سلام بچه ها
میخواستم بگم یه توصیه خواهرانه از من در استانه 40 سالگی به شما.....از منی که تا سالها پیش میگفتم من فقط باید شغل فلان و فلان داشته باشم .....
دوستان درسته کاهش هزینه ها باعث میشه ادم د رماه محتاج کسی نباشه و پس انداز کنه
ولی ایجاد یک منبع دوم درامد از کاهش هزینه ها خیلی خیلی مهم تره...
هر طور شده برای خودتون یک منبع درامد راه بندازین با 10 تومن ، حتی 5 تومن
دوستان زندگی الان مثل گذشته نیست
پدر من کارمند بودن و ما سه تا بچه خیلی راحت تر بزرگ شدیم نسبت به کسایی که الان زندگی کارمندی دارند
من دکترا دارم همسرم شغل خوبی دارند و ایشونم دکترا میخونن ولی به این نتیجه رسیدم نباید دنبال فلان شغل و فلان چیز خاص باشم و دوست دارم به زودی یه کار متوسط هم حتی پیدا کردم برم و انجام بدمش...
قصد داشتم طلافروشی بزنم دیده بودم اینجا توی سایت یکی با 400 گرم طلا طلافروشی باز کرده بود ....من تا 250 گرم طلا و 5500 دلار و کلی سکه جمع کرده بودم که برای خونه همه رو فروختم..قصد داشتم طلاهامو به 500 گرم برسونم و براش کاری کنم که خب خونه برامون واجب تر بود
اینها رو گفتم که بگم بچه ها اصلا نباید دست روی دست بگذاریم
دیروز با دوستی حرف میزدم که بهم میگفت تو فقط یک کاری رو شروع کن استارت رو بزن و ببین چطور همه نشونه ها سر راهت قرار میگیره
مثلا دوست داری استخدامی شرکت کنی برو جزوه ها رو دانلود کن ...دوست داری مغازه بزنی برو توی نت سرچ کن دفتر بردار بنویس و پلن هاتو مشخص کن
دوست داری کار خونگی کنی فقط شروع کن حتی ناقص .....!!1
متاسفانه هدفهامون تا روی کاغذ نیان تا ریز به ریز و مرحله مرحله مشخص نشن ما همون نقطه اغاز و بدون شروع همونجا میمونیم
این دوستم که باهاش حرف میزدم توی کافی شاپ توی مغازه طراحی ساختمون تو یده تا شغل از 20 سالگی کار کرده و الان در سن 45 سالگی فروشگاه بزرگ خودشو داره
میگفت فقط شروع کن حتی اگر ناقص هستی
میگفت یادمه مغازه ام رو زدم اول رفتم جنوب بخشی از جنس ها رو خریدم و بعد نشستم با خودم و خونوادم خندیدیم و گفتم حالا کجا مغازه اجاره کنم؟؟ به کی بفروشم این چمدون پر از لباس زیر رو؟؟
حالا جوری شده که کلی مشتری از نقاط مختلف کشور داره پیج خودشو داره و .....!!!
میگفت قدرت ششروع ناقص رو دت کم نگیر
کاری نکن که به 40 سالگی ات که بر میگردی از عملکردت نادم و پشیمون باشی و کمال گرا نباش
راستش این روزها خیلی به یک کار فکر میکنم و دارم براش کلی تحقیق میکنم .....ازمون های استخدامی هم شرکت میکنم حتما در کنارش
روزهای عمر و جوونی داره طی میشه نمیگم خیلی شتاب کنیم ولی تلاش کنیم من اگر به 30 سالگی ام بر میگشتم قطعا در مورد کار و اینده ام جدی تر فکر میکردم....