2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید 

من دارم با پس انداز خودم که حدودا ۳۰۰ میلیونه یه ماشین باری نیسان میخرم تا نامزدم روش کار کنه و درآمد و خرجش همه چیش بین مون نصف بشه چون پول نداره که خودش بخره 

الان مشکلم اینه اگه ب نام خودم بزنم چون ماشین باری هستش جایی گیر کنه شهرستانی جایی من باید برم و واسه بارنامه و اینا داستان داره 

حالا مجبورم ب نام اون بزنم و واقعا نمیتونم اعتماد کنم چون پول خودمه همش 

دو دلم که به نامش بزنم یا ن 

راهی هستش که واسه کارهای اداری ماشین خودش بره و فقط ماشین ب نام من باشه 

یا اینکه راهی هست که ی جا قید بشه ک ماشین ب نام منه و امانت ب نام ایشونه 

چیکار باید بکنم؟؟؟؟

لطفا کمکم کنید خیلی ممنون 

سلام عزیزم ، معمولا بستگی به رییس بانک داره ولی چون خونه در رهن میره به خصوص اگر زن و شوهر کارمند با ...

امیدوارم همین طور باشه عزیزم منم مثل شما فرهنگی هستم و با افتخار همکار هستیم امروز مراجعه کردم اداره و بهم گفتن دیگه نه میتونم ضامن شم و نه ضمانت کنم اخه تا الان حدود ۶۰۰ ملیون کسر از حقوق گرفتم البته این رو حسابداری گفتش حالا موندم اگر خواستم وام مسکن بگیرم چه کنم،شما اطلاع دارید سقف داره وام گرفتن و ضامن شدن؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید من دارم با پس انداز خودم که حدودا ۳۰۰ میلیونه یه ماشین باری نیسان میخر ...

دوست عزیز شما میتونی به ایشون وکالت کاری بدی برای انجام کار اداری اینجوری اگر جایی گیر کرد میتونه به عنوان وکیل شما میتونه کار ماشین انجام بده اما ماشین هرگر بنام ایشون نزن چون شما میگی نامزد فکر کنم هنوز عقد هم نکردید

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید من دارم با پس انداز خودم که حدودا ۳۰۰ میلیونه یه ماشین باری نیسان میخر ...

عزیزم اصلا به نام ایشون نزن و خیلی مراقب باش همین اول راه  و  وکالت کاری که دادی تا ی مدت معین باشه به طور مثال ۶ ماه یا یک سال

بله عزیزم یه وکالت کاری بهش بده توش ذکر کن کارهای اداری حمل بار و بارنامه و بیمه و اینا

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بله عزیزم یه وکالت کاری بهش بده توش ذکر کن کارهای اداری حمل بار و بارنامه و بیمه و اینا

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
امیدوارم همین طور باشه عزیزم منم مثل شما فرهنگی هستم و با افتخار همکار هستیم امروز مراجعه کردم اداره ...

بله دوست و همکار عزیز سقف داره و اینکه ما میریم داخل سایت کسر از حقوق ، اگر اونجا نشون بده نمیتونید بگیرید بله نمیشه تا وام هاتون کم بشه ولی باز اگر همسرتون هم بتونه بگیری فکر نمیکنم مشکلی باشه و اینکه باز گفتم چون خونه در رهن بانک میره زیاد هم سخت نمیگیرن با رییس شعبه صحبت کنید ان شا الله مشکلی نیست . 🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍

بله دوست و همکار عزیز سقف داره و اینکه ما میریم داخل سایت کسر از حقوق ، اگر اونجا نشون بده نمیتونید ...

بله همسرم کارمند هستن و میتونم بگیرن.یک دنیا از لطف و‌محبتتون سپاسگزارم ❤️❤️❤️❤️❤️

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
بله همسرم کارمند هستن و میتونم بگیرن.یک دنیا از لطف و‌محبتتون سپاسگزارم ❤️❤️❤️❤️❤️

سلام عزیزم وام مسکن زوجین اصلا سخت نمیگیرن برا ضامن،ما چند بار گرفتیم همسرم شده ضامن با اینکه همسرم یه شرکت خصوصی شاغله،منم خودم خانه دارم،فک نکنم برا شما اصلا ضامن بخوان چون هر دو تا شاغل دولتی هستید،وام مسکن به خاطر اینکه خونه رهن بانک میره ضامن مهم نیست،من خودم یه بار زوجین گرفتیم سه بار جعاله همیشه همین بوده عزیزم

امیدوارم همین طور باشه عزیزم منم مثل شما فرهنگی هستم و با افتخار همکار هستیم امروز مراجعه کردم اداره ...

سلام

اداره بخاطر تعداد برگه ی کسر از حقوق این رو گفته.

شما فقط ۶ مورد کسر از حقوق فعال میتونی داشته باشی

سلام عزیزم وام مسکن زوجین اصلا سخت نمیگیرن برا ضامن،ما چند بار گرفتیم همسرم شده ضامن با اینکه همسرم ...

سلام مامان سبحان اگه با وام 200تومنی دی جی شهر موتور بخریم بازم مثله طلا بصرفه نیست؟

عزیزم ب کاری  ک میکنی مطمئنی؟

شوهرت اهل کار هست؟

خودش هم پول میزاره؟

فکر نکنم ب نام خودت باشه مشکلی پیش بیاد 

چون این همخ راننده ک صاحب ماشین نیستن بار می برن

فقط خدا نکرده تصادف باشه  برا کارهای بیمه باید صاحب ماشین باشه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
2810