2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم

مبارکه به سلامتی من ارشدم رو اونجا خوندم یکی  از امن ترین و سطح بالاترین دانشگاهاست خیلی فضای خوب و سالمی داره در مقایسه با بعضی دانشگاها همیشه به شاگردام توصیه میکنم انتخابش کنن

صمن اینکه خود شهر تبریز هم از نظر امنیت و سلامت سطح بالایی داره و شهر یکدست و اصیلیه و همین فضا رو امن تر میکنه

من سال ۹۳تا۹۵ اونجا درس خوندم

برای مقاطع دیگه تو استانهای دیگه بودم و نظرم رو با مقایسه اونا گفتم

انشاله راه پربرکتی باشه و بهترینها براشون رقم بخوره 

مبارکه به سلامتی من ارشدم رو اونجا خوندم یکی از امن ترین و سطح بالاترین دانشگاهاست خیلی فضای خوب و ...

ممنونم عزیزم  وای چه خوب شد پس شما اونجا تحصیل کردین  احسنت به خودتون  پس مورد تایید شماست از لحاظ امنیت داخل خوابگاه و همینطور نظافت چطوره فدات شم 

فدات که وقت گذاشتی از شهر کوچیک میخواد بره دانشگاه تبریز حقوق بخونه ،مشاورش میگه حقوق تبریز قابل قی ...

افاق جون نمیدونم خودتون کدوم شهر هستید

ولی اگر ترک زبان نیستید بنظرم نره چون شنیدم که خیلی سر این مساله اذیت میشن

اگه ترک هستین که شنیدم تبریز خیلی هم شیک و عالیه شهر پولدارا 😁

ولی شهر بزرگ بذار بره حتما خدارو چه دیدی شاید خودتونم رفتین پیشش خونه گرفتین

بذار دانشگاه خوب درس بخونه

ولی بازم میگه اگه ترک زبان نیستید بین شهرای بزرگ شیراز بهترین گزینست واسع درس خوندن

دانشگاه گیلان رشت هم خوبه آدمای خوبین

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ممنونم عزیزم وای چه خوب شد پس شما اونجا تحصیل کردین احسنت به خودتون پس مورد تایید شماست از لحاظ ا ...

من توی خوابگاه نبودم حقیقتش اطلاعی ندارم دو روز کلاس داشتم که میرفتم خانه معلم

بله من خیلی رشد کردم اونجا معنای واقعی دانشگاه رو فهمیدم 

افاق جون نمیدونم خودتون کدوم شهر هستیدولی اگر ترک زبان نیستید بنظرم نره چون شنیدم که خیلی سر این مسا ...

وای یاسی نکته ای که اشاره کردی خیلی هوشمندانه‌ بود راجع به زبان  والا ما ترک نیستیم اره شنیدم تبریز باید ترکی حرف بزنی  وگرنه پذیرشت نمیکنن مام از زبان ترکی فقط یاشاسین آذربایجان بلدیم  واویلا 

سلام خانوما

میشه درصد این دستبند رو برام حساب کنین؟

قیمت هر گرم طلا: ۳۵۸۷۰۰۰

وزن طلا: ۴.۲۲

قیمت نهایی: ۱۹۵۰۰۰۰۰

🌹دلم یه خونه‌باغ پر از گل رز می‌خواد🌹                     به سوالای ریاضیتون جواب می‌دم. بیاید تاپیکم و سوالتونو بپرسین، سعی می‌کنم زود جواب بدم😊
سلام خانومامیشه درصد این دستبند رو برام حساب کنین؟قیمت هر گرم طلا: ۳۵۸۷۰۰۰وزن طلا: ۴.۲۲قیمت نهایی: ۱ ...

۲۸ درصد عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیزم با راهنمایی شما من وام دی جی کالا رو. گرفتم و دو تا ربع سکه سفارش دادم البته همسرم بهم چک ...

عزیزم مگه دی.جی کالا وام ۳۰ تومنیش چک نمیخواد؟ یا من اشتباه متوجه شدم؟

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
۲۸ درصد عزیزم

حتی با حساب مالیات درصدش برای این کار بالاست درسته؟

🌹دلم یه خونه‌باغ پر از گل رز می‌خواد🌹                     به سوالای ریاضیتون جواب می‌دم. بیاید تاپیکم و سوالتونو بپرسین، سعی می‌کنم زود جواب بدم😊
2810