریکی

خودم خرج ثابتم لیزر و لوازم بهداشتی ارایشی و لباس ...مبلغ خاص یا زمان خاصی نداره هر وقت نیاز بود میخرم ...اگه بخوام زوم کنم همون حدود ۲ تومن گاهی بیشتر

سلام خانما خوبید؟؟؟ازتون راهنمایی میخواستممن حدودا ۶۰۰میلبون پول دارمباهاش طلا بخرم یا بذارمش بانک ب ...

من باشم طلا می خرم 

مگر اینکه سود بانکی تنها درآمد شما باشه که داستانش فرق می کنه 

سلام عزیزم من دیشب تارا نصب کردماز توی برنامه بازار بزن کارت اعتباری تارا بعد باید احراز هویت انجام ...

جدییی من فکر میکردم ربطی به اقساط دیگه نداره؟؟

دوستمون پرسیدن گفتم مجزاست

نمیدونم کی بود اگه پست منو میبینی عذر میخوام

چون خودم اعتبار یه تومن رو بدون مشکل گرفتم فکر میکردم برا همه یکیه

سلام عزیزم خوبی؟ خانمی من به تهران اشنایی ندارم شما خیلی خوب به مناطق تهران آشنایی دارید گفتم شاید ب ...

برای لوازم موسیقی می تونید یا تشریف ببرید بهارستان یا یک خیابونی سمت خیابون مطهری ( تخت طاووس قدیم) اسم خیابون خاطرم نیست اما کل خیابون برای ادوات موسیقی هست 

افق کورش اگه اطرافتون هست اوکالا رو نصب کن لوکشین یا همون مکان رو از بالای صفحه روشن کن ...ادرست رو ...

مچکرم بانو🌹

یه سوال دیگه من میتونم سر برج خرید کنم با این اعتبار یا مهلتش تموم میشه؟ 

⚡I have myself
سلام خانما خوبید؟؟؟ازتون راهنمایی میخواستممن حدودا ۶۰۰میلبون پول دارمباهاش طلا بخرم یا بذارمش بانک ب ...

نمیدونم کجا هستین ولی اگه من بودم وام مسکن میگرفتم ماشین رو میفروختم طلاهامو میفروختم و یه واحد میخریدم

اگر نه پس طلای آبشده بخرین تا ارزش پولتون حفظ بشه تا بتونین پس انداز بیشتری کنین به وقتش خونه بخرین

مچکرم بانو🌹یه سوال دیگه من میتونم سر برج خرید کنم با این اعتبار یا مهلتش تموم میشه؟

اعتبارش تا ۴۰۵ فکر کنم بالا تو برنامه هستش 

فقط اگه خواستی خرید بزنی حواست به تاریخ حقوقتون باشه 

چون دقیقا یک ماه بعدش سر رسید قسطشه

یعنی تاریخ خریدت بعد تاریخ حقوق باشه

سلام عزیزم خوبی؟ خانمی من به تهران اشنایی ندارم شما خیلی خوب به مناطق تهران آشنایی دارید گفتم شاید ب ...

ببخشید من جواب میدم ولی خیابون لارستان اوایل خیابون مطهری

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
اگر اهل پیاده روی هستی اپلیکیشن بگردش نصب کن قدم هاتو میشماره و بهت نت و شارژ و تخفیف اسنپ میده🌹همه ...

ممنون عزیزم خیلی اهل اپلیکیشن های ایرانی به دلیل عدم امنیت گوشی نیستم

اپلیکیشن معروف پیاده روی و دویدن strava هستش

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810