2777
2789
به سلامتی.ایشاا... بدرخشی توی کارتمن متاسفانه قبول نشدم خیلی غصه میخورم چون وقت و انرژی زیادی گذاشتم ...

عزیزم منم بعد از قبول نشدنم همه ی اینا سرم اومد جوری که  تبدیل به توهم شد

ولی حتماااا برو پیش روانشناس حل میشه 😘😘 روانشناس واسه ماهاست و یه همچین مشکلایی

رویا جون دوباره گیر ندی اینم ی جور سرمایه گذاری روی روح و روانمونه😘🥰

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒

اینکه مدام ریز ریز کارهاتو بنویسی و سعی کنی پس انداز کنی و درست خرج کنی عالیه اصلا و ابدا اینو زیر سوال نمیبرم مدیریت هزینه ها یک کار درست و اصولیه

ولی اینکه ما نتونیم درامدی کسب کنیم فقط داریم یک چیزی رو که داریم حفظش میکنیم  ....ادمی تو این مسیر موفق تره که بتونه سرمایه ایجاد کنه پول بدست بیاره به نسبت کسی که فقط سعی داره همون درامد رو درست خرج کنه.....قطعا اون کسی که درامدشو افزایش میده موفق تره

گاهی دیدم خیلی از شماها از معصومه جان میخواین ایده و الگو بگیرین

این خیلی عالیه معصومه جون بدون چشمداشت اینجا دارن به همه کمک میکنند و من همیشه کامنتهای ایشون رو میخونم و اصلا و ابدا هدفم زیر سوال بردن معصومه دوست داشتنی نیست . ایشون قلب این تاپیک هستن  

ولی اگر دقت کنین تو صحبت های معصومه جون ایشون با کار هنری که انجام میدن در پی افزایش درامدشون هستن...با مغازه ای که اجاره میدن و .....!! این نکاتی هست که باید از لابلای صحبت هاشون دریافت کنیم نه اینکه فقط به دنیال این باشیم چقدر کمتر خرج کنیم و چقد ر کمتر در طی روز نون بخریم و ....

ایشونم ننشستن فقط حساب کتاب کنند چطور کمتر خرج کنند...بلکه تلاش کردن تا درامدشون رو هم افزایش بدن نکته در اینجاست عزیزان. البته اینا رو به خودم هم میگم که برام تداعی بشه و یاداوری کنم به خودم که باید تلاش کنیم ....حتی اگر شروعش سخته بیفتیم تو دل کار..... بقیه اش جور میشه من باور دارم ممکنه..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبح بارونی پاییزی و سردتون بخیر البته الان ظهر شد چون من رفتم ورزش کردم ۵ کیلومتر راه رفتم اومدم

ناهارمم از دیشب پختم

بعدش یه دوش آب گرم و فکر نکردن به قیمت دلار و طلا 🤣

یه ذره بخوام پست رو اقتصادی تر کنم یه پالتو فوتر دوختم متری ۲۸۰ پارچش شد

آستر ۱۰۰ که گرون گفت ارزونتر هم بود

دستمزد خیاط ۱۲۰۰ واسه پالتو بلند با قد ۱۳۰

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خانمامن امروزرفتم همه فاکتورهامو اوردم جمع زدم یادداشت کردم عیار هامو نگاه کردم ویادداشت کردم لیست ...

اولین باره تو عمرم از طرح یه النگو خوشم اومد، محدثه جان این میناکاریها هر کدوم وزنش حدودا چقدره؟

صبح بارونی پاییزی و سردتون بخیر البته الان ظهر شد چون من رفتم ورزش کردم ۵ کیلومتر راه رفتم اومدمناها ...

اگر اهل پیاده روی هستی اپلیکیشن بگردش نصب کن قدم هاتو میشماره و بهت نت و شارژ و تخفیف اسنپ میده🌹

همه میتونن نصب کنم❤️

ممنونم عزیزم یعنی ما اول باید از تارا اعتبار بگیریم بعد با اوکالا خرید کنیم درسته؟برا اعتبار تارا با ...

سلام عزیزم 

من دیشب تارا نصب کردم

از توی برنامه بازار بزن کارت اعتباری تارا 

بعد باید احراز هویت انجام بدی که آسونه و کار خاصی نداره. کارت ملی هم میخواد قدیمی یا هوشمند فرقی نداره

بعد نیم ساعت بهت اعتبار ۵۰۰ ت میده

و تمام فروشگاه‌هایی که به تارا وصل هستن رو تو برنامه نشون میده حتی طلا فروشی و لباس مارک و ... 

فقط ی نکته ای 👌😁

اگر توی بانک‌ها وام گرفتی و اقساط معوقه داری اون اعتبار رو نمیده! من اقساط عقب مانده دارم و اعتبارم به اندازه نبود که بهم ۵۰۰ ت رو بده

عزیز دلم محبت داری حالمونو میپرسیخداروشکر بهتره این هفته گچ پاشو باز میکنیم انشاللهنظر لطفته به من . ...

عزیزم این کارها که برای اقوام انجام دادی همه نشون از دل پاک و خالصته و قطعا اجرش رو از خدا خواهی گرفت ولی خالصانه بهت بگم حواست باشه زیاده از حد برای کسی مایه و انرژی نذار چون محبت بی درخواست و بیش از حد مثل سم میمونه... تجربه خودم رو بگم، سالها بی دریغ به کسی محبت کردم و مثل یک خواهر براش به قول شما هم مشاور بودم هم دلسوز ولی ولی الان فقط و فقط پشیمانی برام مونده حیف که حوصله و جاش نیست که تعریف کنم، اون محبتهای من و انرژیهایی که برای اون فرد گذاشتم تاوان سنگینی برام داشت و دو سال حدودا طول کشید تا بتونه خودم رو بعد از آسیبی که ازش دیدم بازسازی کنم،

امیدوارم برای شما این اتفاق نیوفته و با شناختی که از شما دارم میدونم خانم محترم و باشخصیتی هستی به همین خاطر جسارت کردم و در واقع دلم نیومد بگم که حد و مرزی بین محبت و دلسوزیت برای اطرافیانت بذار عزیزدلم. 

2810