2777
2789
چرا احساس دین میکنی نسبت به خواهرات؟؟شما یک خانواده اید ...یه بار تو محتاج اونایی یه بار اونا محتاج ...

وابستگی نیست در واقع ترس و ضعف ،وگرنه چرا باید به یه معتاد نادون وابسته بود  الان وضعیت خواهرت چطوره  قطعا بهتره 

ممنون ازت که جواب نوشتی ،نرنجیدم اتفاقا واسم خوب بود ک بشنوم،خدایی خواهر هام خوب هستن ترسم از اینه ش ...

اهمیت نده گاهی لازمه دلت از سنگ شه  بعد یه مدت عادت میکتی  وقتی خواستی جدا شی مطلقا به خوبیهاش فکر نکن  مرد باید مرد باشه نه آلام و نمک زخم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها 

میخواستم بگم یه توصیه خواهرانه از من در استانه 40 سالگی به شما.....از منی که تا سالها پیش میگفتم من فقط باید شغل فلان و فلان داشته باشم .....

دوستان درسته کاهش هزینه ها باعث میشه ادم د رماه محتاج کسی نباشه و پس انداز کنه 

ولی ایجاد یک منبع دوم درامد از کاهش هزینه ها خیلی خیلی مهم تره...

هر طور شده برای خودتون یک منبع درامد راه بندازین با 10 تومن ، حتی 5 تومن 

دوستان زندگی الان مثل گذشته نیست

پدر من کارمند بودن و ما سه تا بچه خیلی راحت تر بزرگ شدیم نسبت به کسایی که الان زندگی کارمندی دارند

من دکترا دارم همسرم شغل خوبی دارند و ایشونم دکترا میخونن ولی به این نتیجه رسیدم نباید دنبال فلان شغل و فلان چیز خاص باشم و دوست دارم به زودی یه کار متوسط هم حتی پیدا کردم برم و انجام بدمش...

قصد داشتم طلافروشی بزنم دیده بودم اینجا توی سایت یکی با 400 گرم طلا طلافروشی باز کرده بود ....من تا 250 گرم طلا و 5500 دلار و کلی سکه جمع کرده بودم که برای خونه همه رو فروختم..قصد داشتم طلاهامو به 500 گرم برسونم و براش کاری کنم که خب خونه برامون واجب تر بود

اینها رو گفتم که بگم بچه ها اصلا نباید دست روی دست بگذاریم

دیروز با دوستی حرف میزدم که بهم میگفت تو فقط یک کاری رو شروع کن استارت رو بزن و ببین چطور همه نشونه ها سر راهت قرار میگیره

مثلا دوست داری استخدامی شرکت کنی برو جزوه ها رو دانلود کن ...دوست داری مغازه بزنی برو توی نت سرچ کن دفتر بردار بنویس و پلن هاتو مشخص کن

دوست داری کار خونگی کنی فقط شروع کن حتی ناقص .....!!1

متاسفانه هدفهامون تا روی کاغذ نیان تا ریز به ریز و مرحله مرحله مشخص نشن ما همون نقطه اغاز و بدون شروع همونجا میمونیم

این دوستم که باهاش حرف میزدم توی کافی شاپ توی مغازه طراحی ساختمون تو یده تا شغل از 20 سالگی کار کرده و الان در سن 45 سالگی فروشگاه بزرگ خودشو داره

میگفت فقط شروع کن حتی اگر ناقص هستی 

میگفت یادمه مغازه ام رو زدم اول رفتم جنوب بخشی از جنس ها رو خریدم و بعد نشستم با خودم و خونوادم خندیدیم و  گفتم حالا کجا مغازه اجاره کنم؟؟ به کی بفروشم این چمدون پر از لباس زیر رو؟؟

حالا جوری شده که کلی مشتری از نقاط مختلف کشور داره پیج خودشو داره و .....!!!

میگفت قدرت ششروع ناقص رو دت کم نگیر

کاری نکن که به 40 سالگی ات که بر میگردی از عملکردت نادم و پشیمون باشی و کمال گرا نباش

راستش این روزها خیلی به یک کار فکر میکنم و دارم براش کلی تحقیق میکنم .....ازمون های استخدامی هم شرکت میکنم حتما در کنارش

روزهای عمر و جوونی داره طی میشه نمیگم خیلی شتاب کنیم ولی تلاش کنیم من اگر به 30 سالگی ام بر میگشتم قطعا در مورد کار و اینده ام جدی تر فکر میکردم....

دوستان من این مقایسه طلا و خونه رو متوجه نشدم مگه قراره چقدر طلا جمع کنیم؟خب طلا ب قصد خرید خونه ما ...

عزیزم خب ماداریم قیمتهارومقایسه میکنم که درطول بفرض یکسال کدوم بازارسودهی بهتری داشته 

این مقایسه باعث میشه بتونیم بهترین سرمایه گزاری که بیشترین سودبهمون میده روانتخاب کنیم

مرسی عزیزم از دلگرمیتونمیگم بفروشیم باهاش طلا بگیریم

خوب اگر خونه ست که از رهن و اجاره اش استفاده کن اگر زمین هست یکمی ارتقاء بده نسبت به منطقه بعدش بفروش.کلا ملک بالا ۵سال سوددهی داره اونم سود درست حسابی خونه ما بعداز ۶ سال ۵۰برابر. شده قیمتش پس عجله نکن دلبندم

یعنی میای شیراز خرید می‌کنی میری بندر ؟خب کرایه و بنزین و ....که برات بیشتر در میاد 😅😅😅

خندت برا چیه؟ من خودم شیرازیم. میام سر ب خانوادم بزنم خریداممم میکنم 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
اره اس امسش فعاله ،من خانه دار هستم چند نفر اینجا گفتن که خاندار هستن بهشون وام دادن الان من فک کنم ...

آره عزیزم من خودم ۴ ۵ بار تاحالا از مهر وام گرفتم مدرک شغلی نخواسته...

اگر مشکل رفع نشد برو شعبه...

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

مام ساکن تهرانیم اما خیلی وسایل مثل  خواربار و یسری چیز هارو میریم شهرستان می‌خریم کلی برای هزینه ها صرفه جویی میشه مثلا باید دید اون شهر چی دار و منبع چیه 

چون گفتی میام خریدامو از شیراز میکنم چون شیراز ارزونتره خنده م گرفت 

ولی الان که میگی خانواده ت شیراز هستن خب پس منطقیه 

بندرعباس و کیش و قشم چون هیچ کشاورزی اطرافش نیست بخاطر همین مواد غذایی و میوه سبزی گوشت و اینجور چیزا خیلی گرونه 

عزیزم منابع اصلی را نداشتمپکیج منابع را خریدمیعنی خلاصه تصویری و صوتی دروس بهمراه تستبعد من چون چند ...

ارمغان عزیزم تبریک میگم بهت 

عزیز این پکیج ها رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟منم ۳۹ سالمه به نظرتون دیر نیست؟

2810